سایپا (خساپا)

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جعفرزاده
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 5833

    #946
    پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

    سال آینده سال رونق تولید سایپا است

    مهندس مدنی در جریان مراسم روز سایپا که با حضور حجة الاسلام ابوترابی فرد، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی، رضا رحمانی، رئیس کمیسیون صنایع و معادن و جمع دیگری از نمایندگان مردم در مجلس به همراه هنرمندان، مدیران ارشد و کارکنان شرکت سایپا برگزار شد اظهار کرد: سال آینده تولید محصول را در گروه به 650 هزار دستگاه خواهیم رساند و قصد داریم در زمینه صادرات نیز تیراژ خود را به 50 هزار دستگاه برسانیم.

    وی افزود: وجود مشکلات فراوان در زمینه های گوناگون تولید، نقدینگی، تحریم و سایر مسائل و سوء مدیریتهای داخلی موانع زیادی را سر راه صنعت خودرو گذاشت. اما با تلاش و برنامه ریزی و صبر همکاران توانستیم تا حدود زیادی این مسائل را پشت سر بگذاریم.

    وی در ادامه با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری، در زمینه سیاست های اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: گروه خودروسازی سایپا در 1 سال اخیر با در پیش گرفتن این سیاست توانست در زمینه هایی مثل کاهش هزینه های جاری خود، نقدینگی زیادی را ذخیره کند و در امور مربوط به تولید صرف کند.

    مدنی توسعه محصول را به عنوان یکی از مهمترین راهبردهای سایپا برای سال آینده عنوان کرد و گفت: اقدامات مقدماتی برای ورود تعداد 13 تا 14 محصول جدید به سبد تولیدات سایپا در طول مدت زمان 3 سال آینده انجام شده و امیدواریم بتوانیم با ورود این تعداد خودرو سهم بازار داخل و خارج خود را توسعه دهیم.

    مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا در بخش دیگری از اظهارات خود توجه به استفاده از روش های جدید در تولید و عرضه محصول به بازار را خواستار شد و تأکید کرد: سایپا با درک صحیح از این موضوع که بازار نیازمند ورود خودروهای جدید است قصد دارد در این زمینه سرمایه گذاری کند.

    وی در بخش دیگری از اظهارات خود اشاره به مباحث مربوط به صادرات محصول گفت: سایپا با یک بازار حدود 400 میلیون نفری متشکل از کشورهای همسایه و منطقه اطراف ایران رو به رو است و قصد دارد در سال های آینده با ورود خودروهای جدید در این حوزه فعالیت خود را افزایش داده و در سال1404 میزان صادرات خود را به 500 هزار دستگاه برساند.

    مهندس مدنی خاطر نشان کرد در زمینه توجه به منابع انسانی همواره تلاش کرده ایم کارکنان از بابت مشکلات کمترین آسیب و فشار را متحمل شوند. بر همین اساس با برنامه ریزی گسترده تولید را زنده نگه داشتیم تا کارکنان در حوزه کسب و کار مشکلی نداشته باشند.

    مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا در خاتمه گفت: سال آینده با بهبود شرایط اقتصادی کشور کسب و کار صنعت خودروسازی هم با رونق مواجه خواهد شد.

    نظر

    • amirabbas2011
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 651

      #947
      پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )






