در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است
View Post
معادن بافق ( کبافق )
Collapse
X
-
در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
-
در اصل توسط موج سوار پست شده است View Postیاسرجان اگر این پیش بینی را با اولین پیش بینی شرکت بعد از افزایش سرمایه که 175ریال بود، مقایسه کنید میبینید که جای نگرانی نداره. ضمنا موجودی انبار فول
فوله>:d<
اگه نه بازار که می دونه چه خبره واقعا، واسه همینه پی به ای دو رقمی همیشه می گیرند دیگه;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط موج سوار پست شده است View Postیاسرجان اگر این پیش بینی را با اولین پیش بینی شرکت بعد از افزایش سرمایه که 175ریال بود، مقایسه کنید میبینید که جای نگرانی نداره. ضمنا موجودی انبار فول فوله>:d<
نظر
-
در اصل توسط jamshidyar پست شده است View Postبازار انقدر باهوش نیست که این رو بفهمه. متاسفانه در کوتاه مدت این احمق ها باعث ضرر سهامدارها میشندر خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postپیش بینی اولیه کبافق نسبت به سال قبل نزدیک 6 برابر شده
پیش بینی سال 90 ابتدا 58 تومان بود که الان با لحاظ 400درصد افزایش این 60 تومان شده
گزارش خیلی خوبی بوده
نظر
-
با صف شدن باما احتمالا شاهد صف شدن کبافق هم امروز خواهیم بود. نشون میده بازار چه واکنشی به گزارش های شرکت ها داره!;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط armag پست شده است View Postسلام به همه ی دوستان .
ببخشید یه سوال چقدر تعداد سهم برای اون صف تلقی میشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!
این تعداد که بیشتر شبیه یک شوخی بیشتر نمیباشد .
1- همین حجم شوخی به اندازه حجم مبنای سهمه
2- مطمئنا نمیشه نظر داد که چه مقدارش دستور منفیه
3- همین صف کوچک هم عرضه نشده و فروشنده نداره سهم
4- توی بازار گل و بلبل این جوری معمولا پول ها بیشتر پخش میشه همه در صفوف متبرکه مختلف حضور گرم دارند;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر