داروسازی کوثر (دکوثر)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5143

داروسازی کوثر (دکوثر)

اولین تاپیک مستقل دارویی ها! :)
    خبر فروش قطعی ملک مربوط به این شرکت و تاثیر 151.6 ریالی بر سود هر سهم هم اکنون در سایت کدال قرار گرفت.
    متاسفانه چون خبر به صورت پی دی اف بود نتوانستم آنرا در اینجا قرار دهم.
    در مورد روند دارویی ها هم سعی میکنم تا شب روی نمودار صحبت کنیم.
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5143

خب! دیدگاههای خودمو در این مورد بیان میکنم! فضای انتقاد و اصلاح کاملا باز میباشد :)

در شاخص دارویی در حال رسیدن به کف روند صعودی میباشیم. شاخص پیشتر در یک کانال صعودی با شیب زیاد در حال صعود بود که طی عواملی این روند خود را روی شیب ملایمتری و البته همچنان صعودی ادامه داد. بنابراین در مرحله رشد بعدی با احتساب مقاومتهای پیش رو شاخص باید خود را به کف کانال قبلی برساند.

و حال نمودار دکوثر :
    سهم که در کانال نزولی قرار داشت با قرار گرفتن روی خط روند صعودی سبز خود را بر روی سقف کانال نزولی قرار داد و در آنجا تثبیت گردید. در عین حال انتهای این کانال نزولی به خط روند صعودی قبلی نزدیک میشود و این چاره ای جز صعود برای سهم باقی نمی گذارد. بنابراین صعود سهم تا سقف کانال صعودی (سبز نقطه چین) پیش بینی میشود! <):)

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

ممنون کیوان جان عالی بود مطالبت ;;) ;)

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5143

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
        ممنون کیوان جان عالی بود مطالبت ;;) ;)
        خواهش میکنم دوست من. فقط یه چندتا نقاشی بود :)

نظر

• مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

http://www.codal.ir/Reports/EPSEstim...d%3dگزارش 9 ماهه شركت روي سايت قرار گرفت تعديل مثبت داده سود 716 ريالي رو كرده 804 ريال 9 ماهه 665 ريال ساخته معادل 83 درصد
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5143

شنیدم نرخ خرید دلار داروسازی کوثر بر مبنای 1450 تومان بوده. کسی از صحت و سقم این مساله آگاهی داره؟! :-?
            یعنی 15% تعدیل مثبت دیگر هم از این محل دارد ؟! <):)

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

كيوان جان نرخ دلار درسته 1450 هست اما اينقد تراز ارزيش منفي هست كه مابه التفاوت نرخ ارز تاثيري رو سودش نداشته باشه حتي اگه تسعيرو لحاظ كنه شايد با تعديل منفي اندكي هم مواجه بشه...البته تو اين مقطع بعيد ميدونم تسعير ارزو لحاظ كنه
              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5143

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                كيوان جان نرخ دلار درسته 1450 هست اما اينقد تراز ارزيش منفي هست كه مابه التفاوت نرخ ارز تاثيري رو سودش نداشته باشه حتي اگه تسعيرو لحاظ كنه شايد با تعديل منفي اندكي هم مواجه بشه...البته تو اين مقطع بعيد ميدونم تسعير ارزو لحاظ كنه
                ساده جان کمی توضیح بیشتر میدی چرا تراز ارزیش منفی شده ؟ ارز بازار که قائدتا نباید تاثیری روی نرخ داشته باشه

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                  ساده جان کمی توضیح بیشتر میدی چرا تراز ارزیش منفی شده ؟ ارز بازار که قائدتا نباید تاثیری روی نرخ داشته باشه
                  نگا كن كيوان جان شركت طبق گزارش 9 ماهش954 هزار دلار صادرات و 2350000 دلار واردات داره يعني به ميزان تقريبا 1400000 دلار تراز منفي داره....حالا دلارو تو بودجه 1450 دلار ديده كه اگه با نرخ بازار مثلا 1700 ارزشو تسعير كنه 250 تومان واسه هر دلار زيان ميكنه يعني 350 ميليون تومن كه اگه اينو تقسيم به تعداد سهام شركت بكني 2 تومن تعديل منفي به سهم تحميل ميكنه.......حالا اگه با نرخ 1226 تومن تسعير كنه تقريبا همين مقدار به نفع شركت ميشه يعني چيزي در حدود 2 تومن...يعني تسعير ارز صورتاي مالي شركتو تحت تاثير آنچناني قرار نميده

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5143

ممنونم ساده جان >:d<

نظر

• salehiar
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 331

امشب کانال 6 داشتن تو میز گردشون راجعبه قیمت دارو صحبت میکردن نماینده از وزارت بهداشت نماینده مجلس و یه نماینده از دارو سازها هم بود.اخرش به این نتیجه رسیدن که قیمت پایین هست و باید قیمت دارو افزایش پیدا کنه.میگفتن باید به زودی قیمتها واقعی بشه!!

