در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است
View Post
پتروشیمی شازند ( شاراک )
Collapse
X
-
جمیعا فـــــــــــــــــــــــاتحه:(
امیدورام صف جمع نشه تا حداقل کورسوی امیدی باقی بمونه واسه فردا...پایانی نیاد زیر 880 بازم میشه امیدوار بود!:-sتمام سال من بی تو...
نظر
-
-
-
-
نظر
-
در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
اگه کانال مورد نظرتون این بوده باشه که باید امروز خروج میکردید روی هر قیمتی!
کف کانال 880 میوفته که هنوز یه کندل درست و حسابی هم زیرش نزده و فردا روز مرگ و زندگی برای شاراکه!
از اونجایی که شاراک کلا سهم پر نوسانی هستش این صف فروش 300 هزارتایی مشکلی نیست که حل نشدنی باشه!به هر حال منفی فردا میتونه سیگنال قطعی فروش کوتاه مدتی باشه!
در ضمن فروش شاراک تو این قیمتها بدترین اشتباهه چون شاراک کف محکمی روی 835 داره که کف باند بولینگر و همچنین میانگین بلند مدتیش هست و البته من خودم منتظر قله بعدی هستم برای خروج کلی از این سهم اشغال با این سهامدار عمده ی مزخرفش!
منتظر شاراک 1000 تومنی تا نهایتا اواسط هفته ی اینده هستم برای خروج کامل!X-(آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/02/02, 12:19.تمام سال من بی تو...
نظر
-
دوستان حقوقی شاراک کرم نریزه عمرا صف فروش بشو نیست. حقوقی رو تفهیم نکنید، همین آش و همین کاسه
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postبه نظرم کانالتون رو بسیار بد کشیدید!!!!!
اگه کانال مورد نظرتون این بوده باشه که باید امروز خروج میکردید روی هر قیمتی!
کف کانال 880 میوفته که هنوز یه کندل درست و حسابی هم زیرش نزده و فردا روز مرگ و زندگی برای شاراکه!
از اونجایی که شاراک کلا سهم پر نوسانی هستش این صف فروش 300 هزارتایی مشکلی نیست که حل نشدنی باشه!به هر حال منفی فردا میتونه سیگنال قطعی فروش کوتاه مدتی باشه!
در ضمن فروش شاراک تو این قیمتها بدترین اشتباهه چون شاراک کف محکمی روی 835 داره که کف باند بولینگر و همچنین میانگین بلند مدتیش هست و البته من خودم منتظر قله بعدی هستم برای خروج کلی از این سهم اشغال با این سهامدار عمده ی مزخرفش!
منتظر شاراک 1000 تومنی تا نهایتا اواسط هفته ی اینده هستم برای خروج کامل!X-(
نظر
-
در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Postامیدوارم همینطور باشه اما تجربه نشون داده تکیه کردن به "وبانک" بی عرضه گره زدن بر باده.
اما مساله تکنیکال با مساله سهامدار عمده دوتا موضوع متفاوتن!
در مورد سهامدار عمده با شما موافقم اما در مورد تکنیکال 100 درصد مخالفم!تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postبر این وبانک لعنت!
اما مساله تکنیکال با مساله سهامدار عمده دوتا موضوع متفاوتن!
در مورد سهامدار عمده با شما موافقم اما در مورد تکنیکال 100 درصد مخالفم!
فراموش نکنیم که اینجا ایرانه و تکنیکال باید در کنار فاندامنتال تحلیل بشه
نظر
نظر