نفت و گاز پارسیان (پارسان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abedinejad
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 494

پارسان برای خرید هلدینگ خلیج فارس نقدینگی خودش رو افزایش داده. با توجه به قیمت تمام شده خیلی پایین شپدیس برای پارسان، احتمال میدم تا قبل از باز شدن خلیج فارس، باز هم شپدیس بفروشه.
    وغدیر هم که مالک اصلی پارسان هست، همین سیاست رو نسبت به پارسان داره. و احتمال میدم بالای 720 توی این سهم فروشنده باشه. شاید هم اگر خیلی نقدینگیش برای خلیج فارس کم باشه، توی قیمتهای پایینتری بده.

البته این نکته رو هم در نظر داشته باشید، که با توجه به پتانسیل بالای این سهم، حقوقیهای زیادی دنبال پارسان هستند.

نظر

• کارآموز
      عضو عادی
      • Jan 2012
      • 159

نمودار نفت و گاز پارسیان را مشاهده می کنید قیمت بعد از یک موج صعودی اصلاح خود را آغاز کرد و 50% از این موج صعودی را اصلاح کرد که این سطح برابر با 620 تومان بود، همچنین RSI این سهم نیز به خط 30 رسید که خط اشباع فروش می باشد و انتظار میرود رشد خود را از این سطح شروع کند.

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

غدیر امروز 2 میلیون و 100 هزار سهم اضافه کرده.

پارسان برای من حکم شاخص بازار رو داره :d
        ///

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

در گروه پتروشيمي ديروز مرتضي عزيزي با اشاره به اينكه سودهاي پيشبيني شده شركتها نشان ميدهد كه شركتهاي پتروشيمي پيشروي خود را در بازار حفظ كرده اند، تصريح كرد: عملكرد شركتها، تغيير قيمت نفت، افزايش ظرفيت توليد و افزايش حجم صادرات شركتها مهم ترين عوامل سودآوري شركتها بودند.
          وي ادامه داد: اين در حالي است كه عملكرد شركتهاي پتروشيمي طي سه ماه نخست امسال از سال 90 نيز بهتر بوده است كه به زودي اطلاعات جديد به بازار منعكس ميشود.
          مديرعامل هلدينگ پتروشيمي پارسيان با اشاره به تفاوت بااهميت نرخهاي فعلي محصولات و نرخ برابري ارز، اظهار كرد: با توجه به استانداردهاي سازمان بورس و اوراق بهادار، شركتها بايد نرخهاي خود را به نرخ روز تسعير كنند و راهي جز اين وجود ندارد.
          در همين حال در بورس كالا نيز افت بهاي نفت و به دنبال آن محصولات پتروشيمي موجب انتظار براي كاهش نرخ محصولات پتروشيمي در بورس كالا شده است.

http://www.donya-e-eqtesad.com/Defau...w.asp?@=305748
          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5094

دوستان بنیادی کار ، آیا رسیدن قیمت پارسان به 855 منطقی و عملی هست ؟!

خب من منتظر عبور پارسان از 655 با صف بودم که با صفی که امروز در این مقاومت تشکیل داد به احتمال قوی فردا با قدرت عبور خواهد کرد .

من هدف 855 را برایش متصور هستم اگر از نظر بنیادی هم تایید بشود !
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
              دوستان بنیادی کار ، آیا رسیدن قیمت پارسان به 855 منطقی و عملی هست ؟!

خب من منتظر عبور پارسان از 655 با صف بودم که با صفی که امروز در این مقاومت تشکیل داد به احتمال قوی فردا با قدرت عبور خواهد کرد .

من هدف 855 را برایش متصور هستم اگر از نظر بنیادی هم تایید بشود !
              بله کیوان جان.
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

پارسان پرتفوي خوبي داره و يكي يكي دارن تعديل مثبت ميدن از جمله پتروشيمي كرمانشاه پالايشگاه تبريز و... به نظرم بدون درد سر و به مرور تا 1000 ميره
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                  بله کیوان جان.
                  >:D<

نظر

• امیر2309
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 2127

كيوان جان فردا بخريم روند صعودي شد
                    www.mahak-charity.org

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

من که امروز در حدود 640 کمی برداشتم;)
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                        كيوان جان فردا بخريم روند صعودي شد
                        آره امیر جان. امروز هم خط نزولی را شکست هم با صف خرید در 655 سیگنال خرید داده. اگرچه بررسی تکنیکالی روی سهم زود به نظر میرسه اما تا اینجا این سهم به شدت! تکنیکالی عمل کرده !!
                        من از 616 که به بالا حرکت کرد 2 پله برداشتم. امروز متاسفانه جلسه کاری مهم داشتم و اخر بازار رسیدم و نتونستم هیچ اقدامی کنم. ولی خیلی به سهم خوشبین هستم.

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

من یه مقدار دلار داشتم .........ابعد از ظهر دادم رفت .....فردا یا پارسان میخرم یا زاگرس ...............البته زاگرس هم مال پارسانه.............فرقی نداره ........:d

شیران هم خوبه ولی خیلی رشد کرده .................... شخارک هم بد نیست ولی رشدش ارومه یه مقدار..............

حالا ببینیم گیر میاد یا این کارگزارا...................زود تر از ما سفارش میزارن ..................امیدوارم گیر بیاد اینایی که گفتم .............. اگه هم ندادن باز هم همون شبندر میخرم ...............این بازار کلا دیر میاد سراغ ما اول سال گفتیم سال پتروشیمی هاست ...........
                          ///

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                            من یه مقدار دلار داشتم .........ابعد از ظهر دادم رفت .....فردا یا پارسان میخرم یا زاگرس ...............البته زاگرس هم مال پارسانه.............فرقی نداره ........:d

شیران هم خوبه ولی خیلی رشد کرده .................... شخارک هم بد نیست ولی رشدش ارومه یه مقدار..............

حالا ببینیم گیر میاد یا این کارگزارا...................زود تر از ما سفارش میزارن ..................امیدوارم گیر بیاد اینایی که گفتم .............. اگه هم ندادن باز هم همون شبندر میخرم ...............این بازار کلا دیر میاد سراغ ما اول سال گفتیم سال پتروشیمی هاست ...........
                            مگه شبندر فردا باز میشه ؟!

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                              مگه شبندر فردا باز میشه ؟!
                              فک نمیکنم باز بشه................من فردا میرم تو صف پارسان هرکی خواست بیاد ضرر نمیکنه :D ................ احتمالا بالای 5 میلیون معامله بشه و امیدوارم بهش که بهم بدن اگه این کارگزارا بزارن ما بخریم:d و زودتر سفارش وارد نکنن .......................اگه ندادن که احتمالش هم زیاده ...........نگه میدارم برای شبندر ..........
                              ///

نظر

• مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

نشد ما ي سهم بخريم تاپيكش هر دقيقه رفرش نشه و اون بالا نباشه اون از گاز لوله كه تا تاپيكش هر دقيقه به روز شد بستنش رفت تو باقاليها اون از شبندر كه اين بلا سرش اومد البته دررفتيم خدا عاقبت ما رو با پارسان ختم به خير كنه
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X