سایپا (خساپا)
Collapse
X
-
-
پاسخ : سایپا (خساپا)
در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postتا لب مرز400هم سهم را بردند ... وداره به حوالی250نزدیک میشه ...
حدود35درصد از سقف خودش ریزش زده .....
با دلار25تومنی سایپا را تا600 هم خریدن
با دوبلی دلار 65درصد پایین تزاز 99... بازهم فشار فروش داره
یعنی عملا دلار دوبرابر .... و خساپا یک سوم ... وسرمایه دلاری خریدار 83درصد عملا کم شده!
حالا فیاس بزنید این 3سال بنیادی های بزرگ وکوچک بازار چقدر رشد کردند ..
بازار باید درس بگیره رو صنایعی که دولت اهرم اصلی هست به مانند پالایش وخودرو زوم نکنه
سال هاست از90 به این سمت پالایش نوسان سودسازی ... وخودروسازها زیان رو زیان ساختند ... واین رویه ادامه داره
منحصر به هیچ دولتی هم نبوده ...
آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2023/07/23, 23:45.
نظر
-
-
-
در اصل توسط shdoosti پست شده است View Postدوتا منفی دیگه بخوره به تارگت من و آقای محسن هو خواهد رسید. البته بعیده در این مرحله برسه. احتمالا در افت بعدی بازار به تارگت محسن هو (100 تومن سال 1400) خواهد رسید.
حضور کدال خوان ها در تاپیک خودرویی ها همیشه سیکنال قدرتمند خرید بوده ...
یادمه در سایپا 140 تومانی هم دم از قیمت زیر 100 می زدند جماعت کدال خوان ... همان سایپای 140 تومانی تا بیخ گوش 400 هم رفت !!
یک برگ سایپا ندارم ...
.
نظر
-
در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post230هم تاچ شد امروز ...
با دلار25تومنی سایپا را تا600 هم خریدن
با دوبلی دلار 65درصد پایین تزاز 99... بازهم فشار فروش داره
یعنی عملا دلار دوبرابر .... و خساپا یک سوم ... وسرمایه دلاری خریدار 83درصد عملا کم شده!
حالا فیاس بزنید این 3سال بنیادی های بزرگ وکوچک بازار چقدر رشد کردند ..
بازار باید درس بگیره رو صنایعی که دولت اهرم اصلی هست به مانند پالایش وخودرو زوم نکنه
سال هاست از90 به این سمت پالایش نوسان سودسازی ... وخودروسازها زیان رو زیان ساختند ... واین رویه ادامه داره
منحصر به هیچ دولتی هم نبوده ...
نظر
-
امروز ۲۱ شهریور است قیمت سهم ۲۵۰ تومان
اواخر پاییز باید قیمت خساپا روی ۵۰۰ تومان باشهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
قیمت محصولات خساپا توسط شورای رقابت اعلام شد
پرتیراژ ترین خودروی های جدید این شرکت با نرخ های جدید و حاشیه سود عالی قیمت گذاری شدن
خساپا داره با تغییرات جزی در محصولاتش و نام گذاری های جدید از سد شواری رقابت وقیمتهای دستوری که زیان ده بودن خارج میشه و از این نظر در برابر خودرو برتری داره چون اکثر محصولاتش را داره با قیمتهای سود ساز عرضه میکنهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postامروز ۲۱ شهریور است قیمت سهم ۲۵۰ تومان
اواخر پاییز باید قیمت خساپا روی ۵۰۰ تومان باشه
100تومن سود میسازه که 500 بخره بازار؟
خاور که بنیادی گروه هست با 70-80 سود چند میخرن که سایپا را 500 بخرن!!!
6-7ماهه دلار ثابته ... تو رشد بعدی دلار باز هزینه های این گروه بالا میره و روزی ازنو ... درصورت های مالی
بالایی هم بزنن مثل سال 3سال اخیرهست باز برمیگردن سرجا
نظر
-
در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postباچه استدلالی؟؟
6-7ماهه دلار ثابته ... تو رشد بعدی دلار باز هزینه های این گروه بالا میره و روزی ازنو ... درصورت های مالی
بالایی هم بزنن مثل سال 3سال اخیرهست باز برمیگردن سرجا
معمولاً خودروییها رو نزدیک انتخابات باد میکنن... شاید خریدشون دی و بهمن خوب باشه و فروش قبل از انتخابات
نظر
-
در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postباچه استدلالی؟؟
بالایی هم بزنن مثل سال 3سال اخیرهست باز برمیگردن سرجاخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
صنعتی نیوان ابتکار هر روز داره فلش سبز میکنه و میخره
میانگین خرید این سهامدار عمده ۳۲۰ تومان است
و قصد داره قیمت بیاره روی میانگین خرید خودشخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
تعجب میکنم که سایپا برای چی مثبته؟ کسی دلیلش میدونه حد اقل توضیح داد تا من بیسواد هم بدونم؟
یعنی قصد دارند باز برنامه تجدید ارزیابی علم کنند سهم ببرند بالا خالی کنند رو سر سهامدار خرد بیچاره؟؟؟
بر فرض 200درصد افزایش از تجدید هم باز قیمت میشه حدود 90 تومان که باز سهم اینقیمتی زیر 100تومان بهتر از این گیر میاد و سود ساز!!!
به شناوری بالای اینا پس از تجدید ارزیابی هم باید فکر کرد دیگه در موس هر سهامدار زیر خط فقز هم میلیونها سهمش آماده کلیک هست!!!!!!!نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
نظر
نظر