در اصل توسط باربد پست شده است
View Post
توليدي گرانيت بهسرام ( كهرام )
Collapse
X
-
-
-
فروش کهرام برای یک ماه بعد فروش غپینو برای یک ماه بعد فروش ثشرق برای یک ماه بعد اون موقع به بعضی ها میگم سلام دوست من!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
فرصت خرید خوبی در گروه کاشی بودوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط SHAMSIAN پست شده است View Postبازار منفی امروز همه سهم های ارزنده بازار رو تحت تاثیر قرار داد شاید کسانی که در این اشفته بازار از فرصت استفاده میکنند وخرید هاشونو تکمیل میکنند برنده اند به هر حال کهرام امروز حجم خوبی معامله شد بالاخره نوبت این گروه هم خواهد رسید دیر و زود داره ...دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postشمسیان جان این کهرام دیگه زیر 140 نمیاد که هیچ اهداف بالایی هم در سر داره چه در روز خوب کاشی چه در روز بعد یکی از پرتقاضا ترین کاشی هاهستش بهش مطمئنم راستی فجام خودمون رو عشق است که ه روز انداره حجم مبنا هم پر میشه!!!
نظر
-
بابا این تاپیک چرا اون ته مه هاست حجم معاملاتش رو فقط دوست دارم نگاه کنید این چند روز !!اینقدر 2روز مثبت میشه 2روز منفی 1روز مثبت 1روز منفی که یهو یه روز دست نیافتنی میشن که منم مطمئنم این جوری میشندستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postبابا این تاپیک چرا اون ته مه هاست حجم معاملاتش رو فقط دوست دارم نگاه کنید این چند روز !!اینقدر 2روز مثبت میشه 2روز منفی 1روز مثبت 1روز منفی که یهو یه روز دست نیافتنی میشن که منم مطمئنم این جوری میشن
نظر
-
البته بچه ها کترام رو هم فراموش نکنید ها اون بلوک رو که حقیقی خریده همه چیزه سهم دست اونه میتونه قیمت رو خوب بره بالا!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
چقدر زیباست اهداف خیلی خوبی دیده میشه دوستان میتونید بررسی کنید.
نظر
-
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر