پتروشیمی شازند ( شاراک )
Collapse
X
-
پاسخ : پتروشیمی شازند ( شاراک )
جهت اطلاع دوستان ذکر چند نکته لازم به نظر می رسد که امیدوارم سهامداران عزیز "شاراک" سوء برداشت نکنند:
1) "شاراک" خوراک خود را از پالایشگاه اصفهان تامین کرده که بر اساس آخرین پیش بینی سال 1392 حدود 977 هزار تن "نفتا" می باشد.
"نفتا" از مشتقات و برشهای نفتی حاصل از پالایش نفت بوده و به عنوان میعانات گازی نمی باشد.
لذا تصویب احتمالی لایحه اخیر دولت مبنی بر تخفیف 10 درصدی خوراک مایع شامل شرکت های پتروشیمی مانند "شاراک" و "شیران" نمی گدد.
2) افرادی که این موضوع را به اشتباه یا به عمد بیان می کنند نگاهی به متن خبر منتشر شده در این خصوص بیاندازند. دولت نفت را به قیمت 95 درصد پایه (فوب) خلیج فارس به پالایشگاه ها می فروشد و در این صورت فروش فراورده های نفتی (نفتا، نفت سفید و ...) به قیمت 90 درصد پایه (فوب) توسط پالایشگاه ها غیر ممکن می باشد.
3) تخفیف احتمالی خوراک مایع شامل شرکت های پتروشیمی مانند "جم" ، "مارون" و... می گردد که از گاز مایع ، پنتان به بالا و مشابه به عنوان خوراک استفاده می کنند.[FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
نظر
-
کاربر عزیز roseman دلیل این تاکیدتون واسه من نامشخصه وقتی تحلیلگرای خوبی مثل موی عاقل و جناب شریعت اینقدر نظر مثبتی روی سهم دارن. بی زحمت این لینک رو هم یه نگاهی بندازید و اگه انتقادی دارید حتما برای روزنامه دنیای اقتصاد بفرستید. به هر حال فکر می کنم استفاده از منابع رسمی مقدم بر هر چیز دیگری باشه. ممنون از شما.
تارا احمدی* این روزها بحثها و جلسات متعددی برای اصلاح قیمت خوراک مصرفی صنعت پتروشیمی در جریان است. شالوده این بحثها مبتنی بر همسنگ سازی قیمت خوراک پتروشیمی در راستای تشویق سرمایه گذاران به سرمایهگذاری در بخش خوراک مایع و توسعه متوازن این صنعت در هر دو بخش خوراک مایع و گازی است تا از این طریق اهداف بسیار مهم دولت شامل پرهیز از خام فروشی، ایجاد ارزش افزوده و اشتغالزایی تامین گردد. واحدهای پتروشیمی به دو دسته کلی خوراک گازی و خوراک مایع تقسیم میشوند. واحدهای گازی نیز به نوبه خود در دو دسته واحدهای مصرفکننده گاز متان و اتان قرار میگیرند.
پ.ن: صف خریدی که تا آخر وقت هر لحظه سنگینتر میشد گویای همه چیز بود. به هر حال دوستان با تحلیل خودشون خرید و فروش کنندآخرین ویرایش توسط علی نظامی؛ 2013/12/24, 19:14.
نظر
-
در اصل توسط ROSEMAN پست شده است View Postجهت اطلاع دوستان ذکر چند نکته لازم به نظر می رسد که امیدوارم سهامداران عزیز "شاراک" سوء برداشت نکنند:
1) "شاراک" خوراک خود را از پالایشگاه اصفهان تامین کرده که بر اساس آخرین پیش بینی سال 1392 حدود 977 هزار تن "نفتا" می باشد.
"نفتا" از مشتقات و برشهای نفتی حاصل از پالایش نفت بوده و به عنوان میعانات گازی نمی باشد.
لذا تصویب احتمالی لایحه اخیر دولت مبنی بر تخفیف 10 درصدی خوراک مایع شامل شرکت های پتروشیمی مانند "شاراک" و "شیران" نمی گدد.
2) افرادی که این موضوع را به اشتباه یا به عمد بیان می کنند نگاهی به متن خبر منتشر شده در این خصوص بیاندازند. دولت نفت را به قیمت 95 درصد پایه (فوب) خلیج فارس به پالایشگاه ها می فروشد و در این صورت فروش فراورده های نفتی (نفتا، نفت سفید و ...) به قیمت 90 درصد پایه (فوب) توسط پالایشگاه ها غیر ممکن می باشد.
3) تخفیف احتمالی خوراک مایع شامل شرکت های پتروشیمی مانند "جم" ، "مارون" و... می گردد که از گاز مایع ، پنتان به بالا و مشابه به عنوان خوراک استفاده می کنند.
ارسال شده از GT-S5360 با استفاده از تپاتالک 2
نظر
-
در اصل توسط aliagha پست شده است View Postکاربر عزیز roseman دلیل این تاکیدتون واسه من نامشخصه وقتی تحلیلگرای خوبی مثل موی عاقل و جناب شریعت اینقدر نظر مثبتی روی سهم دارن. بی زحمت این لینک رو هم یه نگاهی بندازید و اگه انتقادی دارید حتما برای روزنامه دنیای اقتصاد بفرستید. به هر حال فکر می کنم استفاده از منابع رسمی مقدم بر هر چیز دیگری باشه. ممنون از شما.
تارا احمدی* این روزها بحثها و جلسات متعددی برای اصلاح قیمت خوراک مصرفی صنعت پتروشیمی در جریان است. شالوده این بحثها مبتنی بر همسنگ سازی قیمت خوراک پتروشیمی در راستای تشویق سرمایه گذاران به سرمایهگذاری در بخش خوراک مایع و توسعه متوازن این صنعت در هر دو بخش خوراک مایع و گازی است تا از این طریق اهداف بسیار مهم دولت شامل پرهیز از خام فروشی، ایجاد ارزش افزوده و اشتغالزایی تامین گردد. واحدهای پتروشیمی به دو دسته کلی خوراک گازی و خوراک مایع تقسیم میشوند. واحدهای گازی نیز به نوبه خود در دو دسته واحدهای مصرفکننده گاز متان و اتان قرار میگیرند.
پ.ن: صف خریدی که تا آخر وقت هر لحظه سنگینتر میشد گویای همه چیز بود. به هر حال دوستان با تحلیل خودشون خرید و فروش کنند
اونچه که بنده در این خصوص گفتم هرگز به معنای نفی ارزندگی "شاراک" نیست. مطلبی که گفتم ناشی از تجربه 10 ساله اینجانب در صنعت پتروشیمی بود که با کلیه این مباحث سالهاست درگیر بوده و هستم.
لینک ارسالی شما رو هم به دقت مطالعه کردم و نظرتون رو به مهمترین قسمت اون جلب میکنم و اون اینکه در صورت وجود چنین تخفیفی، دولت می بایست ردیف بودجه خاص جهت این تخفیف در بودجه سال 1393 در نظر بگیرد. حال آنکه در بودجه از چنین ردیف خاصی جهت تامین اعتبار تخفیف به پتروشیمی های خوراک مایع (نفتا و برش های نفتی) در نظر گرفته نشده است.
این را یقین بدانید که دولت هزینه ای بیش از آنچه که در لایحه بودجه بر خود تکلیف کرده را نمی تواند پرداخت کند و قبول این موضوع دولت را مکلف به پرداخت 10 درصد قیمت پایه خوراک مایع (نفتا و برش های حاصل از پالایش) به واحدهای پتروشیمی مصرف کننده داخلی میکند. جهت مزید اطلاع درصورت تخفیف 10 درصدی نفتا و نفت سفید "شپنا"، دولت می بایست صرفا برای این دو فراورده 280,000,000,000 تومان یارانه پرداخت کند و این موضوع مطمئنا" غیر قابل قبول است. حال چه رسد به محصول کلیه پالایشگاههای کشور!!!
در خصوص صف خرید امروز نیز نظرتون رو به چند نکته جلب میکنم:
در صورت چنین تخفیفی، بر اساس پیش بینی 6 ماهه شرکت (حسابرسی شده) "شاراک" با کاهش حدود 200,000,000,000 تومان در هزینه تامین مواد اولیه روبرو خواهد شد و این به معنای تعدیل مثبت EPS شرکت به مقدار 1670 ریال می باشد. در این صورت آیا امروز شاهد فروش 1 میلیون سهم توسط حقوقی می بودیم !!؟
آیا با وجود قطعیت در تعدیل مثبت عایدی به میزان حدود 40 درصد باز هم حقوقی اینگونه سهم خود را به حراج می گذاشت!!؟
و نکته آخر صف خرید امروز این است که 4 میلیون سهم در 100 سفارش در صف خرید است! شما بهتر می دانید که این گویای 100 سفارش 40 هزارتایی سهم است که یقینا صف سازی ست تا به بالاترین قیمت سهم را به دیگران بفروشند...
نهایتا امیدوارم هرآنچه موجبات سود بیشتر دوستان است رخ دهد...
