معادن بافق ( کبافق )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط Ehsan Am پست شده است View Post
    سلام مخلصم یاسر جان
    حتما چشم
    من نبودم ،حتما پیگیری این 2 تا مطلبی که گفتید و میکنم
    ولی در مورد تسعیر ارز اگه واقعا اگه شرکتهای دیگه تونسته باشند که اینم همونه و بقول وحید عزیز سودش هنوز که افزایش سرمایشو انجام نداده 2-3 برابر میشه و با افزایش سرمایه دیگه .....
    ولی حتما اینو من پیگیری میکنم ای به چشم ولی الان که نگاه کردم دیدم واقعا سهمو تو این قیمتها دارن جمع میکنن وگرنه اگه خبری نبود مطمئن باش صف فروشی میشد دیدنی ،ولی حتی مجامع همین شرکتها هم مطمئنا روند مثبتشون رو این سهم بی تاثیر نبوده و اگه واقعا تسعیر ارز انجام بشه این شرکتها رو دیگه رنگشونو واسه گزارش 6 ماهه نمیشه دید

یاسر جان خب تمام این که نمیزارن تسعیر ارز بشه مستقیم تو جیب بانک مرکزی میره و اونا خودشون تو بازار تزریق میکنن و اون شرکت هم بخواد یکم بازی در بیاره اونوقت بازیی سرش در میارن ......
    خلاصه یاسر جان حتما
    مخلصم
    آقایی شما احسان جان، منتظر خبرت می مونم پس. می خوام برنامه رو تنظیم کنم که برم مجمع حتما. از دوستای دیگه بافقی هم اگه کسی همراهی کنه خوشحال میشم که اونجا تنها نباشیم. احتمالا جمع کل سهامدارای بافق به 100 نفرم نرسه چون همه سهم دست خودشونه!
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

سهم به جایی رسیده که با 20 میلیون تومان پول میشهه صف خریدش کرد!! سهم خشک به این میگن هااا:d

نظر

• Ehsan Am
        کاربر فعال
        • Feb 2011
        • 177

یاسر جان و دوستای عزیزم
        عرضم حضورتون که تاریخ مجمع 10 تیرماه هست و حالا خبرهای خوبی هم در راهه .اینکه احتمالا سود 82 تومن باشه و همشو محقق میکنن ولی خبر خوب اینکه 10% سود پخش میشه و به همین جهت افت قیمت تو سهم بعیده شاهد باشیم و اون افزایش سرمایه هم به قوه خودش باقیه و در مورد تسعیر ارز هم همه شرکتها از جمله باما هم بودجه خودشون رو با همون ارز دولتی بستن و اجازه از این نظر نداشتن و بیشتر شایعه هست و اینجور که مشخصه تا پایان 91 به همین منواله ولی همون سود و افزایش سرمایه ای که بصورت یه انرژی پتانسیلی در سهم نهفته شده برای یه سرمایه گزاریه نسبتا بلند مدت تر ،مخصوصا با توجه به اخبار سیاسیه خوبی که در پیش داریم که خبرش خواهد رسید و همین الان که من lme , live رو نگاه میکنم قیمت روی از دیروز که حدود 1820-30 دلار بود اگه اشتباه نکنم و الان 1877 دلاره که سیر صعودی گرفته مخصوصا بعد از بسته کمکی که به اسپانیا شده و همینطور تحریم چند کشور که در دستور لغو قرار داره میتونم بگم با یه سهامداری سود خیلی خوبی از سهم با توجه به تحمل ما سهامداران انشالله پیش رو قرار داره،
        موفق باشید

نظر

• capitalist
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 77

روی 1899 دلار هم که مشخصه

نظر

• capitalist
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 77

موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال (دوره) مالی منتهی به 1390/12/29

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
            از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 10:00 روز چهار شنبه مورخ 1391/04/14 درمحل تهران -خيابان سيدجمال الدين اسدابادي خيابان شانزدهم پلاک 10 برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

ب– دستور جلسه :
            استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی.
            تصویب صورتهای مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1390/12/29
            انتخاب حسابرس و بازرس قانونی
            انتخاب روزنامة کثیرالانتشار
            انتخاب اعضای هیئتمدیره
            تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره
            تعیین پاداش هیئت مدیره
            سایر موارد
            توضیحات:

نظر

• capitalist
              عضو عادی
              • Apr 2012
              • 77

دلار آزاد 2060 تومان شد
              روی هم با افزایش 50 60 دلاری وارد مدار 1800 شد
              نظر دوستان برای کم کردن میانگین چیه؟

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط capitalist پست شده است View Post
                دلار آزاد 2060 تومان شد
                روی هم با افزایش 50 60 دلاری وارد مدار 1800 شد
                نظر دوستان برای کم کردن میانگین چیه؟
                یک حمایت قدر رو 1060 داشت که شکست وحمایت قدر بعدی هم 980 هست که به نظر اینم داره می شکنه ...

بالای 1060 برگشت با حد ضرر 1060 میشه به خرید فکر کرد هر چند برا وارد شدن به روند صعود باید بالای 1120 تثبیت بشه ..

در صورت ماندن زیر 980 احتمال دیدن 600 هست...

نظر

• capitalist
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 77

دوستان کیا میان مجمع؟کسی خبر داره من که انلاین می خرم برای شرکت در مجمع باید چیکار کنم؟چون اگه اشتباه نکنم انلاینها برگه سهام ندارن؟

نظر

• 2691
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 320

در اصل توسط capitalist پست شده است View Post
                    دوستان کیا میان مجمع؟کسی خبر داره من که انلاین می خرم برای شرکت در مجمع باید چیکار کنم؟چون اگه اشتباه نکنم انلاینها برگه سهام ندارن؟
                    چرا برگه سهام ندارن؟ برگه سهام شما نزد كارگزار شماست. ولي جهت شركت در مجمع به آن احتياجي نيست. كافيه با يك كارت شناسايي در مجمع حاضر شويد اسم شما در ليست سهامداران شركت موجود است.

نظر

• capitalist
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 77

با سلام دوستان الان از مجمع بافق ميام
                      قرار بر تقسيم سود 10 تومني شد
                      از اونور هم گويا باري که سال پيش به عيد خورده بود رو تونستن بفروشن
                      و تاکيد کردن که از اين به بعد نرخ ارز را با قيمت آزاد تسعير مي کنن.
                      افزايش سرمايه 120 درصدي در پيش روست که هيت مديره کارهاي اوليه رو انجام داده.
                      احتمالا امسال کارت بازرگاني شرکت که به خاطر مشکلات مالياتي و بيمه بوده و بر طرف شده مياد.
                      حسابرس شرکت عوض شد.
                      سهم سود انباشته خيلي بالايي داره و از طرفي هم از لحاظ صادرات و همينطور توليد مشکلي نداره.
                      به زودي هم اولين معدني خواهد شد که بخش روي زمين و زيرزميني ان به هم متصل ميشه.
                      مهمترين چيزي که از مجمع فهميدم اينه که تحريم ها کلا روي ما اثر نداشته و فقط جو رواني هست (من نميدونم دلار 2 تومني و اين همه گروني و بدبختي و .... براي چيه احتمالا روي اون اقا تاثير نداشته)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

با تشکر از اطلاع رسانیتون;;)
                        اگه تسعیر انجام بدند تقریبا سود اعلامی باید 2 برابر بشه! افزایش سرمایه امسال اجرایی خواهد شد؟

نظر

• capitalist
                          عضو عادی
                          • Apr 2012
                          • 77

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                          با تشکر از اطلاع رسانیتون;;)
                          اگه تسعیر انجام بدند تقریبا سود اعلامی باید 2 برابر بشه! افزایش سرمایه امسال اجرایی خواهد شد؟
                          بله گفتن حتما امسال اجرایی میشه و هیت مدیره کارهای اولیه اون رو انجام داده.

نظر

• milad021
                            عضو جدید
                            • Jul 2012
                            • 8

تا سهام داران عمده نخوا هند این سهام بالا نمی رود و از لحاظ تکنیکی تا هفت صد تومان پایین می اید

نظر

• ata007
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 6291

گفته شده معادن بافق با نماد کبافق که در گروه معدنی ها و در تولید سرب و روی فعالیت دارد، در وضعیت تعدیل مثبت شگفت انگیز 100 درصدی در نیمه دوم سالجاری قرار دارد کبافق سود هر سهم سالجاری خویش را به مبلغ 614 ریال به بازار اعلام کرده است .

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                                گفته شده معادن بافق با نماد کبافق که در گروه معدنی ها و در تولید سرب و روی فعالیت دارد، در وضعیت تعدیل مثبت شگفت انگیز 100 درصدی در نیمه دوم سالجاری قرار دارد کبافق سود هر سهم سالجاری خویش را به مبلغ 614 ریال به بازار اعلام کرده است .
                                عطا جان تعدیلش بیشتر از 100 درصد باید باشه طبق محاسبات بر اساس دلار آزاد.... تازه افزایش سرمایه 120 درصدی هم هست... ما که کار داریم حالا حالاها با سهم;)

نظر

در حال کار...
                                X