      امروز صورت گرفت؛
      رونمایی از سه محصول جدید سایپا




      پرشین خودرو: سه محصول جدید سایپا شامل سایپا ۲۳۲، s۳۰۰ و ساندرو امروز در مراسمی رونمایی شد.
      به گزارش «پرشین خودرو»، خودروهای جدید سایپا ۲۳۲، s۳۰۰ و ساندرو ؛ امروز در مراسمی با حضور ابوترابی فرد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی به مناسبت سالگرد تاسیس شرکت سایپا (روز ساپیا) رونمایی شد.
      سعید مدنی در حاشیه رونمایی از این سه محصول در جمع خبرنگاران گفت: خودروی سایپا 232 از سال آتی به تولید می رسد و خودرو ساندرو نیز خط تولید آن آماده شده و به محض ورود قطعات خارجی شروع به تولید می شود.
      مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا افزود: سرمایه گذاری برای تولید این سه محصول سنگین نبوده است، چراکه این خودروها بر روی پلت فرم های ال 90 و رنو تولید می شود، ضمن اینکه خودرو سایپا 232 نیز که صد درصد داخلی سازی شده، با تیراژ بالا تولید می شود.
      به گفته مدنی، سالانه 20هزار دستگاه از خودروی S300تولید خواهد شد، ضمن اینکه خودروی ساندرو نیز در کنار خودرو تندر نود به ظرفیت 400هزار دستگاه خواهد رسید و خودرو سایپا 232 نیز در کنار تیبای معمولی و تیبا2 تولید خواهد شد.
      وی با تأکید بر اینکه عرضه هیچ یک از خودروهای سایپا کاهش نشده است، گفت حتی در مواردی عرضه بهتر از سابق است و هیچ گونه تعهد عقب مانده وجود ندارد.
      به گفته مدنی، هم اکنون حدود 1600دستگاه خودرو تولید می شود و حتی ذخایری نیز در پارکینگ وجود دارد، این در شرایطی است که پراید 111 به دلیل کسری قطعات با محدودیت عرضه مواجه بوده است.
      به گفته مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا، قیمت خودرو S300شناور بستگی به نرخ ارز سایر شرایط بازار دارد اما پیش فروش آن را با 72 میلیون تومان آغاز خواهیم کرد.
      وی از قیمت 40میلیون تومانی برای خودروی ساندرو و 26 تا 28میلیون تومانی برای خودرو 232 سایپا خبر داد.
      سه محصول جدید سایپا امروز با حضور نمایندگان مجلس رونمایی شد.
      سایپا 232 خودرویی جدید است که مراحل طراحی آن در سایپا صورت گرفته و از ظاهری زیبا و همچنین موتور ام 15 و قابلیت های استاندارد یورو4 برخوردار است.
      این خودرو 1500 سی­سی امکاناتی همچون کیسه ایمنی هوای راننده و سرنشین جلو، ترمز ABS، سامانه ضد­سرقت، چراغ مه­شکن جلو و عقب و رینگ آلومینیومی دارد.
      "رنو ساندرو"(B90) محصول دیگری است که رونمایی شد. این خودرو یورو 4 که قرار است از سال آینده در شرکت پارس خودرو تولید و عرضه شود از موتور 1600 سی­سی با قدرت 110 اسب بخار برخوردار است و از دیگر ویژگی های آن می توان به مصرف سوخت ترکیبی هفت لیتر در هر ­صد کیلومتر اشاره کرد.
      خودرو S300 نیز که در سطح خودروهای سدان با بهره­ گیری از شش ایربگ و ترمز پیشرفته ABS وEBD­، سیستم ضد سرقت مدرنی برای سرنشینان خود به ارمغان آورده ، دیگر خودرویی است که امروز رونمایی شد.
      تولید و عرضه این محصولات در جهت توسعه سبد محصول در گروه خودروسازی سایپا برنامه ریزی شده است.

      نظر

      • mohsen66
        عضو عادی
        • Jun 2013
        • 181

        #948
        پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

        شنیده ها حکایت ازان دارد که سایپا قصد فروش ۳۵ درصد از کساپا و ۵۰ درصد از خکمک در پرتفوی خود را داشته و میتواند از این بابت سود اوری مناسبی کسب نماید
        گلدن سیگنال

        www.goldensignal.ir

        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #949
          پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

          با سلام در چند ماه گذشته دیدیم که صبا تامین وارد ترکیب سهامداران عمده شرکت سایپا شده تا انجای که بنده اطلاع دارم کار شناسان تحلیل گر صبا تامین بی دلیل و بدون هیچ افقی روشن جای سرمایه گذاری نمی کنند حالا بعضی ها بیان می کنند که بابت طلب خود سهم گرفته خوب بر فرض این گفته درست باشه به همان اندازه طلب سهم گرفته از 3 ماهه پیش از 220 تومان تا 160 تومان پایین امده قیمت سهم چند ماه دیگه می خواهد صبر کند تا به 220 الی 250 برسد و تا بتواند سهم های خود را به فروش برساند !!! آن هم 492 میلیون سهم اگر مشتری باشد ولی این گفته درست نیست حتما تحلیل گران شرکت افق روشنی دیده اند که می خواند صبر کنند تا نتیجه اش معلوم شود !!با تشکر
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • جعفرزاده
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 5833

            #950
            پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

            به گزارش ایسنا، براساس جدید‌ترین آمارهای رسمی تولید پژو 206 در بهمن ‌ماه امسال با رشد 267.4 درصدی از 1674 دستگاه در بهمن‌ ماه 91 به 6151 دستگاه افزایش یافته است.

            تولید پژو پارس ایران خودرو مرکزی نیز با رشد 238.2 درصدی از 1587 دستگاه در بهمن ‌ماه 91 به 5367 دستگاه افزایش یافته است.

            بهمن‌ ماه امسال تولید پژو 405 ایران خودرو خراسان با رشد 21.5 درصدی از 1166 دستگاه در بهمن ‌ماه سال 91 به 1417 دستگاه افزایش یافته است.

            تولید پژو پارس ایران خودرو مازندران نیز با افزایش 14.6 درصدی از 1332 دستگاه در بهمن ‌ماه سال 91 به 1526دستگاه افزایش یافته است.

            در این مدت تولید ام.وی.ام 110 سه سیلند با رشد 134.7 درصدی از 98 دستگاه در بهمن ‌ماه سال 91 به 230 دستگاه افزایش یافته است.

            تولید ام.وی.ام 315 نیز با رشد 900 درصدی از دو دستگاه در بهمن ‌ماه 91 به 20 دستگاه رسیده است.

