کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تنها سایت آپلود عکس و فایل و آهنگ و فیلم رایگان و دائمی با لینک مستقیم و حجم بالا و بدون نیاز به ثبت نام و با ماندگاری مادام العمر آپلود سنتر عکس و فایل
دوستان متاسفانه نمیشه تصویر تو سایت قرار داد اندازه مورد فبولش خیلی کوچیکه
تنها سایت آپلود عکس و فایل و آهنگ و فیلم رایگان و دائمی با لینک مستقیم و حجم بالا و بدون نیاز به ثبت نام و با ماندگاری مادام العمر آپلود سنتر عکس و فایل
سلام
شرکت معادن بافق با نماد کبافق یک روز دیگر مثبت خورد تا به قیمت اصلی اش برسد
بگفته یکی از دست اندر کاران ومتخصصان قیمت واقعی سهم کبافق 6000 تومان است...
همانطور که گفته بودم واز شواهد و قراین میتوان نتیجه گرفت شرکت معادن بافق با نماد کبافق در روند صعودی قرار داره
و مقصد اولیه آن 2500تومان میباشد
که با دسیابی به این هدف اولیه امیدها برای رسیدن به قیمت واقعی 6000 تومان بیشتر میشود.
شرکت معادن بافق بانماد کبافق یک روز دیگه رو با 4درصد مثبت کامل پشت سر گذاشت
فردا هم یک روز دیگه از روزهای خداست
فردا رو هم مثبت بخوره امید برای رسیدن به قیمت واقعیش یعنی 6000 تومان بیشتر میشه
هدف اولیه پیش رو برای رسیدن به قیمت واقعی سهم 2500و بعد 3000 تومان میباشد.
شرکت معادن بافق بانماد کبافق دو سال پیش برای رسیدن به قیمت واقعیش با سد بزرگ تحریم مواجه شد
با روی کار آمدن آقای دکتر روحانی و برطرف شدن تنشها و امید به برطرف شدن تحریمها میتواند آینده درخشانی را برای این سهم بالقوه بارزش شاهد باشیم چرا که بدرستی ارزش واقعی کبافق این قیمتهای پایین نیست.
امیدوارم کبافق این سهمی که من روش تاکید دارم سود خوبی نصیب سهامداراش کنه چرا که واقعا آتش زیر خاکستر.
البته بستگی به رفع تحریمها و کم شدن تنشهای بین ایران و 5+1 داره
با سلام
امروز خرید 100000 سهم کبافق فقط توسط یک نفر انجام شد.
این می تواند نشانه اطلاع دقیق ایشان از ارزندگی کبافق باشد. و امیدواری برای رسیدن کبافق به قیمت واقعی آن 6000 تومان
دوستان تحلیلگر اگه تحلیلی دارن ممنون میشم...
نظر