معادن بافق ( کبافق )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Ehsan Am
    کاربر فعال
    • Feb 2011
    • 177

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
    به به ایول به این اطلاعات مافیایی >:d< من کمسیونو دوبل میندازم باکی نیست :d

عزیزمی بابک جون،یه لقمه نونه که همه با هم میخوریم;)
    بابک چند روز پیش جایی بودم مدیرعامل قند نیشابور که قبلا واسه قند شیروان بود و دیدم و گفتم تحلیتون چیه ؟خندید گفت تحلیل ؟گفت احسان ما حسابا و وضعیت فردای شرکت و نمیتونیم تحلیل کنیم اونوقت تو میخوای بورس و تحلیل کنی؟
    بابک میدونم که خودت از همه بیشتر میدونی که نه فقط بورس حتی مملکتمونو نمیتونیم تحلیل کنیم
    بابک وضع خرابتر از اون چیزیه که حتی یک کدوم از این افرادی که تو همه سایتا هستند فکرشو بکنن و فقط و فقط و فقط باید دست به دعا باشیم که توافق کنن وگرنه کاشکی جنگ میشد چون همه به خاک سیاه میشینیم
    چند روز پیش معاون بورس محسنی به من میدونی چی گفت ؟گفت آقای علیمحمدی هر وقت یکم دیگه سود کردی برو بیرون وگرنه کل بورس paperless میشه یعنی یه برگ بی ارزش !!!!!!
    بابک یکی از دوستان 10 ملیون تومن گذاشته بود تو یکی از همین موسسه مالی اعتباریا که اسمشم یادم رفت ولی از همین معروفا بود واسه اینکه مثلا وام بگیره،رفته پولشو بعد چند روز بگیره لازم داشته بهش گفتن 10 ملیون الان نداریم بدیم قراره برامون پول بیارن و یه همچین چیزی!!!
    این قضیه واسه 3 هفته پیشه
    حتی ذخیره ریالیشون هم ته کشیده چون دارن فقط و فقط مثل انسانهای اولیه در عوض پول نفت کالا از کشورا میگیرن
    بابک ذخیره ارزی کشور داره به مرز صفر میرسه
    البته همه اینا رو گفتم که به دوستای گلم بگم که زمانی رو که واسه تحلیل میزارن به خدا استراحت کنن یا بخوابن تو ای مملکت ارزشش بیشتره
    پس فقط 1 چیز میمونه اونم ته اطلاعاتی که آدم بدست میاره چه واسه بورس یا چه واسه هر چی تو این مملکته از یه تخم مرغ گرفته تا..... که این بی ناموسا این کشوری که میتونه بهشت رو زمین باشه رو به چه کثافتی کشوندن که حتی نمیشه باورش کرد این واقعیتو.
    خیلی حرف زدم ولی در کل اصلا اینجا دیگه زندگیشو آدم واسه فرداش نمیتونه تحلیل کنه چون مملکتو دارن به مرز نابودی میکشونن
    بابک تمام این تحلیلای ارزشمند که حاصل این همه تلاش این دوستانه تو اینجا فقط و فقط یه خط قرمزی بیش نیست در حالی که اگه این استعدادا تو حتی هر جای دنیا باشه و این تحلیلا باشه حداقل میتونستیم معنیه واقعیش رو پیش کش ولی معنی معمولی زندگی رو بفهمیم
    خیلی گلی و مخلص همه دوستای گلم:x:x

نظر

• hassan124
      عضو جدید
      • Dec 2011
      • 5

با سلام عزیزان میشه لطف کنید بگیید کبافق کی بسته میشه چرا بسته میشه و کی باز میشه با تشکر

نظر

• esi_mohammadi
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 1105

همان طور که در شکل میبینیم قیمت به 5 تومنی پیوت سالیانه رسید و برگشت نمود.
        2 سطح حمایتی قابل اطمینان داریم : یکی سطح 13318 ریال و دیگری باند بسیار قوی 12041 الی 12321 ریال که تلاقی پیوت ماهیانه و شش ماهه می باشد . به نظره من استاپ و حد ضرر میتونه شکست این سطح بسیار قوی و مهم باشه.

لینک تصویر

این تحلیل صرفا نظره شخصی بنده بود و مبنای خرید و فروش قرار نگیرد ...
        (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
        (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
        (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

با این گزارشات واقعا" عالیه سرب و روی کاران فردا کبافق دیدنی خواهد شد

نظر

• arman20022
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 65

دوستان به نظر می رسد با توجه تعدیل فوق العاده فاسمین و باما این بار نوبت کبافق باشه اگر اطلاعات دقیقی دارید لطفاً اطلاع رسانی کنید
            ممنون میشیم

نظر

• بابک پناهی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 3208

ای بابا نشسته بودم از صف فروش دوباره اضاف کنم نذاشتن

نظر

• mehdipour2000
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 406

سلام ... بالاخره صبر جواب داد... نمودار صفحه 31 جواب میده بهش ایمان دارم.
                تحلیل رایگان
                اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                توییتر: m_mehdipour

نظر

• 00010
                  عضو جدید
                  • Nov 2011
                  • 14

دوستان به نظر شما برای تعدیل میبنده؟

اگر از دوستان کسی خبری داره اطلاع رسانی فرمایید.

با تشکر

نظر

• 00010
                    عضو جدید
                    • Nov 2011
                    • 14

با تشکر

نظر

• rad
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 557

من ایمان دارم کسانی که سهم های خوب پیشنهاد کردند دراین ماه مهر پاداش خودرا از خدا می گیرند.
                      سپاس از همه دوستان

نظر

• Ehsan Am
                        کاربر فعال
                        • Feb 2011
                        • 177

سلام خدمت دوستای گلم
                        این در حد یه خبره که بچه ها ی تحلیلگر رو اون میتونن کار کنن
                        البته من فقط اینجا از اول چند بار مطلب نوشتم و همینجا مینویسم
                        از جمله قابل توجه بابک عزیزم
                        من واسه کارخونه شمش 5sp رو تو بندر انزلی شنبه یا 1 شنبه بهم قیمت دادن 1700 تومن کیلوئی و بخاطر یسری مسائل نخریدیم و امروز 5000 تن خریدم 1890 تومن کیلوئی !!!!! 95 میلیون فرق مهامله تو 2 روز
                        از طرفی برای بورس یه اطلاعاتی در مورد کگل و کچاد مبنی بر ارزندگیشون از گروه فولاده بهم دادن(البته اطلاعات که میگم فقط در حد تماسی که گرفتن با من و گفتن اینارو بخر همین ،هیچ چیز خاصی نگفتن)من امروز یکم خریدم ولی واسه دوستای گلم بگم احساس میکنم فولادی ها (البته من اصلا تخصص تحلیل ندارم) اونایی که ارزشمندن و دوستان اگه بررسی کنن و واسه بچه های گل این تایپیک بگن احساسم اینه بازدهی خوبی با توجه به اینکه هنوز نرخ آهن رشدش شروع نشده چون الان میلگرد 2000 تومنی با این وضعیت دلار که قرار شده دولت قیمت گذاریه وارد کنندگان شمش و بپذیره (چون با این نابسامانی دلار شمش دیگه تو بندر خیلی کمه و اصلا کسی جرات واردات نداره چون براش دوبل این قیمت فعلی تموم میشه ) بازار فولاد که بخاطر نبود تقاضا بخاطر ترس از بی ثباتی دلار بود شروع به جهش کنه
                        مخلص همه عزیزانم:x:x

نظر

• مهران
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 442

توقف نماد كبافق با توجه به تعديل پيش بيني هر سهم مبارك دوستان

نظر

• bourse
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1346

خوب ظاهرا کبافق هم برای تعدیل مثبت بسته شد . تبررررررررررریک

نظر

• arman20022
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 65

من بیشتر از یک سال هستش نگهش داشتم خدا کنه با قیمت خوبی باز بشه

نظر

• Ehsan Am
                                کاربر فعال
                                • Feb 2011
                                • 177

در اصل توسط arman20022 پست شده است View Post
                                من بیشتر از یک سال هستش نگهش داشتم خدا کنه با قیمت خوبی باز بشه
                                دوست عزیزم یه تجربه که ازش من درسها گرفتمو برات میگم
                                14 سال پیش من میخواستم دانشگاه نرم و عاشق بازار بودم،پدر من گفت خود دانی ،من معرفی شدم به بزرگترین نفر در زمینه لاستیک ایران،اولین چیزی که روز اول گفت بمن این بود که احسان اگه تو الان بیای من نهایت بگم بار لاستیک خالی کن یا خیلی دست بالا بهت میگم چک نقد کنی ولی اگه فقط اسم دانشجو روت باشه حداقل من به خودم اجازه نمیدم بگم برو بار خالی کن یا چک نقد کن میگم این حسابا رو یه بار چک کن،خلاصه همین شد من خونم وارد دانشگاه شدم و دوباره برگشتم و از حسابداری شروع کردم ،گفتم من حقوق نمیخوام فقط اجازه بده کنار شما یه ذره خرید و فروش کنم،تو 6 ماه اول من اونموقع 4-5 میلیون سرمایه داشتم نصفش رو ضرر دادم،این آقا که دید وضعیت منو با همون پول برام خرید کرد و گفت حق نداری بفروشی ،شاید همین حدود 1 سال من اونا رو نفروختم و حقوق میگرفتم بعد از 1 سال یا بیشتر یا کمتر به من گفت بفروش ،برای اولین بار من اونجا ضررم که جبران شد هیچ اولین سودمو کردم،این آقا که بنام آقای معارف بود بعد این قضیه بمن گفت : من 40 ساله تو بازارم میدونی رازم چی بود که به اینجا رسیدم ؟گفت یه نصیحت میکنم همیشه تو زندگیت بکار ببر ،همیشه کسی میتونه موفق باشه که 11 ماه از سال و هم اگه مجبور باشه از جیبش و سرمایش بخوره ولی ناامید نشه و تحمل کنه و بایسته اونموقست که تو ماه 12 سود 11 ماه گذشته رو بدست میاره،
                                مطمئن باش دوست من نتیجه تحملت رو میبینی چون این قانون زندگیه
                                بهترین آرزوها رو برای شما دارم:x

نظر

در حال کار...
                                X