            بهمن ‌ماه امسال تولید پراید نسیم و صبا در شرکت سایپا مرکزی با رشد 16.7 درصدی از 9772 دستگاه در بهمن ‌ماه سال 91 به 11 هزار و 408 دستگاه رسیده است.

            تولید نسیم و صبا در سایپا کاشان نیز با رشد 2.1 درصدی از 4432 دستگاه در بهمن ‌ماه سال 91 به 4523 دستگاه افزایش یافته است.

            تولید تیبا نیز با رشد 65.8 درصدی از 2967 دستگاه در بهمن‌ ماه سال 91 به 4919 دستگاه رسیده است.

            نظر

            • ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

              #951
              پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )


              قائم‌مقام معاون صادرات سایپا خبر داد
              صادرات ۵۰ دستگاه وانت پراید به عراق

              قائم‌مقام معاون صادرات گروه خودروسازی سایپا از صادرات اولین محموله وانت پراید (سایپا ۱۵۱) به کشور عراق خبر داد.
              خبرگزاری فارس: صادرات ۵۰ دستگاه وانت پراید به عراق
              به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس احمد اسماعیلی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اولین محموله صادراتی سایپا 151 در بازار عراق عرضه می‌شود.

              وی ادامه داد: همزمان با توزیع سایپا 151 در بازار داخل، صادرات این خودرو به کشورهای دیگر نیز آغاز شده است.

              وی با اشاره به صادرات 50 دستگاه وانت پراید در مرحله اول صادرات این محصول گفت: پیش‌بینی می‌شود سال آینده حداقل 5 هزار دستگاه سایپا 151 به بازار عراق صادر شود.

              به گفته اسماعیلی علاوه بر بازار عراق، وانت پراید به بازار کشورهای آذربایجان، مصر، سوریه، نیجریه، سنگال و غنا نیز صادر خواهد شد.

              وی در مورد قیمت وانت پراید در بازار کشورهای هدف نیز اظهار داشت: این خودرو در عراق با قیمت 9 هزار و 500 دلار و در آذربایجان با قیمت 8 هزار دلار پیش‌بینی شده است.

              وی با بیان اینکه قیمت کف وانت پراید صادراتی 5 هزار دلار خواهد بود گفت: حداقل 20 درصد از تولید سایپا 151 به بازارهای خارجی صادر خواهد شد.

              قائم‌مقام معاون صادرات سایپا اظهار داشت: سال آینده 58 هزار دستگاه از محصولات سایپا به 20 کشور صادر خواهد شد.

              وی در مورد شرایط عرضه وانت پراید در بازار‌های خارجی نیز گفت: در برخی از بازارهای خارجی این محصول با استفاده از تسهیلات بانکی عرضه خواهد شد. به عنوان مثال در آذربایجان به صورت لیزینگ عرضه می‌شود، ولی در بازار عراق و مصر فروش نقدی این خودرو پیش‌بینی شده است.
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

              نظر

              • bahary
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 2510

                #952
                پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

                شاخص خودرو به نقطه حمایتی خود رسید.از هفته بعد انتظار بازگشت شاخص را دارم.هر نوع دلیل برای ریزش بیشتر اصلا توجیه پذیر نیست الا اینکه فروشندگان در منفی شنبه فاقد عقل و بینش و بصیرت ! باشند.همین.>:D

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #953
                  پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

                  شکسته شدن رکورد تولید خودرو در سایپا

                  به گزارش خبرخودرو، تولید محصول در گروه خودروسازی سایپا در واپسین روزهای سال جاری به حدود 314 هزار دستگاه رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.

                  تولید خودرو در گروه سایپا در پایان سال گذشته حدود 305 هزار دستگاه بود که این میزان در سال جاری با افزایش مواجه شده و به تعداد 314 هزار دستگاه رسیده است.

                  افزایش تولید خودرو در مجموعه گروه سایپا در شرایطی صورت گرفته که صنعت خودروسازی کشور با مشکلات زیادی رو برو است و تولید خودروسازان با کاهش چشمگیر نسبت به سال های قبل مواجه شده است.

                  اجرای سیاست های کاهش هزینه که سهم به سزایی در حفظ نقدینگی و هدایت آن به سمت تولید داشته، در کنار ارتقا همکاری با شرکت های زنجیره تامین و همچنین برنامه ریزی های تولید محور با هدف رونق کسب و کار و حفظ میزان تولید محصول در گروه خودروسازی سایپا منجر به دستیابی به این موفقیت شده است.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • rajabnejad
                    عضو فعال
                    • Jan 2012
                    • 4331

                    #954
                    پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

                    سال آینده سال رونق تولید سایپا است




                    مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا از برنامه ریزی برای رشد تولید و گسترش سبد محصول در سال آینده خبر داد و گفت: برآوردهای ما نشان می دهد سال آینده برای گروه خودروسازی سایپا و صنعت خودرو با رونق کسب و کار همراه خواهد بود.

                    به گزارش خبر آنلاین مهندس مدنی در مراسم روز سایپا که با حضور حجة الاسلام ابوترابی فرد، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی، رضا رحمانی، رئیس کمیسیون صنایع و معادن و جمع دیگری از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به همراه هنرمندان برگزار شد گفت: سال آینده تولید محصول را در گروه به 650 هزار دستگاه خواهیم رساند و قصد داریم در زمینه صادرات نیز تیراژ خود را به 50 هزار دستگاه برسانیم.
                    وی افزود: وجود مشکلات فراوان در زمینه های گوناگون تولید، نقدینگی، تحریم و سایر مسائل و سوء مدیریتهای داخلی موانع زیادی را سر راه صنعت خودرو گذاشت. اما با تلاش و برنامه ریزی ، صبر همکاران و حمایت های وزیر محترم صنعت معدن و تجارت توانستیم تا حدود زیادی این مسائل را پشت سر بگذاریم.
                    وی افزود : در بسیاری از موارد شخص مهندس نعمت زاده پس از اطلاع از مشکلات دستورات لازم را در خصوص رفع مشکل صادر و بارها جهت اطمینان از رفع مشکلات شخصا پیگیری نموده اند که جا دارد از حمایت های بی دریغ ایشان تقدیر و تشکر نمایم.
                    مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا تصریح کرد : بی شک با حمایت های دولت تدبیر و امید سال 93 سالی پر بار و موفق برای صنعت خودرو و گروه خودروسازی سایپا خواهد بود .
                    وی در ادامه با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری، در زمینه سیاست های اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: گروه خودروسازی سایپا در 1 سال اخیر با در پیش گرفتن این سیاست توانست در زمینه هایی مثل کاهش هزینه های جاری خود، نقدینگی زیادی را ذخیره کند و در امور مربوط به تولید صرف کند.
                    مدنی توسعه محصول را به عنوان یکی از مهمترین راهبردهای سایپا برای سال آینده عنوان کرد و گفت: اقدامات مقدماتی برای ورود تعداد 13 تا 14 محصول جدید به سبد تولیدات سایپا در طول مدت زمان 3 سال آینده انجام شده و امیدواریم بتوانیم با ورود این تعداد خودرو سهم بازار داخل و خارج خود را توسعه دهیم.
                    مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا در بخش دیگری از اظهارات خود توجه به استفاده از روش های جدید در تولید و عرضه محصول به بازار را خواستار شد و تأکید کرد: سایپا با درک صحیح از این موضوع که بازار نیازمند ورود خودروهای جدید است قصد دارد در این زمینه سرمایه گذاری کند.
                    وی در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به مباحث مربوط به صادرات محصول گفت: سایپا با یک بازار حدود 400 میلیون نفری متشکل از کشورهای همسایه و منطقه اطراف ایران رو به رو است و قصد دارد در سال های آینده با ورود خودروهای جدید در این حوزه فعالیت خود را افزایش داده و در سال1404 میزان صادرات خود را به 500 هزار دستگاه برساند.
                    مهندس مدنی خاطر نشان کرد در زمینه توجه به منابع انسانی همواره تلاش کرده ایم کارکنان از بابت مشکلات کمترین آسیب و فشار را متحمل شوند. بر همین اساس با برنامه ریزی گسترده تولید را زنده نگه داشتیم تا کارکنان در حوزه کسب و کار مشکلی نداشته باشند.
                    مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا در خاتمه گفت: سال آینده با بهبود شرایط اقتصادی کشور کسب و کار صنعت خودروسازی هم با رونق مواجه خواهد شد.
                    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                    نظر

                    • rajabnejad
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 4331

                      #955
                      پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )


                      برنامه های آتی خساپا




                      معاون مالی و اقتصادی گروه خودروسازی سایپا طی نشست روز جاری خود با خبرنگاران حوزه بازار سرمایه به تشریح مهمترین برنامه های آتی این مجموعه خودروساز پرداخت.


                      طی این جلسه که با حضور تعدادی از مدیران گروه سایپا برگزار شد، امیری در بیان برنامه های سال 93 شرکت اظهار داشت: گروه خودروسازی سایپا در سال آتی برنامه افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها را در نظر گرفته و این برنامه بگونه ای طراحی شده که در ابتدا برخی شرکت های مهم گروه سرمایه خود را از محل تجدید ارزیابی دارایی ها افزایش می دهند.

                      وی ادامه داد: بر این اساس سرمایه پارس خودرو حدود 240 درصد، مگاموتور 80 درصد و سازه گستر سایپا 350 درصد افزایش می یابد که همگی این برنامه ها از محل تجدید ارزیابی دارایی ها خواهد بود. در مرحله آخر نیز شرکت سایپا اقدام به افزایش سرمایه 70 درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها خواهد کرد. اما در مرحله بعدی افزایش سرمایه 30 درصدی "خساپا" از محل آورده نقدی سهامداران اجرایی خواهد شد که این برنامه در هیأت مدیره به تصویب رسیده است.

                      معاون مالی و اقتصادی گروه خودروسازی سایپا در خصوص برنامه فروش برخی دارایی ها و اموال شرکت جهت تأمین سرمایه در گردش و با هدف توسعه محصول اظهار داشت: برای سال 93 فروش بخشی از املاک مازاد به مبلغی حدود 150 میلیارد تومان پیش بینی شده و در کنار آن فروش بخشی از سهام زیرمجموعه ها نیز در نظر گرفته شده است.

                      وی افزود: در راستای استفاده از فرصت های سرمایه گذاری های موجود، واگذاری 20 درصد از سهام شرکت سرمایه گذاری سایپا، 20 درصد از سهام پارس خودرو و 24 درصد از سهام شرکت تراکتورسازی ایران و نیز زامیاد جزو سیاست های واگذاری دارایی های "خساپا" برای سال 93 است که این برنامه در ادامه فروش حدود 370 میلیارد تومان از سهام زیرمجموعه ها در بازار طی سال جاری می باشد.

                      این مقام مسئول در خصوص سود حاصل از فروش این میزان سهام طی سال جاری گفت: از مبلغ 370 میلیارد تومان درآمد حاصل از فروش سهام در بازار، حدود 160 میلیارد تومان سود برای "خساپا" شناسایی شده و این امر موجب شده با پوشش زیان های قبلی مجموعه بیش از این متحمل زیان نگردد.

                      وی یکی از معضلات موجود بر سر راه افزایش سرمایه "خساپا" را عدم موافقت سهامداران عمده در مرحله قبل دانست و عنوان کرد: در حال حاضر طبق رایزنی های به عمل آمده موفق شدیم موافقت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران را برای افزایش سرمایه 30 درصدی از محل آورده نقدی دریافت کنیم.

                      امیری افزود: شرکت سرمایه گذاری رنا نیز تصمیم دارد در صورت عدم امکان تأمین نقدینگی مورد نیاز جهت اجرای این برنامه اقدام به واگذاری سهام و یا حق تقدم ناشی از افزایش سرمایه خود و زیر مجموعه هایش نماید.

                      وی در خصوص همکاری های سایپا با خودروسازان خارجی و شرکای تجاری داخلی نیز عنوان کرد: برنامه جدیدی تهیه شده تا با همکاری خودروسازان داخلی و نیز خارجی طرح توسعه محصول مشترک در این مجموعه اجرایی شود که این طرح می تواند از طریق انتشار اوراق بدهی و مشارکت نیز تأمین مالی شود.

                      معاون مالی و اقتصادی گروه خودروسازی سایپا همچنین گفت: شرکت برای ترسیم چشم انداز روشن برای سایپا نیاز به سرمایه گذاری حدود 900 میلیارد تومانی در حوزه توسعه محصول دارد تا چهره "خساپا" برای یک سال و نیم آتی مشخص شود. اما مهمترین نکته در این خصوص نحوه تأمین منابع مالی است. زیرا نمی توان با دریافت وام کوتاه مدت سرمایه گذاری بلندمدت انجام داد. از این رو سایپا دو راهکار در نظر گرفته است.

                      امیری افزود: طبق برنامه زمان بندی تدوین شده، انتشار انواع اوراق بدهی، مشارکت و نیز صکوک برای شرکت اصلی و زیر مجموعه ها یکی از این راهکارهاست. برنامه دیگر نیز اقدام جهت افزایش سرمایه است.

                      وی پیرامون سیاست گذاری سهامدار عمده جهت واگذاری سهام سایپا و انجام مذاکرات اولیه در این رابطه خبر داد.

                      وی با تأکید بر اینکه طبق برآوردها آخرین بودجه اعلامی برای سال مالی 92 بدون تغییر خواهد بود، اظهار داشت: امسال مجموع تیراژ تولید خودروی تجاری و سواری به حدود 312 هزار دستگاه رسیده که این رقم در سال 93 با رشد حدود دو برابری همراه خواهد شد. طی عملکرد سه ماهه آخر نیز وضعیت تولید و فروش نسبت به سه ماهه اول امسال رو به بهبود گذاشته و دولت و مجلس نیز در موضع گیری های مختلف بر حمایت خود از صنعت خودرو تأکید کردند.

                      امیری از تهیه و ارایه طرحی به دولت و مجلس برای بیان نیازها و مشکلات صنعت خبر داد و گفت: براساس این طرح، رایزنی هایی انجام شده که در گام اول هدف مجموعه رسیدن به ظرفیت های تولید موجود است و لازمه رسیدن به آن بحث مقررات زدایی و تمرکز دولت بر طرح جایگزینی خودروهای فرسوده برای ایجاد بازاری مناسب برای خودروسازان است.

                      وی ادامه داد: در مرحله بعد، بایستی نظام تعرفه ای برای یک دوره حداقل پنج ساله تدوین شود که در این زمینه همکاری ایدرو امری ضروری است. در چنین شرایطی صنعت خودرو بدون نیاز به حمایت خارجی با تکیه بر توان داخل روند رو به رشد خود را طی خواهد کرد. هم اکنون نیز مجموعه از سیر نزولی به مدار با ثبات و حالت تعادلی خود رسیده و حرکت در روند رو به رشد و جهشی طی یک برنامه حداقل دو ساله امکان پذیر است.

                      وی با بیان اینکه روند تأمین قطعات از طریق قطعه سازان و شرکای خارجی حتی اروپایی ها در حال انجام است، گفت: این رابطه مشکل فعلی بحث انتقال پول است که امیدواریم این موضوع نیز مرتفع گردد.
                      امیری در خاتمه سخنان خود پیرامون فروش سهام شرکت سایپا دیزل به صورت خرد در بورس، گفت: با توجه به افزایش سرمایه "خکاوه" درصد مالکیت 75 درصدی سایپا در این شرکت زیرمجموعه همچنان حفظ شده و وضعیت این مجموعه نیز به دلیل بخشنامه اخیر بانک مرکزی برای شناسایی زیان ناشی از تسعیر ارز رو به بهبود نهاده است. زیرا طبق این بخشنامه کالاهایی که تا تاریخ اعلامی بانک مرکزی وارد کشور گردیده و منابع مالی لازم برای آن نیز تأمین شده، بایستی با نرخ ارز مرجع در حساب ها ثبت شود و این امر به کاهش زیان ناشی از تسعیر ارز "خکاوه" در سال مالی جاری منجر شده است.
                      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                      نظر

                      • peyman_zdfy
                        Banned
                        • Feb 2013
                        • 247

                        #956
                        پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

                        سال آینده سال صعود ولصنم است نه خودرویی

                        نظر

                        • جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

                          #957
                          پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

                          سرمایه سایپا از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها افزایش خواهد یافت .

                          معاون مالی و اقتصادی گروه خودروسازی سایپا در نشستی با حضور خبرنگاران با اشاره به مطلب فوق گفت: طی 2 ماه ابتدای سال 93 افزایش سرمایه 70 درصدی از محل تجدید ارزيابی دارایی‌های شرکت صورت خواهد گرفت .



                          امیری افزود: تاکنون شرکت پارس خودرو و مگاموتور به ترتیب افزایش سرمایه 240 و 80 درصدی را از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها انجام داده‌اند و پس از این شرکت‌هاي سازه گستر سایپا، مگاموتور و هلدینگ سایپا نیز افزایش سرمایه از همین محل خواهند داشت .

                          وی همچنین به افزایش سرمایه سایپا در مرحله‌ای دیگر به میزان 30 درصد از محل آورده نقدی سهامداران اشاره كرد

                          نظر

                          • vet
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1504

                            #958
                            Re: پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

                            در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                            سرمایه سایپا از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها افزایش خواهد یافت .

                            معاون مالی و اقتصادی گروه خودروسازی سایپا در نشستی با حضور خبرنگاران با اشاره به مطلب فوق گفت: طی 2 ماه ابتدای سال 93 افزایش سرمایه 70 درصدی از محل تجدید ارزيابی دارایی‌های شرکت صورت خواهد گرفت .



                            امیری افزود: تاکنون شرکت پارس خودرو و مگاموتور به ترتیب افزایش سرمایه 240 و 80 درصدی را از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها انجام داده‌اند و پس از این شرکت‌هاي سازه گستر سایپا، مگاموتور و هلدینگ سایپا نیز افزایش سرمایه از همین محل خواهند داشت .

                            وی همچنین به افزایش سرمایه سایپا در مرحله‌ای دیگر به میزان 30 درصد از محل آورده نقدی سهامداران اشاره كرد
                            در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post

                            برنامه های آتی خساپا




                            معاون مالی و اقتصادی گروه خودروسازی سایپا طی نشست روز جاری خود با خبرنگاران حوزه بازار سرمایه به تشریح مهمترین برنامه های آتی این مجموعه خودروساز پرداخت.


                            طی این جلسه که با حضور تعدادی از مدیران گروه سایپا برگزار شد، امیری در بیان برنامه های سال 93 شرکت اظهار داشت: گروه خودروسازی سایپا در سال آتی برنامه افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها را در نظر گرفته و این برنامه بگونه ای طراحی شده که در ابتدا برخی شرکت های مهم گروه سرمایه خود را از محل تجدید ارزیابی دارایی ها افزایش می دهند.

                            وی ادامه داد: بر این اساس سرمایه پارس خودرو حدود 240 درصد، مگاموتور 80 درصد و سازه گستر سایپا 350 درصد افزایش می یابد که همگی این برنامه ها از محل تجدید ارزیابی دارایی ها خواهد بود. در مرحله آخر نیز شرکت سایپا اقدام به افزایش سرمایه 70 درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها خواهد کرد. اما در مرحله بعدی افزایش سرمایه 30 درصدی "خساپا" از محل آورده نقدی سهامداران اجرایی خواهد شد که این برنامه در هیأت مدیره به تصویب رسیده است.

