دوستان نگران نباشید تعدیل قطعا مثبت است.........
پتروشیمی شازند ( شاراک )
Collapse
X
-
هيچ كي از شاراك خبري نداره؟ بيشتر از يه ماهه كه بسته است، هيچي هم معلوم نيست اصلا!!!!!!!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
زنگ زدم امور سهام گفت eps نزدیکه 300 تومن و بعد از تعطیلات عید 17 به بعد گزارش که بیاد رو کدال بازش میکنیم.ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
-
شماره امور سهام 82122266زنگ بزنید. بپرسید .به خانومه گفتم ممکنه تاآخر هفته باز شه؟گفت بله. گفتم ممکنه تا مجمع باز نشه؟گفت شاید . اما گفت نگران نباشید حول و حوش 300
اما زنگ بزنید کلافه کنید من روزی 2 بار زنگ میزنم شما چه طور؟ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
-
اگه مديران پتروشيمي شازند يكم، اونم فقط يكم به فكر سهامداراش باشن و شعور سهامداري داشته باشن، الان بهترين وقته دادن گزارش هست! چون اكثر پتروشيمي ها صف خريدن!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
نظر