کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان من چندتا سوال دارم
اول اینکه فردا باز میشه دیگه نه؟
دوم به نظرتون بعد باز شدن سهمو بفروشم یا نگه دارم؟
اگه چند باز بشه بازم ارزش خرید داره؟یا اینکه چند باز شد ارزش فروش سهم داره؟
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
با سلام اگر سهم در قیمت هزار تومان باز گشای شود فرصت خرید بسیار مناسب باشد به علت مقاومتی که در قیمت 1050 تومان دارد ولی اگر در قیمت 1200 تومان باز شود جذابیت خرید بسیار کم شود و کسانی که در قیمت 700 الی 800 داشتند حسابی خالی کنند !1 با تشکر
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
دوستان من چندتا سوال دارم
اول اینکه فردا باز میشه دیگه نه؟
دوم به نظرتون بعد باز شدن سهمو بفروشم یا نگه دارم؟
اگه چند باز بشه بازم ارزش خرید داره؟یا اینکه چند باز شد ارزش فروش سهم داره؟
بازگشايي نماد معاملاتي شاراك 92/2/4 10:21
به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت پتروشيمي شازند با توجه به ارائه صورتهاي مالي حسابرسي نشده سال مالي منتهي به 1391/12/30 و اعلام پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1392/12/29 ،( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشد.مديريت بازار
شاراک داره باز میشه
امیدوارم سهامدارای گند شاراک باز مثل همیشه سهماشون رو مفت ندن!
این کلمه رو خیلی به جا اومدی !
سهم داشت منفجر میشد از تعدیل
اومدن به نفهمای بازار گفتن سود سال 92 از 91 کمتره----چه جوری ؟؟؟؟----- با مقایسه اول سال 92 با آخر سال 91
گندهای دهن بین هم ریختن برای فروش
اوووووف.... بسوزید از گندی و بی تحلیلی
من رو شاراک 1200-1300 تو عید نظر داشتم...ببین با کیا رفته بودیم 13 به در که الان فکر این قیمتها هستن
نظر