کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
صندوق کاردان چه غلطی میکنه
دو روز یپش آمد تو درصدی ها و امروز خارج شد
فقط آمده بود سهام نوره چشمی ها را بخره و گند بزنه به سهم و بازار؟!
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
در نماد سایپا، حمایت تنکانسن امروز به خوبی عمل کرد... امیدوارم فهمیده باشن دستوری کردن بازار و دستور به عرضه ی صفوف خرید چه پیامدهای وحشتناکی داره....!!!
هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم
چه خبری شده که هرچی صف فروش خساپا جمع میکنن بازم صف فروش میشه
این روند معاملاتی طبیعی نیست؟!!
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بنظرم این صندوق گند زد هم به بازار و هم به خود سهم
خروج نقدینگی شدیدی در سهم رخ داده!
ب عکس خودرو که کندل بدی زد ولی خروج نقدینگی نداشته
بعد یک مدت اصلاح ،خودرو بهتر از سایپا خواهد بود
احتمال اینکه بازار پایه برن هم زیاد هست طبق شنیده ها،باید دید چه تصمیمی برای لیدرهای بازار می گیرند
حد ضرر کوتاه مدت بازار زده شده و استاپ ها فعال شدند و بازار تا بیستم خرداد یحتمل در فاز اصلاح خواهد بود
اگر برن بازار پایه نمادها شون باید چند وقتی بسته باشه
اون وقت اکثر اختیار معاملات این دوتا میسوزه
آپشن بازهای خودرویی بیچاره میشن
خدا خواست و ما توانستیم
اختیار های خرید این دوتا خیلی بالاتر از قیمت اعمال هست و راحت میسوزن
خدا خواست و ما توانستیم
نظر