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

يه نكته اي رو در مورد گروه دارو بايد به دوستان گوشزد كنم.....اگه همينجوري بحث تحريما بخاد جدي بشه گروه دارو ضربه سنگيني ميخوره و در آينده مشكل مواد اوليه پيدا ميكنه....تو اين گروه اگه يه همچين مشكلي بوجود بياد سوداشون به طور متوالي و تصاعدي با تعديل منفي روبرو ميشه اصلا امكان داره گزارش 6 ماهشون با 12 ماهشون 180 درجه تفاوت بكنه.......تو اين مملكت پرريسك رو گروهي سرمايه گذاري كنيد كه بازار تامين مواد اوليش داخلي باشه...شايد افزايش قيمت دارو در شرايط فعلي يه تكوني اينارو بده ولي مطلقا به فكر سرمايه گذاري بلند مدت رو اين گروه نباشيد و اگرم خوب دقت كنيد بازارم مقطعي وارد اين سهما ميشه يه نوساني ميگيره بعدم در ميره

نظر

• mehran
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1537

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                          يه نكته اي رو در مورد گروه دارو بايد به دوستان گوشزد كنم.....اگه همينجوري بحث تحريما بخاد جدي بشه گروه دارو ضربه سنگيني ميخوره و در آينده مشكل مواد اوليه پيدا ميكنه....تو اين گروه اگه يه همچين مشكلي بوجود بياد سوداشون به طور متوالي و تصاعدي با تعديل منفي روبرو ميشه اصلا امكان داره گزارش 6 ماهشون با 12 ماهشون 180 درجه تفاوت بكنه.......تو اين مملكت پرريسك رو گروهي سرمايه گذاري كنيد كه بازار تامين مواد اوليش داخلي باشه...شايد افزايش قيمت دارو در شرايط فعلي يه تكوني اينارو بده ولي مطلقا به فكر سرمايه گذاري بلند مدت رو اين گروه نباشيد و اگرم خوب دقت كنيد بازارم مقطعي وارد اين سهما ميشه يه نوساني ميگيره بعدم در ميره
                          ساده جان در مورد این جمله بیشتر بررسی کن.........

با جمله دوم هم مخالفم...

در بلند مدت سرمایه گذاری روی درازک...دلقما...دکیمی<در قیمت های حوالی 220 به دید 2 ساله> دعبید...قطعا سود آور خواهد بود

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                            ساده جان در مورد این جمله بیشتر بررسی کن.........

با جمله دوم هم مخالفم...

در بلند مدت سرمایه گذاری روی درازک...دلقما...دکیمی<در قیمت های حوالی 220 به دید 2 ساله> دعبید...قطعا سود آور خواهد بود
                            نگاه كنيد مهران جان من حرفاي بالا رو به شرط جدي شدن تحريما زدم كه اگه اين اتفاق بيفته كه تا حدوديم افتاده من با نظر شما در مورد اين گروه شديدا مخالفم.....اما اگه شرايط عادي باشه بعضياشون خوبن

اتفاقا ميخاستم مستقيما اسم درازكو بيارم كه بعد پشيمون شدم اين لينكو نگاه كنيد تراز ارزيش فاجعست تسعير ارزو لحاظ كنه هر كي اين سهمو داره بدبخت ميشه.....البته تعديل منفي تو گزارش امسال نميده البته به شرط عدم لحاظ تسعير ارز.....

http://codal.ir/Reports/Exports/Mkc7pDf9G1UvrjvQdSRFAg%3d%3d.pdf

د
                            كيمي تو گزارش بعديش با تعديل منفي روبرو ميشه و تراز ارزيشم فاجعست
                            http://codal.ir/Reports/Exports/Mkc7pDf9G1UvrjvQdSRFAg%3d%3d.pdf

دلقما هم احتمالا با تعديل منفي روبرو ميشه و تراز ارزيشم فاجعست
                            http://codal.ir/Reports/Exports/EuqK3anLSNz3CVR9y8DeYg%3d%3d.pdf

درازك 60 درصد و كيميدارو 30 درصد و دلقما 47 درصد به بازار خارج اتصال دارن.....حالا به نظر شما تحريم رو سود اين 3 شركت اثر نميزاره؟

از لحاظ عملياتي درازك بهتر از بقيه عمل كرده و ريسكش از بقيه بيشتره

اما دعبيدو گزارش 9 ماهه و 12 ماهشو پيدا نكردم اما با توجه به گزارش 6 ماهش با شما موافقم به شرطي كه تسعير ارزو لحاظ نكنه.....http://codal.ir/Reports/Exports/Xchp...Uq1g%3d%3d.pdf

نتيجه اينكه تو يه شرايط عادي و بدون لحاظ كردن تسعير ارز با درازك و دعبيد موافقم ولي معتقدم دكيمي و دلقما تعديل منفي ميدن و با لحاظ كردن تسعير ارز با قيمت بازار تعديل مثبت عملياتي درازك با تعديل منفي سنگين ارزي مواجه ميشه و تعديل مثبت عملياتي دعبيد با تعديل منفي ارزيش سر به سر ميخوره حالا يكم اينورتر يا اونورتر... در شرايط ريسك (تحريم وغيره) كلا با شما مخالفم

البته من گزارش اين شركتارو همينجوري چشمي نگا كردم تحليل دقيق نكردم و فرض كردم گزارش شركت منطبق با واقعيت باشه
                            آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/01/28, 02:05.

نظر

• mehran
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1537

دوست من خب گزارش دکیمی رو که هر کسی ببینه قطعا میگه تعدیل منفی داره تو این شکی نیست اما صحبت از بلند مدته و من هم زمان دادم....به نظر شما کسی که دکیمی رو بخره 220<هرچه به 200 نزدیکتر بهتر> تا 2 سال بعد یهنی 92.12 به راحتی 150% سود نمیگیره؟ که میشه میانگین سالی 75% حالا احتمالا اینجوری میشه که طرف سود اصلی رو از حدود 1.5 سال دیگه میتونه بگیره....

دلقما معمولا سه ماهه آخر سال پوشش مناسبی نسبت به 9 ماهه اول میده اما شما که دیگه خودت استادی الآن دیگه برای خرید باید پیش بینی سال بعد رو لحاظ کرد من نظرم اینه لقمان برای سال بعد و تا آخر سال حداقل 50-60% تعدیل مثبت خواهد داشت...سهم شناور زیادی نداره و اوضاع مناسبی داره....

درازک حرف های بسیار بیشتری برای گفتن داره ...حاشیه سود بسیار مناسب تری میتونه داشته باشه...طرح های توسعه و داروها و فرآورده های تولیدیش در بعضی موارد انحصار کامل دارن...کسی که از 2 سال پیش تا الآن با سهم بوده بهتر میتونه اینو بچشه....

****شرکت های دارویی در هر شرایطی محصولاتشان را میفروشند.....

****طرح های توسعه بسیار مناسبی دارند که اتفاقا اکثرا در سال 91 به بهره برداری مبرسد<بلند مدت>

*****و از همه مهم تر اینکه ما مردم ایران اینقدر بیچاره ایم که تقسیم بندی کالاها <که از مصطفی میخوام الآن بیان و زحمت تقسیم بندی کالاها به صورت اقتصادی رو بکشن> هم برایمان معنا ندارد...انگار دیگه فرق اینکه دارو چه کالاییه و گرانیش چه هزینه های اجتماعی به بار میاره در مقابل گرانی کالاهای لوکس برایمان یکسان شده شما بروید به یک داروخانه یا مرکز درمانی ببینید داروسازها به چه راحتی در مقابل افزایش قیمت مواد اولیه واکنش نشان میدهند و قیمت دارو را بالا میبرند حالا شما میگی ارز گران شده من میگم اگه فلان داروی درازک الآن قیمتش 5000 تومان است و هر 10% گران شدن ارز 500 تومان هزینه های تولید این دارو رو افزایش بده شاید الآن نه اما برای اول سال بعد قیمت روی این دارو درج میشود 5600 تومان حالا خانوم وزیر بیان بگن نمیشه و نشده....

******این جمله که میفرمایین به بازار خارج اتصال دارند و تحریم روشون اثر میذاره رو من باب قیمت ارز بیان میکنید یا من باب مواد اولیه و دسترسی به مواد اولیه....؟؟

البته من الآن تو سبدم دکوثر<تو ضررم> ...دلقما< خنثی> و درازک<از 4 سال پیش دارم و همیشه سود عالی بهم داده البته تعدادش زیاد نیست> دارم اما میخوام 100 سال سودی برام نباشه اگه قراره این سود با بالا رفتن قیمت دارو به بهانه افزایش قیمت ارز باشه هزینه گران شدن دارو خیلی خیلی زیاد و تاسف انگیزه.....من گرانی حداقل 20% دارو برای سال 91 را از الآن میبینم امیدوارم مسئولان چاره بهتری داشته باشند به جای این راهکار که در هر صنعت فعالان به صورت خودجوش قیمت محصولاتشان را توام با افزایش قیمت مواد اولیه بالا ببرند شما اگه اینکاره اید جلو افزایش قیمت مواد اولیه رو بگیرید....

ببخشید که کاملا عامیانه بیان کردم خواستم مستقیم و بدون بیراهه بگم تا اگه میخوایم این مبحث رو ادامه بدیم و دوستان هم تمایل به مشارکت دارند راحت تر باشن....

نظر

در حال کار...
                              X