سید چه خبره رو کبافق؟! احتمال داره بازی کبافق شروع بشه
معادن بافق ( کبافق )
Collapse
X
-
-
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postبابک جدی کار تو بود؟ چندتا خریدی پسر؟ دستور از کجا اومده بود حالا؟;)
والله حقیقتش دیروز چون می دونستم امروز بازار منفیه یه 60 میلیون تومانی از برادر خانومم گرفته بودم همشو کبافق خریدم نزدیک به 29000 تایی شو باهاش خریدم و بقیشم برای فردا مونده
شرمنده اونشو نمی تونم بگم ولی از بچه های همین سایته :dThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
لااقل بگو تحلیلی بوده یا رانتی! چون تکنیکال که بچه ها بعضا روش مثبت هستند بنیادیشم چند بار بررسی کردم تعدیل خفن 100 درصد باید داشته باشه;;)در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postوالله حقیقتش دیروز چون می دونستم امروز بازار منفیه یه 60 میلیون تومانی از برادر خانومم گرفته بودم همشو کبافق خریدم نزدیک به 29000 تایی شو باهاش خریدم و بقیشم برای فردا مونده
شرمنده اونشو نمی تونم بگم ولی از بچه های همین سایته :d
پ.ن: بابا برادر خانوم پولداااااار;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
نه آقا من فقط تو شیران رانت دارمدر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postلااقل بگو تحلیلی بوده یا رانتی! چون تکنیکال که بچه ها بعضا روش مثبت هستند بنیادیشم چند بار بررسی کردم تعدیل خفن 100 درصد باید داشته باشه;;)
پ.ن: بابا برادر خانوم پولداااااار;)
تحلیلی بوده
من که خریدم با گذاشتن حد ضرر
به نظر من شما هم بخر
خداییش این طرف خیلی کارش درسته :d >:d<The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
-
خوب از بیکاری یه سری زدیم به صورت های مالی بافق!
با بررسی مقایسه میان دو گزارش: پیش بینی 12 ماهه براساس عملکرد 9 ماهه و پیش بینی سال 91 به نکاتی میشه دست یافت!
1- در گزارش 9ماهه اومده که در 9 ماه 20433 تن روی فروش رفته و 2408 تن سرب اما در گزارش پیش بینی 91 اومده کل سال 90 رو 18216 تن روی و 2393 تن سرب در نظر گرفته
نظر