کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من كه خارج شدم از ثتران. به نظرم درگير مقاومت 170 هست فعلا. شايد بعدا زير 160 هم بشه خريدش
یاد گرفتم که تو بازار منفی سهام خوبم رو فدا نکنم.. یادم میاد همین چند وقت پیش فاسمین رو 660 فروختم چون گفتم شاید درگیر
مقاومت بشه البته شاید اون روز صفش ریخت اما بعدش به راحتی تا 750 رفت...
فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
یاد گرفتم که تو بازار منفی سهام خوبم رو فدا نکنم.. یادم میاد همین چند وقت پیش فاسمین رو 660 فروختم چون گفتم شاید درگیر
مقاومت بشه البته شاید اون روز صفش ریخت اما بعدش به راحتی تا 750 رفت...
فکر کنم با این عرضه و صف خرید بتونیم از 170 بگذریم..باز اگه حقوقیش ویرش نگیره عرضه کنه
11میلیون سهم رو مثبت کامل معامله شده اونوقت درگیر چی باشه؟؟!!در این تیپ سهمها که حال و هوای دگرگونی دارند نوسانگیری نکنید این رو یه ادم معتاد کامل به نوسان خدمتتون عرض میکنه از عرضه حقوقیهای زیر 1% که رو منفی خریدند و امروز به کد شخصی دادند هم نترسید!!!!به زودی شاید تا 2 یا 3 ماه دیگر با 100درصد سود از ثتران خارج خواهم شد نکته دیگه این که تمام اخبار بد برای این گروه منتشر شد اکثرا گزارش دادند حتی ثباغ با گزارش نه چندان جالب خودش امروز مثبت معامله شد ثغرب هم ترکوند میمونه ثشرق و ثتران منتظر بمونید و ببینید این اژدهای خفته چه میکند انواع شفاف سازی ها هم ارسال شده چیز دیگه ای نیس که بخواد جلو رشد سهم رو بگیره فقط حق تقدمهاست که بعدا میبنید چندتا حقوقی با حق تقدم میان بالا شاید همون امید یکیش باشه!!!
در کل امروز یه سهم هم نموند که قرمز نشه جز معدود سهمهایی از لحاظ تخثثی راجب ثتران بخوام بگم اینه که در کل شرکتهای ساختمانی مثل قندیها بسیار محتاطانه سود اعلام میکنند وقتی 32 اعلام کرده همون 55 تومان که گفتم میسازه اما این گزارش جاهای خالی بسیاری دراد که در مجمع از رییس شرکت خواهیم پرسید !!!!اما از نظر کلی اوضاع سوریه داره هر لحظه بدتر میشه حتی بورس کشورهای منطقه هم شدیدا منفی بوده ببینیم چه اتفاقی میفته
شرکت سرمایه گذاری مسکن تهران پیش بینی سود هرسهم سال مالی 93 را به صورت حسابرسی نشده مبلغ 313 ریال اعلام کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)،شرکت سرمایه گذاری مسکن تهران پیش بینی سود هرسهم سال مالی منتهی به 31 شهریور ماه 93 را با سرمایه 600 میلیارد ریال و در شهریور ماه 93 مبلغ 313 ریال اعلام کرده است.
بر اساس این گزارش هیئت مدیره این شرکت در نظر دارد مبلغ 70 درصد از سود خالص سال مالی 92 را جهت تقسیم بین سهامدارن به مجمع پیشنهاد کند.
پیش بینی عملکرد سال مالی منتهی به 31 شهریور ماه 93 نسبت پیش بینی عملکرد سال مالی قبل شامل کاهش 7 درصدی فروش،کاهش 17 درصدی بهای تمام شده کالای فروش رفته،افزایش 29 درصدی سود عملیاتی و افزایش 11 درصدی سود پس از کسر مالیات است.
این شرکت پیش بینی سود هر سهم سال مالی 92 را با سرمایه 300 میلیارد ریال در آبان و آذر ماه 91 مبلغ 565 ریال و با سرمایه 600 میلیارد ریال به صورت حسابرسی نشده مبلغ 282 ریال و در شهریور ماه مبلغ 283 ریال اعلام کرده است.
"ثتران" پیش بینی سود هر سهم سال مالی منتهی به 31 شهریور ماه 91 را با سرمایه 300 میلیارد ریال مبلغ 494 ریال و طبق صورتهای مالی حسابرسی شده مبلغ480 ریال اعلام کرده است.
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
عجب دورانی رو بورس تجربه میکنه
قندی ها که اینقدر ازشون تعریف میشد به این وضع افتادن
همین تاپیک ها هم خیلی سوت و کور شده
یعنی تا 1 روز هم سهمی مثبت نشه کسی نمیاد مطلبی بذاره
این هم بگذرد....
عجب سهمی شده این ثتران
یه زمانی بیاد این مبلغ های الان خاطره بشه
ثتران 130-40 تومنی
واقعا زشته برای این سهم با این همه تحلیل که P/e داره و افزایش سرمایه ی پرسود و خبرای خوب دیگه
حس میکنم تعدادی دارن از این سهم گین میگیرن
قابل توجه دوستان تکنیکالی
شاید 3قلو کف هم زده بشه..
نظر