در اصل توسط بابک پناهی پست شده است
View Post
عزیزمی بابک جون،یه لقمه نونه که همه با هم میخوریم;)
بابک چند روز پیش جایی بودم مدیرعامل قند نیشابور که قبلا واسه قند شیروان بود و دیدم و گفتم تحلیتون چیه ؟خندید گفت تحلیل ؟گفت احسان ما حسابا و وضعیت فردای شرکت و نمیتونیم تحلیل کنیم اونوقت تو میخوای بورس و تحلیل کنی؟
بابک میدونم که خودت از همه بیشتر میدونی که نه فقط بورس حتی مملکتمونو نمیتونیم تحلیل کنیم
بابک وضع خرابتر از اون چیزیه که حتی یک کدوم از این افرادی که تو همه سایتا هستند فکرشو بکنن و فقط و فقط و فقط باید دست به دعا باشیم که توافق کنن وگرنه کاشکی جنگ میشد چون همه به خاک سیاه میشینیم
چند روز پیش معاون بورس محسنی به من میدونی چی گفت ؟گفت آقای علیمحمدی هر وقت یکم دیگه سود کردی برو بیرون وگرنه کل بورس paperless میشه یعنی یه برگ بی ارزش !!!!!!
بابک یکی از دوستان 10 ملیون تومن گذاشته بود تو یکی از همین موسسه مالی اعتباریا که اسمشم یادم رفت ولی از همین معروفا بود واسه اینکه مثلا وام بگیره،رفته پولشو بعد چند روز بگیره لازم داشته بهش گفتن 10 ملیون الان نداریم بدیم قراره برامون پول بیارن و یه همچین چیزی!!!
این قضیه واسه 3 هفته پیشه
حتی ذخیره ریالیشون هم ته کشیده چون دارن فقط و فقط مثل انسانهای اولیه در عوض پول نفت کالا از کشورا میگیرن
بابک ذخیره ارزی کشور داره به مرز صفر میرسه
البته همه اینا رو گفتم که به دوستای گلم بگم که زمانی رو که واسه تحلیل میزارن به خدا استراحت کنن یا بخوابن تو ای مملکت ارزشش بیشتره
پس فقط 1 چیز میمونه اونم ته اطلاعاتی که آدم بدست میاره چه واسه بورس یا چه واسه هر چی تو این مملکته از یه تخم مرغ گرفته تا..... که این بی ناموسا این کشوری که میتونه بهشت رو زمین باشه رو به چه کثافتی کشوندن که حتی نمیشه باورش کرد این واقعیتو.
خیلی حرف زدم ولی در کل اصلا اینجا دیگه زندگیشو آدم واسه فرداش نمیتونه تحلیل کنه چون مملکتو دارن به مرز نابودی میکشونن
بابک تمام این تحلیلای ارزشمند که حاصل این همه تلاش این دوستانه تو اینجا فقط و فقط یه خط قرمزی بیش نیست در حالی که اگه این استعدادا تو حتی هر جای دنیا باشه و این تحلیلا باشه حداقل میتونستیم معنیه واقعیش رو پیش کش ولی معنی معمولی زندگی رو بفهمیم
خیلی گلی و مخلص همه دوستای گلم:x:x
نظر