{ [ ( پاتیل ) ] }
Collapse
X
-
در اصل توسط same1 پست شده است View Postبترانس ریزش تا 300 تومن
احتمالا فردا یه پولبک میزنه
کمی نظرم با شما متفاوته و به نظرم در صورت نزول در قیمت های 330 تا335 با روند معتبری در گیر میشه واحتمال برگشت سهم زیاده
[IMG][/IMG]
اما در صورت شکست روند(که بعید به نظر میرسه)امکان نزول سهم نا محدوده ی 295 تا300 وجود داره
در ضمن سهم درگیر یک سر و شانه ی سقف هم هست
[IMG][/IMG]
ارادت
نظر
-
در اصل توسط oplus پست شده است View Postخسته نباشید
کمی نظرم با شما متفاوته و به نظرم در صورت نزول در قیمت های 330 تا335 با روند معتبری در گیر میشه واحتمال برگشت سهم زیاده
[/URL][/IMG]
اما در صورت شکست روند(که بعید به نظر میرسه)امکان نزول سهم نا محدوده ی 295 تا300 وجود داره
در ضمن سهم درگیر یک سر و شانه ی سقف هم هست
[/URL][/IMG]
ارادت
امیدوارم اینگونه باشه که میگید اما تو کوتاه مدت نظرم بیشتر با ریزش تا 300 تومن هست
نظر
-
چند روز پیش داشتم به این فکر میکردم که چرا یکباره صدرا از صدر توجه کنار رفت؟ یادش افتادم و رفتم نگاهی به نمودارش بندازم. نتیجهش جالب و حیرتانگیز بود. شاید در یک کلام بشه بهاش گفت «معجزهی تحلیل تکنیکال!». خودتون عکسها رو ببینید:
عکس اول (کانال نزولی، چنگال اندرو، محل برخورد خط حمایتی کانال و خطوط چنگال):
عکس دوم (فیبوناتچی 127درصد، تایید برخورد کانال و اندرو):
عکس سوم (معجزه کامل میشود؟):
حقیقتن خودم هم به هیجان آمدم از چیزی که پیدا کردم!
فکر هم نمیکنم لازم باشد چیزی به عکسها اضافه کنم. همه چیز واضحتر از هر توضیحیست.
نظر
-
سلام بر سامان عزیزم
درود بر تو و تاپیک زیبایی که راه انداختی
انصافا باید از مدیرای سایت بورسی تشکر کرد
هر بار که به این سایت سر می زنم با فضای تحلیلی بدون هیاهو و آرامشی مواجه میشم که انصافا لذت بخشه
شرمنده ام قبلا قول داده بودم اینجا بیام اما متاسفانه رمزم رو عوض کردم و یه مدتی به سایت دسترسی نداشتم
از اون طرف هم وقت..... ای امان از بی وقتی
همه وقتی که برای سر زدن به فرومها دارم رو بورکس می بلعه
الان هم که خدمت رسیدم نصف تصاویر آپلود شده رو نمی بینم
نمیدونم مشکل از منه یا همه اینطورن
برای همین اول خواهش می کنم لینکهای تصاویر رو اصلاح کنید تا بشه در موردشون گفتگو کرد اگر هم تصاویر رو فقط من نمیبینم بفرمایید تا خودم رو اصلاح کنم:">
بعد از این هم اگر تحلیلی از ما در اومد تقدیم میکنم تا از نظر نافذ دوستان این فروم و تاپیک هم بگذره
حق[B]برخیز که خود را به چراغی برسانیم
تا فرصت بر هم زدن بال و پری هست[/B]
نظر
-
در اصل توسط Ashofte پست شده است View Postچند روز پیش داشتم به این فکر میکردم که چرا یکباره صدرا از صدر توجه کنار رفت؟ یادش افتادم و رفتم نگاهی به نمودارش بندازم. نتیجهش جالب و حیرتانگیز بود. شاید در یک کلام بشه بهاش گفت «معجزهی تحلیل تکنیکال!». خودتون عکسها رو ببینید:
عکس اول (کانال نزولی، چنگال اندرو، محل برخورد خط حمایتی کانال و خطوط چنگال):
عکس دوم (فیبوناتچی 127درصد، تایید برخورد کانال و اندرو):
عکس سوم (معجزه کامل میشود؟):
حقیقتن خودم هم به هیجان آمدم از چیزی که پیدا کردم!
