پتروشیمی شازند ( شاراک )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #61
    در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
    پتروشیمی شازند سود هر سهم سال جاری خود را بعد از اعلام تعدیل 40 درصدی اش( در گزارش شفاف سازی 10 تیر ماه)، مبلغ 1254 ریال اعلام کرده است و در سه ماهه نیز 361 ریال ( معادل 29 درصد ) پوشش داده استشرکت در اطلاعیه همراه با جزئیات خود تعدیل 31.5 درصدی داده است.سهم در معاملات امروز در آستانه قیمتی 680 تومان قرار گرفت

    واقعا" هر کی سهامدار شاراک بوده سالی 50% از این سهم گرفته
    من هر بار که این سهم را فروختم فرداش پشیمان شده ام
    با سلام تا مجمع سال 92 به صد در صد باز دهی می رسد با تشکر:)
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

      #62
      نقل قول از سایت همسایه
      پتروشيمي شازند (پتروشيمي اراک): شـاراک.
      پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1391/12/29 در دوره 3 ماهه (حسابرسی نشده) دوره منتهی به 1391/03/31

      شرکت در گزارش 3 ماهه اولین فصل با یک تیر دو نشون زد.

      اول اینکه eps اعلام شده 953 ریال قبلی را با افزایش 32 درصد به مبلغ 1254 ریال تعدیل داد،
      سپس با پوشش 29 درصد از eps تازه اعلام شده 1254 ریالی در 3 ماهه اولین فصل توانست مبلغ 361 ریال کسب سود کند.

      چنانچه قیاسی به eps اعلام شده 953 ریالی قبل داشته باشیم به پوشش 38 درصدی دست خواهیم یافت.

      نکات حائز اهمییت:

      دلایل تغییر در پیش بینی تعدیل eps در سال منتهی به 1391/12/29

      1- افزايش توليد محصولات به علت کاهش زمان تعميرات از 22 روز به 5 روز،
      2- رفع نواقص واحد توليد اسد استيک و توليد ساليانه 25000 تن از محصول فوق،
      3- افزايش ظرفيت توليد واحد پلي اتيلن سبک به مقدار 5000 تن نسبت به ظرفيت قبلي.
      4- افزايش قيمت محصولات به ميزان 20 درصد و کاهش قيمت خوراک (نفتا) متناسب با ميانگين قيمت سه ماهه ابتداي سال 1391.

      اگر بخواهیم از تشابه عملکرد سال مالي 91 نسبت به عملکرد واقعي سال مالي 90 قیاسی داشته باشیم.
      1- افزایش فروش 23 درصدی، مثبت.
      2- افزايش 24 درصدی در بهاي تمامشده کالاي فروشرفته، (هزینه)منفی.
      3- افزایش 6 درصدی در سود عملياتي، در نتیجه کسب 5 درصد سود خالص نسبت به عملکرد سال مالی قبل.(90)

      ضمن اینکه هيئتمديره در نظر دارد به ازاي هر سهم 70 درصد سود خالص را جهت تقسيم به مجمع عمومي عادي سال 1391 پيشنهاد نمايد.

      شاد باشید رفقا،

      چنانکه برای دوستان جای سئوال باشد که چرا با تعدیل بالای 20 درصد نماد بسته نشد.
      شرکت طی اطلاعیه ای در تاریخ 7 و 10 تیر تعدیل بالای 20 درصد را به بورس اطلاع رسانی کرده بود

      نظر

      • lotusnil
        عضو عادی
        • May 2012
        • 20

        #63
        آخرین قیمت معامله شده محصولات پتروشیمی شازند بر تابلو بورس کالا و محاسبه اثر آن بر سود هر سهم

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #64
          صنعت پتروشیمی رو به خاموشی

          حمید مافی − صنعت پتروشیمی ایران، روزگار خوبی ندارد، درست همانند دیگر صنایع که این روزها به سختی نفس میکشند. دو هفته پیش بود که خبرگزاریهای ایران، از تعطیلی پتروشیمی اصفهان خبر دادند. این واحد در شرایطی تعطیل شد که در سالهای گذشته به عنوان واحد نمونه صنعت پتروشیمی معرفی شده بود. مدیران پالایشگاه علت اصلی تعطیلی را نبود خوراک اعلام کردند و مقامهای دولتی از بدهی چند میلیاردی این واحد خبر دادند، مصیبتی که گریبان دیگر واحدهای تولیدی ایران را گرفته است.
          آن گونه که مسئولان پتروشیمی اصفهان اعلام کردهاند، پالایشگاه اصفهان خوراک این واحد را با قیمتی بالاتر از فوب خلیج فارس تأمین کرده و آنها توانایی تولید با این قیمت را ندارند، برای همین کارگران را به تعطیلات فرستاده و تولید را متوقف کردهاند.
          اما این تنها پتروشیمی اصفهان نیست که راهکار را در کاهش تولید و تعطیلی دائمی دیده، بلکه سایر واحدهای پتروشیمی در ایران هم با مشکل کمبود مواد اولیه و خوراک روبرو هستند. بر اساس گزارش روزنامه دنیای اقتصاد، پتروشیمی اروند و بندر امام نیز با کمبود خوراک و مواد اولیه روبرو هستند و همین بازار محصولات پتروشیمی را آشفته و نابسمان کرده است. خبرگزاری فارس نیز از کمبود نفتا در واحد پتروشیمی اراک خبر داده است.


          بر اساس گزارش فارس، پتروشیمی اراک خوراک مورد نیاز خود را از عراق تامین میکند اما بخشی از این خوراک توسط پالایشگاه اصفهان تامین میشود که به دلیل قیمت بالا و توقف خرید از سوی پتروشیمی اصفهان، تامین آن با مشکل روبرو شده است.


          تولید بنزین داخلی و ضربه فنی پتروشیمی
          آن گونه که از گزارش رسانههای داخلی ایران بر میآید و شواهد نشان میدهد، صنعت پتروشیمی ایران درگیر یک چرخه از بحران شده، بحرانی که از واحدی به واحد دیگر منتقل و در نهایت، صنعت پتروشیمی ایران را زمین گیر میکند. اما این چرخه بحران، عارضهای یکروزهای نیست که واحدهای پتروشیمی ایران را از رمق انداخته، بلکه ثمره سیاستهای اشتباه دولت در تولید بنزین داخلی است.
          دو سال پیش هنگامی که دولت اعلام کرد برای مقابله با تحریمها به تولید بنزین در پالایشگاههای داخلی روی میآورد، کارشناسان در باره آثار زیانبار این اقدام بر تولید محصولات پتروشیمی هشدار دادند. اما همان زمان، میر مسعود کاظمی، وزیر وقت نفت، این آثار را انکار و اعلام کرد که واحدهای پتروشیمی به صورت همزمان هم بنزین تولید میکنند و هم به تولید محصولات پتروشیمی ادامه میدهند.
          نخستین اثر مستقیم این اقدام دولت افزایش، قیمت محصولات پتروشیمی و کمبود مواد اولیه مورد نیاز صنایع وابسته به پتروشیمی بود که کالای فراوری شده راهی بازار میکردند، به گونهای که قیمت تولیدات این واحدها ۲۰ درصد افزایش یافت و در یک بازه زمانی بسیاری از واحدهای تولید کننده ظروف یک بار مصرف دچار بحران شدند.

          دو سال پیش هنگامی که دولت اعلام کرد برای مقابله با تحریمها به تولید بنزین در پالایشگاههای داخلی روی میآورد، کارشناسان در باره آثار زیانبار این اقدام بر تولید محصولات پتروشیمی هشدار دادند. اما همان زمان، میر مسعود کاظمی، وزیر وقت نفت، این آثار را انکار و اعلام کرد که واحدهای پتروشیمی به صورت همزمان هم بنزین تولید میکنند و هم به تولید محصولات پتروشیمی ادامه میدهند.
          نخستین اثر مستقیم این اقدام دولت افزایش، قیمت محصولات پتروشیمی و کمبود مواد اولیه مورد نیاز صنایع وابسته به پتروشیمی بود که کالای فراوری شده راهی بازار میکردند، به گونهای که قیمت تولیدات این واحدها ۲۰ درصد افزایش یافت و در یک بازه زمانی بسیاری از واحدهای تولید کننده ظروف یک بار مصرف دچار بحران شدند.
          حال که دو سال از این تصمیم دولت گذشته، آثار بحران در واحدهای پتروشیمی نمودار شده است. کار به جایی رسیده که خبرگزاری فارس، تولید بنزین را یکی از مشکلات صنعت پتروشیمی بر شمرده و نوشته است: به لیست مشکلات پتروشیمیهای خوراک مایع از جمله پتروشیمی اصفهان باید مشکلات ناشی از تولید بنزین در پتروشیمیها را نیز افزود، چنانکه در موارد کمبود بنزین، محصولاتی چون نفتا، رفورمیت و پلاتفورمیت اولین قربانیان هستند. کما اینکه ابتدا خود پالایشگاهها تلاش میکنند به نوعی این خوراکها را به بنزین تبدیل کنند.


          چرخه بحران در پتروشیمی
          پالایشگاههای ایران فرسوده شدهاند و توان تامین نیاز صنعت پتروشیمی و تولید بنزین به صورت همزمان را ندارند. آن گونه که پایگاه خبر آنلاین گزارش داده است، به دلیل عقب ماندگی تکنولوژیکی و پیری پالایشگاههای ایران، روزانه ۴۱,۵ میلیون متر مکعب گاز خام را هدر میدهند. این هدر روی روزانه ۸ میلیون و ۶۷۰ هزار دلار زیان به صنعت گاز ایران تحمیل میکند. فرسودگی پالایشگاههای ایران، سبب شده است که آنها پاسخگوی نیاز روزانه واحدهای پتروشیمی نباشند.
          در همین راستا غلامرضا آقازاده، وزیر اسبق نفت ایران گفته است که سهم پتروشیمیها از گاز کشور به زیر ۱۰ درصد سقوط کرده است. او در گفتوگو با روزنامه همشهری، گفته است: هنگامی که دولت تصمیم به افزایش سهمیه بنزین از ۸۰ لیتر به ۱۲۰ لیتر گرفت، درخواست کردیم که به جای این کار، پتروشیمی ستاره خلیج فارس را تکمیل کنیم. اما دولت مخالفت کرد.
          او دلیل این اقدام دولت را نگاه کوتاه مدت دانسته و افزوده است: تا آنجا که میتوانیم باید از خام فروشی بکاهیم و به سمت تولیدات فرآوری شده برویم اما این ممکن نیست مگر اینکه خوراک پتروشیمیها را تامین کنیم. به گفته او سهم واحدهای پتروشیمی از گاز تولیدی پیش از این ۱۳ تا ۱۵ درصد بوده اما در سالهای اخیر به ۷ تا ۸ درصد سقوط کرده و این مسئله واحدهای پتروشیمی را با کمبود خوراک روبرو کرده است.
          همچنین بیات، معاون وزیر نفت هم علیرغم اینکه از توسعه صنعت پتروشیمی در ایران خبر داده، کمبود منابع مالی در صنعت پتروشیمی را انکار نکرده است. او در گفتوگو با روزنامه ایران، ارگان رسمی دولت، گفته است که در حال حاضر ۷۳ طرح در صنعت پتروشیمی در دست اجرا است اما منابع مالی ۱۵ طرح به صورت کامل تامین شده است. آن گونه که معاون وزیر نفت عنوان کرده تنها منابع مالی ۲۰ درصد از طرحهای توسعه صنعت پتروشیمی تامین شده و مابقی نیازمند تامین منابع مالی هستند.
          در همین حال، گمرک ایران از کاهش صادرات محصولات پتروشیمی در پنج ماه نخست امسال خبر داده است. بر اساس گزارش گمرک، صادرات محصولات پتروشیمی تا شهریور ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۴۰ درصد کاهش یافته است.


          سقوط ایران در خاورمیانه
          بر اساس سند چشم انداز، ایران در سال ۱۴۰۴ خورشیدی باید در رتبه نخست صنعت پتروشیمی خاورمیانه قرار بگیرد و در این راه نیازمند سرمایه گذاریهای کلان است. آن گونه که آمارهای رسمی دولت نشان میدهد، ظرفیت اسمی صنایع پتروشیمی ایران ۵۱ میلیون تن بوده است و دولت تا سال ۹۰، ۴۹ هزار میلیارد تومان در این عرصه سرمایه گذاری کرده وبرای تحقق چشم انداز برنامه پنجم توسعه نیازمند سرمایه گذاری ۵۰ میلیارد دلاری است.