موفق باشید...[FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
نظر
-
جناب روزمن ضمن تشکر از شما جهت تحلیلتون ممنون میشم در مورد تاثیر احتمالی این قانون روی فارس هم نظر بدید ایا فارس هم مثل چم و مارون اثر پذیر است و ایا شما فکر میکنید اینقدر هزینه رو دولت متقبل میتونه بشه تا همین موارد رو تخفیف بده
یه نکته در تایید فرمایش شما
همون طور که میدونید دو سال پیش تخفیف خوراک مایع در مجلس به میزان 25 درصد تصویب شد اما همیشه به دلیل نبودن اعتبار اجرا نشد میتونید مراجه کنید به قانون هدفمندی یارانه ها اریبهشت نود اگه اشتباه نکنم
نظر
-
در اصل توسط 14359 پست شده است View Postجناب روزمن ضمن تشکر از شما جهت تحلیلتون ممنون میشم در مورد تاثیر احتمالی این قانون روی فارس هم نظر بدید ایا فارس هم مثل چم و مارون اثر پذیر است و ایا شما فکر میکنید اینقدر هزینه رو دولت متقبل میتونه بشه تا همین موارد رو تخفیف بده
یه نکته در تایید فرمایش شما
همون طور که میدونید دو سال پیش تخفیف خوراک مایع در مجلس به میزان 25 درصد تصویب شد اما همیشه به دلیل نبودن اعتبار اجرا نشد میتونید مراجه کنید به قانون هدفمندی یارانه ها اریبهشت نود اگه اشتباه نکنم
شرکت های پتروشیمی بندر امام خمینی و پارس (عمده سود "فارس" در سال گذشته از این دو شرکت بوده است) بصورت جزئی و یا عمده می توانند از تصویب این لایحه منتفع گردند.
مشکل اصلی "فارس" در حال حاضر P/E بالا نسبت به گروه می باشد.
در خصوص سوال دوم هم اصولا دولت از این بابت یعنی تخفیف 10 درصدی خوراک مایع گازی هیچگونه هزینه ای رو متقبل نمیشه، چرا که در حال حاضر امکان صادرات میعانات گازی با وجود شرکت های کشورهای قطر، عربستان و... برای ایران وجود ندارد و لذا این میعانات می بایست در مجتمع های داخلی مصرف شوند.آخرین ویرایش توسط ROSEMAN؛ 2013/12/25, 00:03.[FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
نظر
-
پر سوالی من در مورد فارس رو میبخشید جناب روز من به خصوص در ای تاپیک ولی دیدم بحث خوبی هست اینجا
در مورد قانون جدید تسریع ارز که امروز تصویب شد ایا به نظرتون تاثیری رو فارس داره یا خیر من خاطرم نیست بدهی ارزی زیر مجموعه های فارس به بانک خاصی بود یا به صندوق ذخیره ارزی
چه اینکه شرط شرکتها برای استفاده از این قانون تصفیه شش ماهه بدهی هست
نظر
-
در اصل توسط 14359 پست شده است View Postپر سوالی من در مورد فارس رو میبخشید جناب روز من به خصوص در ای تاپیک ولی دیدم بحث خوبی هست اینجا
در مورد قانون جدید تسریع ارز که امروز تصویب شد ایا به نظرتون تاثیری رو فارس داره یا خیر من خاطرم نیست بدهی ارزی زیر مجموعه های فارس به بانک خاصی بود یا به صندوق ذخیره ارزی
چه اینکه شرط شرکتها برای استفاده از این قانون تصفیه شش ماهه بدهی هست
در صورت امکان لینک خبر رو قرار بدید تا در تاپیک "فارس" پاسخ بدم.[FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
نظر
-
در اصل توسط ROSEMAN پست شده است View Postدوست عزیز بنده از قانون مورد اشاره شما اطلاعی ندارم.
در صورت امکان لینک خبر رو قرار بدید تا در تاپیک "فارس" پاسخ بدم.
نظر
-
از این که تا این لحظه حجم مبناشو ندادن مطمئن شدم تنها حقوقی نادونی که دیروز فروشنده بوده کسی نمیتونسته باشه جز بیمه ایران.:D و خدا رو شکر قطعا سهماش تموم شده وگرنه با سطح شعوری که ازش انتظار میره احتملا اگه چیزی داشت بعید نبود رنج منفی هم بکشه:)) بابا یکی بانی شه حجمشو بده دیگه!
نظر
-
در اصل توسط aliagha پست شده است View Postاز این که تا این لحظه حجم مبناشو ندادن مطمئن شدم تنها حقوقی نادونی که دیروز فروشنده بوده کسی نمیتونسته باشه جز بیمه ایران.:D و خدا رو شکر قطعا سهماش تموم شده وگرنه با سطح شعوری که ازش انتظار میره احتملا اگه چیزی داشت بعید نبود رنج منفی هم بکشه:)) بابا یکی بانی شه حجمشو بده دیگه!
حالا بايد گل ريزون راه بندازيم واسه حجم مبنا!!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در چند سال آینده کلیه پالایشگاه های کشور با مشكل نگهداری مواد مایع جانبی تولیدات خود مواجه می شوند و این مواد مایع فقط می تواند در پتروشیمی های خوراک مایع مورد مصرف قرار گیرد لذا تشویق به توسعه پتروشیمی خواراک مایع و برابر سازی حاشیه سود آنها با پتروشیمی های خوراک گاز یک انتخاب نیست یک اجبار است .
نظر
نظر