پتروشیمی شازند ( شاراک )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Fundamental
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 697

با گزارش های رسیده بسیار عالی شفن و شاراک هفته زیبایی رو برای پتروشیمی ها پیش رو داریم

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

کلا گروه پتروشيمي امسال تو مايه هاي اژدها و دايناسور و گودزيلا و تمساح و افعي و....هستند.
      شاراک شصفها شيران شپترو کرمانشا شخارک شفن و.....
      تارگت شاراک همچنان 2000تومان و شصفها 3000تومان و........خواهد بود.
      فعلا
      شاراک1000تومان با 110تومان پوشش
      کرمانشا 950تومان با 94تومان پوشش
      شپترو 920تومان با 84تومان پوشش
      شفن1400تومان با 175تومان پوشش
      باز خواهند شد و بود.
      البته بنظرم

نظر

• daryadel120
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 578

ایشالا که همینجور بشه ... ولی طبق قانون نیوتن هر بالا رفتنی یه پایین امدنی داره ... کسانی این سهام را ندارند بدانند که اگر رو این قیمت ها بخرند متضرر خواهند شد
        برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

شاراک سودشو پیشخور کرده

ماگزیمم رو 900 الی 920 باز میشه

خرید در قیمتهای فوق هم منطقی نیست

سهمهایی رو بخرید که در ابتدای صعودند و می خواهند استارتشونو بزنند ، نه سهمهایی که بیشتر راهو رفتند : وتوکا جزو بهترینهاست
          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

تو بورس بايد هدف داشت.
            من شصفها را به عشق 3000تومان
            شيران را به عشق 6000تومان
            شاراک را به عشق2000تومان
            کرمانشاه را به عشق 2000تومان
            شپترو را به عشق 2000تومان
            شبندر را به عشق 1000تومان
            شراز را به عشق 1500تومان
            نگه داشته ام.
            من شصفهاي 380توماني و شبندر 114 و 110تومان و.........دارم.
            بالا و پايين هم نمي کنم تا جا بمونم.
            البته فراور و کالسمين و فسرب و ......هم دارم.

نظر

• daryadel120
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 578

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
              تو بورس بايد هدف داشت.
              من شصفها را به عشق 3000تومان
              شيران را به عشق 6000تومان
              شاراک را به عشق2000تومان
              کرمانشاه را به عشق 2000تومان
              شپترو را به عشق 2000تومان
              شبندر را به عشق 1000تومان
              شراز را به عشق 1500تومان
              نگه داشته ام.
              من شصفهاي 380توماني و شبندر 114 و 110تومان و.........دارم.
              بالا و پايين هم نمي کنم تا جا بمونم.
              البته فراور و کالسمين و فسرب و ......هم دارم.

خیلی خوب شد که اهدافتون رو گفتید چون ممکنه بعضی افراد با اهداف دیگری وارد سهم شوند و متضرر شود ;)
              برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• behnam1480
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 432

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                شاراک سودشو پیشخور کرده

سهمهایی رو بخرید که در ابتدای صعودند و می خواهند استارتشونو بزنند ، نه سهمهایی که بیشتر راهو رفتند : وتوکا جزو بهترینهاست
                این حرفا چیه که سودو پیش خور کرده!!!.. حداقل تا 1200 خواهد رفت...کی میدونه که گزارش پایان سال چه خواهد بود؟؟!!!..البته روزهای اول بازگشایی قیمت پایین خواهد بود به خاطر عرضه های زیاد برای کاهش قیمت و خرید پس از آن.... ولی قیمت این سهم تا برج 12 امسال بالغ بر 1200 خواهد بود... اینو داشته باشید تا بعدا دوباره این پست رو بالا بیارم

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

دوستانی که این سهم رو دارن فعلا فروشنده نباشن ........ ما در سبد دوستان این سمهمو داریم ......چند روز پیش که بالا بود میخواست بفروشه بهش گفتم سهامداری کن فقط تا گزارش 12 ماهه .....و نمیزارم بفروشه حالا حالا ها .............
                  ببنید فیمت محصولات این شرکت جدیدا رشد داشته ...........پس سهامداری کنید ..........1200 هم اوله راه ..هدف بالاتره ....
                  ///

نظر

• بنان
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 840

شاراک سودشو پیشخور کرده

بابک جان جدیدا داری برخلاف جهت آب شنا میکنی .یعنی خداوکیلی بابک جان اگه شاراک در عین ناباوری 900 باز کنه میشینی تماشا میکنی میگی گرونه یا نه تا مرز حتی تک سهم شدن تو این قیمت واردش میشی چون قطعا شک نداری تا پایان سال با دلار 2550 میتونه تا 650 تومن سود بسازه یعنی با پی بر ای 1/4 بابک عزیز با این موضعگیریهایی که جدیدا رو سهمهایی که از دستت پریدن میگیری به اعتبارت لطمه میزنیها آخه بابک جان قبل از اینکه ببنده 6 ماهه با سود حدود 60 تومن روی 910 تومن 9 میلیون صف خرید داشت حالا با سود 110 تومن 900 میارزه بابا ایوالله
                    آخرین ویرایش توسط بنان؛ 2012/10/25, 17:47.

نظر

• بنان
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 840

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                      تبريک به شاراک دارها
                      6ماهه 109تومان پوشش داده است.
                      جاي اژدها (شصفها)خاليست .اژدها 3ماهه 120تومان پوشش داده بود.
                      تازه 6 ماهه اول که دلار 1700- 1800 بوده اما 6 ماهه دوم با دلار 2550 تومن مرکز مبادلات باید منتظر یه تعدیل توپ دیگه بود بقول آقای اعرابی تو بورکس با دلار 2550 میتونه تا حدود 700 سود بسازه پی بر ای 4 بهش بدیم میشه 2800 کاش پیش بینی بابک عزیز درست دربیاد خداوکیلی درست اشتباهه اما توش تک سهم میشم چون میدونم تا عید بالای 100 درصد سود میبرم

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

دوستان نگران نباشید روز بازگشایی برای این سهم سر و دست میشکونن اگه بخواد زیر 1100 باز بشه .......:)) قطعا هر قیمتی زیر این فرصت خرید خواهد بود ........چرا که بعدش گاز کش میره بالا .....
                        ///

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                          بابک جان جدیدا داری برخلاف جهت آب شنا میکنی .یعنی خداوکیلی بابک جان اگه شاراک در عین ناباوری 900 باز کنه میشینی تماشا میکنی میگی گرونه یا نه تا مرز حتی تک سهم شدن تو این قیمت واردش میشی چون قطعا شک نداری تا پایان سال با دلار 2550 میتونه تا 650 تومن سود بسازه یعنی با پی بر ای 1/4 بابک عزیز با این موضعگیریهایی که جدیدا رو سهمهایی که از دستت پریدن میگیری به اعتبارت لطمه میزنیها آخه بابک جان قبل از اینکه ببنده 6 ماهه با سود حدود 60 تومن روی 910 تومن 9 میلیون صف خرید داشت حالا با سود 110 تومن 900 میارزه بابا ایوالله
                          با سلام

1) همیشه خلاف جهت آب شنا کردن بد نیست به خصوص اگر آن آب در انتهای آبشاری باشد که در حال سقوط است

2)شاراک ارزنده است در این قیمتها . شما متاسفانه متوجه توصیه من نمی شوید . من توصیه کردم سهمهایی را بخرید که در اول روند صعودند . هر کی می خواست شاراک را بخره ، باید در قیمتهای پایینتر خریداری می کردد. شاراک معلوم بود که تعدیل مثبت میده ولی الان میشه به سهمهای بهتر وارد شد و سود کرد.

3)من روی سهمی موضع گیری نکردم و هدف من کسب بیشترین سود توسط دوستان و اعضاء است: زمانی که در پست شماره 10443 تاپیک چی چرا جناب آقای پر ریسک گفتم غبهشهر می ریزه ، دوستانی که در قیمتهای بالا سهمو خریده بودند اومدن و موضع گیری کردند. بله غبهشهر عالیه تا 2500 هم میره ولی در همان روزی که من گفتم بفروشید یعنی یکشنبه 30 مهر که اون پستو زدم غبهشهر 15961 ریال بود و چهارشنبه در کمترین قیمت 14702 ریال
                          خب این یعنی حفظ سود بیشتر

وقتی یه سهم روند نزولی داره باید خارج شد و سهمو در قیمتهای پایینتر خرید .

ضمنا" اعتبار من با این صحبتها از بین نمی ره دوست من!! شما اگه فکر می کنید که اینطوریه سخت در اشتباهید.

من همیشه بهترینها را برای همه اعضاء می خوام حتی اگر بعضی افراد فکر می کنند که اعتبار من با این صحبتها از بین می رود

غبهشهر رو هر کی زیر 1000 خرید برد کرد

شاراک رو هر کی رو هر کی زیر 700 تومن در اوایل مهر ماه خرید برد کرده

باید بدونید که چه زمانی و در چه قیمتی به سهم وارد شوید نه اینکه تازه بعد از اینکه سهم تعدیل مثبت داد و رشد کرد سهم را خرید

شاراک واقعا" سهم بینظیریه

همچنان منتظر قیمت بازگشایی می مانیم
                          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• 13661366
                            عضو عادی
                            • Sep 2011
                            • 243

دوستان عزیز فقط و فقط با این سهم تا اخر سال سهامداری کنید. و به قیمت اون که رو چه قیمتی باز میشه و .... اصلا کاری نداشته باشید. چون از یکی از مدیران صندوق فولاد شنیدم ( اونم از یکی ازمدیرای شاراک شنیده بود) که این سهم تا اخر سال بین 500 تا 600 تومن سود میسازه. فقط و فقط اگر پولتون رو نیاز ندارید سهامداری کنید.

نظر

• behnam1480
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 432

با سلام

1) همیشه خلاف جهت آب شنا کردن بد نیست به خصوص اگر آن آب در انتهای آبشاری باشد که در حال سقوط است

2)شاراک ارزنده است در این قیمتها . شما متاسفانه متوجه توصیه من نمی شوید . من توصیه کردم سهمهایی را بخرید که در اول روند صعودند . هر کی می خواست شاراک را بخره ، باید در قیمتهای پایینتر خریداری می کردد. شاراک معلوم بود که تعدیل مثبت میده ولی الان میشه به سهمهای بهتر وارد شد و سود کرد.

3)من روی سهمی موضع گیری نکردم و هدف من کسب بیشترین سود توسط دوستان و اعضاء است: زمانی که در پست شماره 10443 تاپیک چی چرا جناب آقای پر ریسک گفتم غبهشهر می ریزه ، دوستانی که در قیمتهای بالا سهمو خریده بودند اومدن و موضع گیری کردند. بله غبهشهر عالیه تا 2500 هم میره ولی در همان روزی که من گفتم بفروشید یعنی یکشنبه 30 مهر که اون پستو زدم غبهشهر 15961 ریال بود و چهارشنبه در کمترین قیمت 14702 ریال
                              خب این یعنی حفظ سود بیشتر

وقتی یه سهم روند نزولی داره باید خارج شد و سهمو در قیمتهای پایینتر خرید .

ضمنا" اعتبار من با این صحبتها از بین نمی ره دوست من!! شما اگه فکر می کنید که اینطوریه سخت در اشتباهید.

من همیشه بهترینها را برای همه اعضاء می خوام حتی اگر بعضی افراد فکر می کنند که اعتبار من با این صحبتها از بین می رود

غبهشهر رو هر کی زیر 1000 خرید برد کرد

شاراک رو هر کی رو هر کی زیر 700 تومن در اوایل مهر ماه خرید برد کرده

باید بدونید که چه زمانی و در چه قیمتی به سهم وارد شوید نه اینکه تازه بعد از اینکه سهم تعدیل مثبت داد و رشد کرد سهم را خرید

شاراک واقعا" سهم بینظیریه

همچنان منتظر قیمت بازگشایی می مانیم
                              بابک جان همین غبشهر که می فرمایید از قیمت 450 شروع به رشد کرد و روی 650 بسته شد برای تعدیل... میشه گفت پیش خور کرده؟؟؟ رشد قبل از تعدیل به دلیل این که عده ای از درون شرکت خبرهای تعدیل رو دارند معمولا اتفاق می افته... به محض باز شدن غبشهر رو 1010 من هرچه نقد داشتم از این سهم خرید کردم حتی سایر سهام نیز فروختم و به این سهم وارد شدم...روز اول باز شدن هم گفتم که تا 1 ماه دیگه به 1700 هم میرسه... روی 1500 هم خروج کردم چون قراره تا 1200 تصحیح کنه.... این سهم هم همینطوره تا 1200 خواهد رفت و حتی بیشتر و لی تا 2 یا سه ماه آینده... بنده توصیه می کنم اگر رو 1000 باز شد باز هم اضافه کنید البته اگر دوست دارید که 20 تا 30 درصد در 2-3 ماه سود کنید... موفق باشید

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

با سلام خدمت دوستان تا روز باز گشای هفته آینده مانده احتمال هست 100 هزار خود بنده خریدار باشم و روی هزار سفارش خرید بگذارم حالا اگر قیمت بالا رفت که هیچ و اگر هم پایین امد باز هم به نفع من دوستان می باشد چون خرید پایین هم دارم ولی بعید می باشد از قیمت هزار تومان کمتر قیمت بخورد ببینیم شنبه باز می شود یا خرید با تشکر
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X