پتروشیمی شازند ( شاراک )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سوفیا
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 122

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
    خوب شد منفی بازش نکردن جناب مالمیر فرست خرید بر آشناها جور شد
    خوشم اومد عالی بود

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

با این بازگشایی،تا اخر هفته شاراک 1200 تومن!
      تمام سال من بی تو...

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

بازی این سهم وقتی بالای 1000 شد جالبتر خواهد شد

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

شاراک با پي به اي 5 يعني مفت.

نظر

• مجیدشمسعلی
            كاربر فعال
            • Aug 2025
            • 643

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

آقا نفری 100 تومن جمع کنیم بدیم این سپه
              نقدینگی لازم داره،:D

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                آقا نفری 100 تومن جمع کنیم بدیم این سپه
                نقدینگی لازم داره،:D
                عطا جان سپه که نمیفروشه!
                تمام سال من بی تو...

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                  عطا جان سپه که نمیفروشه!
                  شک ندارم خوده خودشههه

نظر

• morteza93
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 516

با اون شکایتی که از سازمان کردن، شاید امروز میخواست بگه من اگر بخوام میتونم... >:)
                    باید مسئله رو رسانه ای کرد... :)]
                    شاراک آخر وقت منفی هم معامله شد... شاید میخواد بگه اگر بدون محدودیت باز کنم 20 درصد منفی میخورید! و بیاد بگه من از سرمایتون محافظت میکنم =))
                    کهمدا که منفی باز شد!!!! با تعدیل 30 درصدی!
                    مقایسه که با بازگشایی قزوین میکنم.................................
                    یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• hector
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 1764

با سلام خدمت شاراکیای عزیز
                      منم امروز به جمعتون پیوستم!ایشالله خیره

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                        ستاره دار (2)
                        • Jul 2012
                        • 1281

باورم نمی شه...تونستم شاراک زیر 1000 تومن بخرم؟ خوابم نکنه؟
                        در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• كهكشان
                          عضو عادی
                          • Dec 2012
                          • 111

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است
                          باورم نمی شه...تونستم شاراک زیر 1000 تومن بخرم؟ نکنه خوابم؟
                          بيداري!
                          بازار خوابه من كه تا خرخره خريدم بزودي به صف نشين ها با قيمت باور نكردني خواهيم فروخت هر چند با اين حركت آقايون!!! دو هفته اي روند سهم به عقب برگشت من كه زير 1100 بهيچ وجه باور نميكردم ولي 970 خريدم.
                          هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است.@};-

نظر

• Cerwin
                            عضو عادی
                            • May 2012
                            • 55

دوستان من امروز با این شیرین کاری سازمان وسوسه شدم تمام شاراک رو بفروشم و قندی بخرم ولی این کار رو نکردم چون من این سهم رو به دید فروردین و اردیبهشت 92 خریدم ولی با این بازگشایی امروز واقعا دلسرد و نابود شدم .

نظر

• parvaz
                              عضو فعال
                              • Feb 2010
                              • 555

دلیل بازگشایی با محدویت نوسان پتروشیمی شازند

خبرگزاری فارس: یک مقام مسئول سازمان بورس در مورد بازگشایی امروز نماد پتروشیمی شازند اراک و دلیل بازگشایی نماد این شرکت با اعمال محدودیت نوسان قیمت توضیح داد.

صفاری در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،با اشاره به بازگشایی امروز نماد پتروشیمی شازند اراک اظهار داشت: نماد این شرکت در حالی امروز توسط سازمان و شرکت بورس باز شد که این شرکت پیشبینی سود هرسهم سال مالی منتهی به اسفند 91 را از 125 به حدود 198 تومان افزایش داد و باید طبق قوانین بدون محدودیت نوسان مورد بازگشایی قرار میگرفت، اما نماد آن با محدودیت نوسان قیمت حداکثر 4 درصدی باز شد.

وی ادامه داد: این در حالی است که طبق قوانین موجود، هر شرکتی که بیش از 20 درصد تعدیل سود داشته باشد، باید در روز بازگشایی نماد بدون محدودیت نوسان باز شود، ولی چنین تصمیمی برای پتروشیمی شازند اراک که بیش از 50 درصد تعدیل سود داشت، رخ نداد تا برای کارگزاران و سهامداران سئوال و تعجب ایجاد شود.

وی گفت: بنابراین در حالی این روزها سئوالات و شائبههایی در مورد توقف و بازگشایی نمادها وجود دارد که از طرف جمعی از کارگزاران و سرمایهگذاران از مسئولان سازمان و شرکت بورس میخواهم در مورد نحوه بازگشایی نماد پتروشیمی شازند اراک توضیح دهند.

براساس این گزارش، در این رابطه خبرنگار فارس در تماس با یک مقام مسئول در سازمان بورس توضیحاتی دریافت کرد.

وی گفت: درحالی شرکت پتروشیمی شازند اراک طبق اطلاعات ارایه شده در 28 آبان سود هر سهم سال مالی جاری با دو سناریو به ترتیب 1499 و 1950 ریال پیشبینی کرده بود که سود 1950 ریالی افشا شده و مورد اتکا قرار گرفته است. بنابراین سود 1978 ریالی نسبت به سود 1950 ریال محاسبه شده که تغییر چندانی نکرده است. به همین دلیل نماد این شرکت با محدودیت نوسان باز شد.

وی ادامه داد: در این رابطه سهامداران و کارگزاران میتوانند، به صورتهای مالی و اطلاعات منتشره این شرکت مراجعه کنند که طی آن به دلیل افشای سود 1950 ریالی هر سهم و انتشار گزارش عملکرد 9 ماهه شرکت،فقط سود 1950 ریالی هر سهم قابل اتکا بود.

نظر

• امیران
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 242

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                                دلیل بازگشایی با محدویت نوسان پتروشیمی شازند

خبرگزاری فارس: یک مقام مسئول سازمان بورس در مورد بازگشایی امروز نماد پتروشیمی شازند اراک و دلیل بازگشایی نماد این شرکت با اعمال محدودیت نوسان قیمت توضیح داد.

صفاری در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،با اشاره به بازگشایی امروز نماد پتروشیمی شازند اراک اظهار داشت: نماد این شرکت در حالی امروز توسط سازمان و شرکت بورس باز شد که این شرکت پیشبینی سود هرسهم سال مالی منتهی به اسفند 91 را از 125 به حدود 198 تومان افزایش داد و باید طبق قوانین بدون محدودیت نوسان مورد بازگشایی قرار میگرفت، اما نماد آن با محدودیت نوسان قیمت حداکثر 4 درصدی باز شد.

وی ادامه داد: این در حالی است که طبق قوانین موجود، هر شرکتی که بیش از 20 درصد تعدیل سود داشته باشد، باید در روز بازگشایی نماد بدون محدودیت نوسان باز شود، ولی چنین تصمیمی برای پتروشیمی شازند اراک که بیش از 50 درصد تعدیل سود داشت، رخ نداد تا برای کارگزاران و سهامداران سئوال و تعجب ایجاد شود.

وی گفت: بنابراین در حالی این روزها سئوالات و شائبههایی در مورد توقف و بازگشایی نمادها وجود دارد که از طرف جمعی از کارگزاران و سرمایهگذاران از مسئولان سازمان و شرکت بورس میخواهم در مورد نحوه بازگشایی نماد پتروشیمی شازند اراک توضیح دهند.

براساس این گزارش، در این رابطه خبرنگار فارس در تماس با یک مقام مسئول در سازمان بورس توضیحاتی دریافت کرد.

وی گفت: درحالی شرکت پتروشیمی شازند اراک طبق اطلاعات ارایه شده در 28 آبان سود هر سهم سال مالی جاری با دو سناریو به ترتیب 1499 و 1950 ریال پیشبینی کرده بود که سود 1950 ریالی افشا شده و مورد اتکا قرار گرفته است. بنابراین سود 1978 ریالی نسبت به سود 1950 ریال محاسبه شده که تغییر چندانی نکرده است. به همین دلیل نماد این شرکت با محدودیت نوسان باز شد.

وی ادامه داد: در این رابطه سهامداران و کارگزاران میتوانند، به صورتهای مالی و اطلاعات منتشره این شرکت مراجعه کنند که طی آن به دلیل افشای سود 1950 ریالی هر سهم و انتشار گزارش عملکرد 9 ماهه شرکت،فقط سود 1950 ریالی هر سهم قابل اتکا بود.
                                مگه دارن بچه دبستانی گول میزنن با این جواب دادنشون

نظر

در حال کار...
                                X