                            معاون مالی و اقتصادی گروه خودروسازی سایپا در خصوص برنامه فروش برخی دارایی ها و اموال شرکت جهت تأمین سرمایه در گردش و با هدف توسعه محصول اظهار داشت: برای سال 93 فروش بخشی از املاک مازاد به مبلغی حدود 150 میلیارد تومان پیش بینی شده و در کنار آن فروش بخشی از سهام زیرمجموعه ها نیز در نظر گرفته شده است.

                            وی افزود: در راستای استفاده از فرصت های سرمایه گذاری های موجود، واگذاری 20 درصد از سهام شرکت سرمایه گذاری سایپا، 20 درصد از سهام پارس خودرو و 24 درصد از سهام شرکت تراکتورسازی ایران و نیز زامیاد جزو سیاست های واگذاری دارایی های "خساپا" برای سال 93 است که این برنامه در ادامه فروش حدود 370 میلیارد تومان از سهام زیرمجموعه ها در بازار طی سال جاری می باشد.

                            این مقام مسئول در خصوص سود حاصل از فروش این میزان سهام طی سال جاری گفت: از مبلغ 370 میلیارد تومان درآمد حاصل از فروش سهام در بازار، حدود 160 میلیارد تومان سود برای "خساپا" شناسایی شده و این امر موجب شده با پوشش زیان های قبلی مجموعه بیش از این متحمل زیان نگردد.

                            وی یکی از معضلات موجود بر سر راه افزایش سرمایه "خساپا" را عدم موافقت سهامداران عمده در مرحله قبل دانست و عنوان کرد: در حال حاضر طبق رایزنی های به عمل آمده موفق شدیم موافقت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران را برای افزایش سرمایه 30 درصدی از محل آورده نقدی دریافت کنیم.

                            امیری افزود: شرکت سرمایه گذاری رنا نیز تصمیم دارد در صورت عدم امکان تأمین نقدینگی مورد نیاز جهت اجرای این برنامه اقدام به واگذاری سهام و یا حق تقدم ناشی از افزایش سرمایه خود و زیر مجموعه هایش نماید.

                            وی در خصوص همکاری های سایپا با خودروسازان خارجی و شرکای تجاری داخلی نیز عنوان کرد: برنامه جدیدی تهیه شده تا با همکاری خودروسازان داخلی و نیز خارجی طرح توسعه محصول مشترک در این مجموعه اجرایی شود که این طرح می تواند از طریق انتشار اوراق بدهی و مشارکت نیز تأمین مالی شود.

                            معاون مالی و اقتصادی گروه خودروسازی سایپا همچنین گفت: شرکت برای ترسیم چشم انداز روشن برای سایپا نیاز به سرمایه گذاری حدود 900 میلیارد تومانی در حوزه توسعه محصول دارد تا چهره "خساپا" برای یک سال و نیم آتی مشخص شود. اما مهمترین نکته در این خصوص نحوه تأمین منابع مالی است. زیرا نمی توان با دریافت وام کوتاه مدت سرمایه گذاری بلندمدت انجام داد. از این رو سایپا دو راهکار در نظر گرفته است.

                            امیری افزود: طبق برنامه زمان بندی تدوین شده، انتشار انواع اوراق بدهی، مشارکت و نیز صکوک برای شرکت اصلی و زیر مجموعه ها یکی از این راهکارهاست. برنامه دیگر نیز اقدام جهت افزایش سرمایه است.

                            وی پیرامون سیاست گذاری سهامدار عمده جهت واگذاری سهام سایپا و انجام مذاکرات اولیه در این رابطه خبر داد.

                            وی با تأکید بر اینکه طبق برآوردها آخرین بودجه اعلامی برای سال مالی 92 بدون تغییر خواهد بود، اظهار داشت: امسال مجموع تیراژ تولید خودروی تجاری و سواری به حدود 312 هزار دستگاه رسیده که این رقم در سال 93 با رشد حدود دو برابری همراه خواهد شد. طی عملکرد سه ماهه آخر نیز وضعیت تولید و فروش نسبت به سه ماهه اول امسال رو به بهبود گذاشته و دولت و مجلس نیز در موضع گیری های مختلف بر حمایت خود از صنعت خودرو تأکید کردند.

                            امیری از تهیه و ارایه طرحی به دولت و مجلس برای بیان نیازها و مشکلات صنعت خبر داد و گفت: براساس این طرح، رایزنی هایی انجام شده که در گام اول هدف مجموعه رسیدن به ظرفیت های تولید موجود است و لازمه رسیدن به آن بحث مقررات زدایی و تمرکز دولت بر طرح جایگزینی خودروهای فرسوده برای ایجاد بازاری مناسب برای خودروسازان است.

                            وی ادامه داد: در مرحله بعد، بایستی نظام تعرفه ای برای یک دوره حداقل پنج ساله تدوین شود که در این زمینه همکاری ایدرو امری ضروری است. در چنین شرایطی صنعت خودرو بدون نیاز به حمایت خارجی با تکیه بر توان داخل روند رو به رشد خود را طی خواهد کرد. هم اکنون نیز مجموعه از سیر نزولی به مدار با ثبات و حالت تعادلی خود رسیده و حرکت در روند رو به رشد و جهشی طی یک برنامه حداقل دو ساله امکان پذیر است.

