در اصل توسط Ehsan Am پست شده است
View Post
معادن بافق ( کبافق )
Collapse
X
-
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
-
سهم به جایی رسیده که با 20 میلیون تومان پول میشهه صف خریدش کرد!! سهم خشک به این میگن هااا:dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
یاسر جان و دوستای عزیزم
عرضم حضورتون که تاریخ مجمع 10 تیرماه هست و حالا خبرهای خوبی هم در راهه .اینکه احتمالا سود 82 تومن باشه و همشو محقق میکنن ولی خبر خوب اینکه 10% سود پخش میشه و به همین جهت افت قیمت تو سهم بعیده شاهد باشیم و اون افزایش سرمایه هم به قوه خودش باقیه و در مورد تسعیر ارز هم همه شرکتها از جمله باما هم بودجه خودشون رو با همون ارز دولتی بستن و اجازه از این نظر نداشتن و بیشتر شایعه هست و اینجور که مشخصه تا پایان 91 به همین منواله ولی همون سود و افزایش سرمایه ای که بصورت یه انرژی پتانسیلی در سهم نهفته شده برای یه سرمایه گزاریه نسبتا بلند مدت تر ،مخصوصا با توجه به اخبار سیاسیه خوبی که در پیش داریم که خبرش خواهد رسید و همین الان که من lme , live رو نگاه میکنم قیمت روی از دیروز که حدود 1820-30 دلار بود اگه اشتباه نکنم و الان 1877 دلاره که سیر صعودی گرفته مخصوصا بعد از بسته کمکی که به اسپانیا شده و همینطور تحریم چند کشور که در دستور لغو قرار داره میتونم بگم با یه سهامداری سود خیلی خوبی از سهم با توجه به تحمل ما سهامداران انشالله پیش رو قرار داره،
موفق باشید
نظر
-
-
موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال (دوره) مالی منتهی به 1390/12/29
الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 10:00 روز چهار شنبه مورخ 1391/04/14 درمحل تهران -خيابان سيدجمال الدين اسدابادي خيابان شانزدهم پلاک 10 برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
ب– دستور جلسه :
استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی.
تصویب صورتهای مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1390/12/29
انتخاب حسابرس و بازرس قانونی
انتخاب روزنامة کثیرالانتشار
انتخاب اعضای هیئتمدیره
تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره
تعیین پاداش هیئت مدیره
سایر موارد
توضیحات:
نظر
-
دلار آزاد 2060 تومان شد
روی هم با افزایش 50 60 دلاری وارد مدار 1800 شد
نظر دوستان برای کم کردن میانگین چیه؟
نظر
-
در اصل توسط capitalist پست شده است View Postدلار آزاد 2060 تومان شد
روی هم با افزایش 50 60 دلاری وارد مدار 1800 شد
نظر دوستان برای کم کردن میانگین چیه؟
بالای 1060 برگشت با حد ضرر 1060 میشه به خرید فکر کرد هر چند برا وارد شدن به روند صعود باید بالای 1120 تثبیت بشه ..
در صورت ماندن زیر 980 احتمال دیدن 600 هست...
نظر
-
دوستان کیا میان مجمع؟کسی خبر داره من که انلاین می خرم برای شرکت در مجمع باید چیکار کنم؟چون اگه اشتباه نکنم انلاینها برگه سهام ندارن؟
نظر
-
در اصل توسط capitalist پست شده است View Postدوستان کیا میان مجمع؟کسی خبر داره من که انلاین می خرم برای شرکت در مجمع باید چیکار کنم؟چون اگه اشتباه نکنم انلاینها برگه سهام ندارن؟
نظر
-
با سلام دوستان الان از مجمع بافق ميام
قرار بر تقسيم سود 10 تومني شد
از اونور هم گويا باري که سال پيش به عيد خورده بود رو تونستن بفروشن
و تاکيد کردن که از اين به بعد نرخ ارز را با قيمت آزاد تسعير مي کنن.
افزايش سرمايه 120 درصدي در پيش روست که هيت مديره کارهاي اوليه رو انجام داده.
احتمالا امسال کارت بازرگاني شرکت که به خاطر مشکلات مالياتي و بيمه بوده و بر طرف شده مياد.
حسابرس شرکت عوض شد.
سهم سود انباشته خيلي بالايي داره و از طرفي هم از لحاظ صادرات و همينطور توليد مشکلي نداره.
به زودي هم اولين معدني خواهد شد که بخش روي زمين و زيرزميني ان به هم متصل ميشه.
مهمترين چيزي که از مجمع فهميدم اينه که تحريم ها کلا روي ما اثر نداشته و فقط جو رواني هست (من نميدونم دلار 2 تومني و اين همه گروني و بدبختي و .... براي چيه احتمالا روي اون اقا تاثير نداشته)
نظر
-
با تشکر از اطلاع رسانیتون;;)
اگه تسعیر انجام بدند تقریبا سود اعلامی باید 2 برابر بشه! افزایش سرمایه امسال اجرایی خواهد شد؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postگفته شده معادن بافق با نماد کبافق که در گروه معدنی ها و در تولید سرب و روی فعالیت دارد، در وضعیت تعدیل مثبت شگفت انگیز 100 درصدی در نیمه دوم سالجاری قرار دارد کبافق سود هر سهم سالجاری خویش را به مبلغ 614 ریال به بازار اعلام کرده است .إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر