نفت و گاز پارسیان (پارسان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    آره یه بار تعدیل داده 1529 رو کرده 1650 ریال ........ ولی تعدیل های اساسیش برای سال مالی بعدشه .........بزار گزارش های 3 ماهه و 6 ماه ی زیر مجموعه هاش بیاد.......با دید میان مدت خیالت راحت باشه .........

اگه با همین قیمت هم بره مجمع که بعیده..........150 تومن تو مجمع بگیریم برامون در میاد 520 ..............از اون ور سود 92ش قطعا بالای 200 تومن و حتی بالاتر خواهد بود که باید بعد از اومدن گزارش های زیر مجموعه هاش حساب و پیش بینی کنیم که چقدر میتونه بسازه ولی من ندیده و گزارش های زیر مجموعه هاش نیومده میگم بالای 200 میسازه برای 92(حداقل حداقل) ........................;)
    مسئله اصلی همین بود که فرمودین ...سود این سهم برا دوسال تضمین شده هست ..امسال بالای 170 وسال بعد بالای 200 ....

هر سال هم بالای 80 درصد تقسیم می کنه ...یعنی تقریاب سهمی با پی برای زیرحدود 2/5....این سهم خطر داره خریدش ...

نظر

• negar
      ستاره دار(2)
      • Jul 2025
      • 536

پارسان وارد موج 3 با هدف میان مدتی 1000 تومان شده با در نظر گرفتن شرایط بنیادی و تعدیل مثبت سود زیر مجموعه ها به نظر نمیرسد در مقاومتها خیلی دوام بیاورد و با توجه به یکسانی حجم در جایی که شانه چپ و سر هست احتمال سر و شانه رد میشود اینها به نظر من در نمودار رسید

نظر

• امیر2309
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 2127

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
        آره امیر جان. امروز هم خط نزولی را شکست هم با صف خرید در 655 سیگنال خرید داده. اگرچه بررسی تکنیکالی روی سهم زود به نظر میرسه اما تا اینجا این سهم به شدت! تکنیکالی عمل کرده !!
        من از 616 که به بالا حرکت کرد 2 پله برداشتم. امروز متاسفانه جلسه کاری مهم داشتم و اخر بازار رسیدم و نتونستم هیچ اقدامی کنم. ولی خیلی به سهم خوشبین هستم.
        :x;)
        www.mahak-charity.org

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

شپدیس اولین پیش بینیش 5039 بود بعد تعدیل داد به 6403 بعد در تاریخ 4 تیر اعلامیه داده سودش 25 درصد دیگه تعدیل داره یعنی میرسه به 800 تومن در گزارش 6 ماهه یعنی در 6 ماهه 60 درصد تعدیل مقبت نسبت به اولین پیش بینیش ........ ............. احتمالا در گزارش 9 ماهه میرسه به 900 و اخرش 1000 تومن اعلام میکنه .................

800 هم اگه حساب کنیم سود شپدیس رو که احتمالا بیش از 800 تومنه ............... پارسان از شپدیس میتونه 18 تومن سودش رو تعدیل بده..............................

----------------------------
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/07/11, 12:25.
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

احتمالا خرید های سنگین امروز بی دلیل نبوده .........یعنی شپدیس گزارش 6 ماهشو فرستاده یا قراره بفرسته (احتمالا تا هفته ی دیگه میاد روی کدال ;))..........بعدش گزارش 6 ماه ی پارسان با تعدیل میاد تو بازار ............... این رو فعلا از من داشته باشید .............;) این حقوقی ها خوب هوای خودشون رو دارن
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/07/11, 12:31.
            ///

نظر

• Aiming
              ستاره دار(18)
              • