خوبه همینجوری اروم اروم بره بالا فعلا به اون قیمت 580 که گفتیم نزدیک شد و هدف اول رو زد دیگه ;)
نفت و گاز پارسیان (پارسان)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postایول به پارسان البته کل گروه پتروشیمی به خاطر خبر زیر مثبت شده و رشدش فک کنم تا 4 شنبه ادامه دار باشه :
در بازار ديروز معاملهگران در تحولات وابسته به نرخ دلار معاملهگران شاهد تغيير در نرخ گذاري محصولات پتروشيمي بودند كه اين تغيير موجب شد تا اختلاف و توقف عرضهها به دنبال تعيين نرخ ارز معادل 12هزار و 260ريالي برطرف شده و ميانگين قيمتهاي بهمنماه مبناي قيمتگذاري پتروشيمي در بورس كالا شد.بر اين اساس نرخ محصولات پتروشيمي 18درصد نسبت به نرخ فوب براساس نرخ مرجع بالاتر تعيين شد؛ همچنين اجازه سه درصد رقابت بر روي قيمت پايه نيز داده شده است. از سوي ديگر، حداقل نرخ نيز در صورتي كه خريدار خواهان كاهش قيمت باشد و بازرگاني پتروشيمي نيز بپذيرد، سه درصد خواهد بود. بر همين اساس روز گذشته نرخها در نهايت 21درصد در بورس كالا افزايش يافت تا شركتهاي پتروشيمي با رشد قيمت همراه شوند. با توجه به اين نرخگذاري، انتظار براي تحقق سودهاي قابل ملاحظه در شركتهاي پتروشيمي در گزارش 12ماهه افزايش يافته است. شركتهايي نظير فنآوران، پرديس، زاگرس، خارك و اراك در حال حاضر بيشترين تاثيرپذيري را از نرخهاي بالاتر فروش خواهند داشت.زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
-
کف سهم را فکر کنم روی 560 بسته اند ...
باید ببینیم 11 به بعد روند بازار کدوم طرفی میشه ...یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Postگروه بهمن :d :d
این گروه بهمن شونصد تا زیر مجموعه داره
چند روز پیش وبهمن هم مشغول خرید بود .یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط reza537 پست شده است View Postصف خرید!!!!!!!=D>
الان به نظرم موقع خرید پدر پارسان است .
پارسان بسته بشود پدر قطعا حرکت خوبی خواهد کرد .یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
-
-
در اصل توسط reza537 پست شده است View Postسلام کاپیتان
پدرش کیه ؟ وغدیر منظورته ؟
راستی کاپیتان جان وپترو داریش هنوزم ؟ فکرکنم از تو گورش میت در اومده !!!
به نظر میرسه ایندفعه 100 راحت رد کنه
بله منظورم وغدیر هست که اگر تحریم ها صادرات زیر مجموعه هایش را هدف قرار ندهند و دولت
عدالت محور و مهر ورز نیز تیشه به ریشه این صنعت نزند بازدهی خوبی را نصیب سهامدارانش میکند.
من وپترو را چون اعتباری خریده بودم در 73 تومان خارج شدم .
موفق باشید .یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
-
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
نظر