                            وی با بیان اینکه روند تأمین قطعات از طریق قطعه سازان و شرکای خارجی حتی اروپایی ها در حال انجام است، گفت: این رابطه مشکل فعلی بحث انتقال پول است که امیدواریم این موضوع نیز مرتفع گردد.
                            امیری در خاتمه سخنان خود پیرامون فروش سهام شرکت سایپا دیزل به صورت خرد در بورس، گفت: با توجه به افزایش سرمایه "خکاوه" درصد مالکیت 75 درصدی سایپا در این شرکت زیرمجموعه همچنان حفظ شده و وضعیت این مجموعه نیز به دلیل بخشنامه اخیر بانک مرکزی برای شناسایی زیان ناشی از تسعیر ارز رو به بهبود نهاده است. زیرا طبق این بخشنامه کالاهایی که تا تاریخ اعلامی بانک مرکزی وارد کشور گردیده و منابع مالی لازم برای آن نیز تأمین شده، بایستی با نرخ ارز مرجع در حساب ها ثبت شود و این امر به کاهش زیان ناشی از تسعیر ارز "خکاوه" در سال مالی جاری منجر شده است.
                            این کامل ترش رو از توی پایین تر هست
                            آخرین ویرایش توسط vet؛ 2014/03/18, 09:49.
                            فواره چون بلند شود سرنگون شود

                            نظر

                            • جعفرزاده
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 5833

                              #959
                              پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

                              تولید روزانه 2500 دستگاه خودرو در سایپا در سال 93

                              سعید مدنی در نشست مدیران ارشد گروه خودروسازی سایپا با بیان این که سال جاری سال بهره وری و نتیجه گرایی در سایپا خواهد بود اظهار کرد: تولید 650 هزار دستگاه خودرو در سال 93 به عنوان اولویت اصلی سایپا محسوب شده و تمامی بخش ها از قبیل زنجیره تامین و تولید کنندگان برای دستیابی به این هدف تلاش خواهند کرد.

                              وی افزود: استقرار دولت تدبیر و امید و برنامه ریزی و سیاست گذاری های اصولی وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین سازمان گسترش و نوسازی صنایع موجب شده مقوله تولید در خودروسازی ها با ثبات و روند روبه رشد مواجه شود.

                              وی با اشاره به این که سیاست های داخلی مجموعه گروه سایپا در سال قبل نظیر کاهش هزینه ها، فروش کنترل شده دارایی های مازاد و راکد، افزایش حس مشارکت و مسئولیت پذیری کارکنان و همچنین هدایت سرمایه ها به تولید موجب بهبود کلی شرایط گروه خودروسازی سایپا شد، تصریح کرد: در سال جاری نیز ورود 3 یا 4خودرو جدید به سبد محصولات سایپا امکان جهش مجموعه را فراهم خواهد کرد.

                              مدنی در خصوص سایر برنامه های گروه سایپا برای سال جاری گفت: در زمینه تولید خودرو، شرکت های پارس خودرو، سایپا کاشان، زامیاد، سایپا دیزل، بن رو و ایران کاوه با برنامه ریزی های گسترده، تولید محصولات جدید و عمل به تعهدات خود را در دستور کار قرار خواهند داد.

                              مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با اشاره به برنامه های ثمر بخش این گروه برای توسعه سبد محصولات افزود: خوشبختانه تولید محصولات جدید که در گذشته به عنوان یک نقطه ضعف محسوب می شد در حال حاضر مبدل به یک برنامه پویا و موثر در گروه شده و برهمین اساس امسال هم این روند ادامه خواهد یافت.

                              وی اظهار کرد: افزایش عمق داخلی سازی محصولات جدید به عنوان عامل رونق کسب و کار در شرکت های زنجیره تامین و سودآوری بیشتر برای گروه باید دردستور کار قرار گیرد.

                              مدنی در خصوص برنامه های گروه خودروسازی سایپا برای صادرات به بازارهای خارجی نیز گفت: امسال برنامه صدور 58 هزار دستگاه خودرو در دستور کار قرار دارد که این تعداد 5 برابر خودروهای صادر شده در سال 92 است.

                              مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در خاتمه با اشاره به احیای شورای سیاست گذاری صنعت خودرو همزمان با آغاز به کار دولت تدبیر و امید این اقدام را بسیار مفید و موثر دانست و گفت: وزارت صنعت معدن و تجارت با حذف قوانین ضد تولید ضمن ایجاد فضای مناسب برای تولید کننندگان داخلی امیدواری های زیادی را در زمینه بهبود کلی شرایط در سال جاری ایجاد کرده است.

                              نظر

                              • ali20005
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 230

                                #960
                                پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

                                صف خرید سایپا رو دادن به خاطر بازگشایی خودرو بود؟
                                [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
                                [/CENTER]

                                نظر

                                در حال کار...
                                X