          با این حال عبدالحسین بیات گفته است که ایران در حال حاضر رتبه نخست تولید و صادرات محصولات پتروشیمی در خاورمیانه و رتبه چهل و چهارم دنیا را داراست. به گفته او، ایران در۴۶ سال گذشته، تنها ۴۶ میلیارد دلار در صنعت پتروشیمی سرمایه گذاری کرده و حال سالیانه نیازمند جذب شش میلیارد دلار سرمایه گذاری در این عرصه است.

          این در حالی است که بر اساس گزارش منابع بین المللی تولید صنایع پتروشیمی در عربستان دو برابر ایران است و کویت هم در سالهای گذشته با جذب سرمایه گذاری، نسبت به توسعه صنعت پتروشیمی خود اقدام کرده و جایگاهاش در خاورمیانه و جهان را بهبود بخشیده است.
          در حالی که گمرک به صورت رسمی از کاهش صادرات محصولات پتروشیمی در ایران خبر داده، شانا، پایگاه خبری وابسته به وزارت نفت ایران، گزارش کرده که صادرات محصولات پتروشیمی عربستان ۳۱ درصد افزایش یافته است. همچنین قطر نیز اعلام کرده است که با جذب بیش از ۲۱ میلیارد دلار سرمایه خارجی برای توسعه صنعت پتروشیمی در این کشور، میزان تولیدات خود را به ۷۲۰ هزار تن در سال افزایش میدهد.
          امارات دیگر رقیب منطقهای ایران نیز امسال ۲۵ میلیارد دلار سرمایه خارجی به منظور توسعه صنعت گاز و پتروشیمی جذب کرده است. در همین حال گزارش موسسه تحقیقاتی فراسر کانادا نشان میدهد که ایران در رتبه آخر جذب سرمایه گذاری خارجی در حوزه نفت و گاز قرار دارد. بر اساس این گزارش، رتبه ایران در جذب سرمایه گذاری خارجی با ۱۳ پله سقوط به ۱۴۵ در جهان تنزل یافته است. رتبه ایران در سال ۲۰۱۱ میلادی، ۱۳۲ بوده است. قطر، امارت و عمان سه کشور نخست خاورمیانه در جذب سرمایه گذاری در صنعت نفت به شمار میروند و ایران در جمع دوازده کشور منطقه که مورد ارزیابی قرار گرفته اند، در رتبه آخر قرار گرفته است.

          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #65
            در گروه پتروشيمي رضا رحماني، مديرعامل شركت پتروشيمي شازند همچنين اعلام كرد: گريد پلي اتيلن سنگين باك خودرو نيز در اين شركت با موفقيت توليد شد.

            به گفته وی، نياز سالانه كشور به اين پليمر حدود 6000 تن در سال است و به علت حساسيت باك خودرو از لحاظ ملاحظات زيست محيطي و ايمني تنها براي سه گريد خاص توليدي شركتهاي معتبر بورياليز، بازل و توتال مجوزهاي استفاده در توليد باك را دريافت كرده اند.

            كامپاند باك خودرو توليد شده در شركت پتروشيمي شازند ( اراك ) در اختيار يكي از شركتهاي توليدكننده باك خودرو قرار گرفت و باك توليد شده آزمايشهاي لازم را با موفقيت پشت سر گذاشت و مورد تاييد كارشناسان مربوطه قرار گرفته است.

            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • behnam1480
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 432

              #66
              با صف خرید شدن اکثر پتروشیمی ها.. وافزایش نرخ ارز و اینکه ارز مرکز مبادلات ارزی از محل صادرات پتروشیمی ها تامین خواهد شد.. احتمالا در هفته آینده شاهد تشکیل صف برای پتروشیمی شازند خواهیم بود تا این سهم هم از باقی سهمها عقب نیفتد..
              لازم به ذکره که خوراک اولیه شازند تنها 5% آن وارداتی است و 95% آن تولید داخل بوده همچنین این شرکت پتروشیم صادرات امسال خود را به 40% افزایش داده است که نتیجه تعدیل آن تا پایان مهرماه منتشر خواهد شد..;).. دوستانی که بنیادی کار میکنند این سهم رو از دست ندهند;)

              نظر

              • behnam1480
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 432

                #67
                پس از رشد 40 درصدی نرخ ارز از ابتدای تابستان سال جاری، یک گرایش جدید در میان برخی از فعالان بازار سرمایه پدیدار شده است؛ به اين ترتیب که با روند کنونی افت ارزش ریال و با فرض تداوم آن، بهتر است داراییهای نقدی به دارايیهای فیزیکی تبدیل شود تا از گزند افت ارزش پول مصون بماند. این نظریه که در یک ماه اخیر قوت زیادی پیدا کرده، در حال بروز نشانههای خود در بازار سهام نیز هست.
                بنابراین، از آنجا که شرکتهای بورسی مالک داراییهای ارزشمندي هستند و در بسیاری موارد محصولات با ارزش افزوده بالا تولید میکنند، سهام آنها به عنوان یک گزینه مطلوب با نگاه حفظ ارزش پول نزد خریداران درآمده است. در این شرایط طبیعتا سهام گروههای منتفع از رشد نرخ ارز اصلی ترین کاندیدای جذب سرمایه هستند که رونق سهام معدنی، فلزی و پتروشیمی به خوبی این واقعیت را نشان میدهد. در همین راستا، شاخص صنعت استخراج کانههای فلزی و فلزات اساسی به ترتیب جهش چشمگیر 6/10 و 8 درصدی را در هفته مورد گزارش ثبت کردند. سهام سیمانی نیز با رشد میانگین 4/8 درصدی بهترین هفته سال را برای سهامداران خود رقم زدند.

                نظر

                • behnam1480
                  عضو فعال
                  • Apr 2012
                  • 432

                  #68
                  با توجه به رویکرد شرکت مبنی بر رعایت میثاق محافظه کاری ، به نظر می رسد شرکت حداقل توانایی تعدیل عایدی 1730 ریالی برای هر سهم رادارد که وقوع این رویداد می تواند ارزشذاتی سهم را به ترتیب به 8018 ریال و 9335 ریال برساند. ضمن آنکه در صورت تصویب قیمت خوراک به میزان 65 درصد fob خلیج فارس شاهد کاهش چشمگیر بهای تمام شده کالای فروش رفته این شرکت و تعدیل مضاعف عایدی سهم برای سال 91 خواهیم بود

                  نظر

                  • behnam1480
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 432

                    #69
                    بالخره پتروشیمی شازند اراک هم از قافله عقب نماند و در ابتدای روز با صف خرید میلیونی همراه شد... با افزایش حجم معاملات و شروع رشد شازند پیش بینی میشه که این سهم تا مرز 1000 و بالاتر هم بره

                    نظر

                    • bari
                      عضو عادی
                      • Jan 2012
                      • 193

                      #70
                      شاراک با عبور از مقاومت فردا خواهد پروازید;)

                      نظر

                      • behnam1480
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 432

                        #71
                        خراله مولایی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام خبر حذف واسطهها از عرضه محصولات پتروشیمی گفت: حمایت از تولیدکنندگان صنایع پایین دستی و تکمیلی پتروشیمی در دستور کار سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی قرار دارد تا مواد اولیه و تکمیلی این صنعت بدون واسطه به دست تولیدکنندگان برسد.
                        معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه افزود: حمایت دولت از تولیدکنندگان صنایع پایین دستی و تکمیلی پتروشیمی جهت تولید مواد خام اولیه برای محصولات پلیمری از برنامههای اساسی این سازمان بوده تا مواد اولیه و تکمیلی پتروشیمی بدون واسطه به دست تولیدکنندگان برسد.
                        مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با اشاره به امضای تفاهمنامه با شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران تصریح کرد : از جمله مشوقهای این تفاهمنامه تخصیص معافیتهای مالیاتی به طرحهای تکمیلی پتروشیمی، ارائه تخفیف در واگذاری اراضی به سرمایهگذاران و همچنین افزایش زمان بازپرداخت تسهیلات اعطایی است.

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #72
                          توليد بنزين به 16 ميليون ليتر در پالايشگاه شازند ؛ آبان

                          توليد بنزين در پالايشگاه امام خميني شازند به 16 ميليون ليتر افزايش مي يابد.
                          به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران، با تکميل طرح توسعه پالايشگاه امام خميني شازند آبان امسال توليد بنزين در اين پالايشگاه روزانه از 8 به 16 ميليون ليتر افزايش پيدا مي کند.

                          مجري طرح توسعه پالايشگاه امام خميني شازند گفت طرح توسعه پالايشگاه امام خميني شازند بزرگترين طرح بنزين ساز کشور است که پس از پنج سال تلاش شبانه روزي با بيش از سه هزار ميليارد ريال اعتبار تا ابان امسال به بهره برداري مي رسد .

                          رشيد سيديان با بيان اينکه اکنون اجراي کامل طرح در مراحل پاياني و آزمايش نهايي است مي گويد : با بهره برداري کامل از آن اواخر آبان امسال ، افزايش توليد روزانه 8 ميليون ليتر بنزين با کيفيت آغاز مي شود.

                          اکنون روزانه 250 هزار بشکه نفت خام براي پالايش وارد اين پالايشگاه مي شود.

                          طرح افزايش ظرفيت و بهبود کيفيت فرآورده هاي پالايشگاه امام خميني شازند شامل
                          30 واحد است که 17 واحد آن عملياتي و بقيه واحدهاي جانبي ، خدمات دهنده است.

                          اين پالايشگاه نخستين پالايشگاه ايراني است که افزون بر90 درصدِ نفت خام ورودي آن به بنزين ، پروپيلن ، نفت سفيد ، گازوييل و تنها 8 و4 دهم درصد آن به نفت کوره و قير تبديل ميشود.

                          ميرقادري مدير عامل پالايشگاه امام خميني شازند گفت با افزايش ظرفيت پالايشي از170 به 250 هزار بشکه در روز ، افزايش توليد بنزين در ازاي کاهش نفت کوره ، توليد محصولات با مشخصات و کيفيت استاندارد سال 2005 اروپا و کاهش مواد آلاينده ، مهمترين اهداف اجراي طرح توسعه پالايشگاه امام خميني شازند است.

                          طرح افزايش ظرفيت و بهبود کيفيت فرآوردههاي نفتي پالايشگاه امام خميني شازند ، بزرگترين پروژه در دست اجراي شرکت ملي مهندسي و ساختمان نفت ايران است که با بهره برداري کامل از آن ، اين پالايشگاه امسال به بزرگ ترين توليدکننده بنزين پالايشگاهي در کشور تبديل مي شود.
                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • safaklar
                            ستاره دار(14)
                            • Sep 2011
                            • 626

                            #73
                            در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                            توليد بنزين به 16 ميليون ليتر در پالايشگاه شازند ؛ آبان

                            توليد بنزين در پالايشگاه امام خميني شازند به 16 ميليون ليتر افزايش مي يابد.
                            به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران، با تکميل طرح توسعه پالايشگاه امام خميني شازند آبان امسال توليد بنزين در اين پالايشگاه روزانه از 8 به 16 ميليون ليتر افزايش پيدا مي کند.

                            .................................
                            البته این خبر مربوط به پالایشگاه شازنده که با پتروشیمی شازند فرق داره
                            باز هم ممنون از اطلاع رسانیت بابک خان

                            نظر

                            • roohe-khashen
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 2270

                              #74
                              این سهم بی برو برگرد یک شیران و شفن دیگر است با خیال راحت بخرید
                              دستم بگرفت و پا به پا برد...

                              نظر

                              • کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

                                #75
                                شاراک بورس کالا را ترکوند.
                                خبر فوري
                                شاراک امروز در بورس کالا ترکوند.
                                پروپيلن سنگين شاراک را امروز 4600تومان خريدند هفته پيش بود 4100تومان شاراک تو سه ماهه اول همين محصول را 23000تن فروخته متوسط 2640تومان تو بودجه اش 2500تومان بوده است.
                                اگه تو 6ماهه دوم سال 46000تن را همين قيمت بفروشه فقط از محل همين کالاش 77تومان تعديل مثبت ميدهد.
                                .................
                                امروز پرواتيلن سبک را فروخته است 4400تومان تو سه ماهه فروخته بود 2150تومان 3ماهه اول 14600تن فروخته است اگه تو 6ماهه دوم سال 30000تن بفروشه
                                56تومان هم از همين محل تعديل مثبت مي دهد.
                                ...................
                                يعني اين دو قلم کالا 133تومان تعديل ميزاره رو سود شاراک.اون 10محصول ديگه را خودتان بريد حساب کنيد
                                الله واکبر به اين پتروها
                                شاراک را دريابيم
                                شاراک امسال حداقل 400تومان سود خواهد ساخت.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X