فکر هم نمیکنم لازم باشد چیزی به عکسها اضافه کنم. همه چیز واضحتر از هر توضیحیست.
درود بر شما اشفته عزیز بسیار بسیار بسیار دقیق و لذت بخش بود با اجازه با ذکر نام نویسنده در سایت بورکس قرارش میدم[B]برخیز که خود را به چراغی برسانیم
نظر
-
در اصل توسط كنداگر پست شده است View Postسلام بر سامان عزیزم
درود بر تو و تاپیک زیبایی که راه انداختی
انصافا باید از مدیرای سایت بورسی تشکر کرد
هر بار که به این سایت سر می زنم با فضای تحلیلی بدون هیاهو و آرامشی مواجه میشم که انصافا لذت بخشه
شرمنده ام قبلا قول داده بودم اینجا بیام اما متاسفانه رمزم رو عوض کردم و یه مدتی به سایت دسترسی نداشتم
از اون طرف هم وقت..... ای امان از بی وقتی
همه وقتی که برای سر زدن به فرومها دارم رو بورکس می بلعه
الان هم که خدمت رسیدم نصف تصاویر آپلود شده رو نمی بینم
نمیدونم مشکل از منه یا همه اینطورن
برای همین اول خواهش می کنم لینکهای تصاویر رو اصلاح کنید تا بشه در موردشون گفتگو کرد اگر هم تصاویر رو فقط من نمیبینم بفرمایید تا خودم رو اصلاح کنم:">
بعد از این هم اگر تحلیلی از ما در اومد تقدیم میکنم تا از نظر نافذ دوستان این فروم و تاپیک هم بگذره
حق
انشا الله از این به بعد بیشتر بنویسی تو این تاپیک
در مورد تصویر ها هم من که مشکلی ندارم شاید به خاطر مشکل سرعت اینترنتت باشه که عکسا رو کند لود می کنه
منتظر تحلیلات هستم
عزیزی آقا
نظر
-
در اصل توسط same1 پست شده است View Postسلام بر کنداگر عزیز
انشا الله از این به بعد بیشتر بنویسی تو این تاپیک
در مورد تصویر ها هم من که مشکلی ندارم شاید به خاطر مشکل سرعت اینترنتت باشه که عکسا رو کند لود می کنه
منتظر تحلیلات هستم
عزیزی آقا
بله مشکل حل شد
فعلا هم برای خالی نبودن عریضه نموداری از سهم کمرجان میذارم که به نظرم تکنیکال کارای بازار شدید روش فعال هستن
شاهد مدعا هم خود نمودار و مخصوصا کانال کمکی الیوت که شاهکار جواب داده
به حجم معاملات در پایان موج ایمپالسیو دقت کنید
و همچنین حجم در برخورد دیروز به فیبو
[B]برخیز که خود را به چراغی برسانیم
نظر
-
با برخورد قيمت به سقف کانال قديمي سهم اولين موج اصلاحي به پايان رسيده و احتمالا از فردا با برخورد دوباره قيمت به جايي که با فلش سبز داره نشون ميده احتمال صعود حداقل تا سطح 420 رو دارم تا ببينيم موج اصلاحي بعدي چجور پيش ميره
همگرايي مکدي و چرخش استوکاستيک هم تاييديه بر اين قضيه
البته خودم با 447 تومن بيشتر حال مي کنم
:D
نظر
-
سلام به دوستان عزیزم در سایت بورسی بعد از یک سال و نیم بنده برگشته ام و انشا الله که سعادت بودن توو جمعتون رو داشته باشم البته آنچنان هم دور نبودم تحلیلهای خوب دوستان رو از دور میدیدم و نیم نگاهی هم به بازار داشتم ولی قرار که از این به بعد کمی جدی تر کار کنم از اونجایی هم که هیچ جا خونه ی آدم نمیشه /.:biggrinsmiley.:/ رفتم از اعماق تاریخ این تاپیک رو آوردمش بالا امید دارم که دوستان هم با نظرات خوبشون به بنده کمک کنند تا با هم یه فعالیت مستمر و مفید رو داشته باشیم
ارادتمند همتون
نظر
نظر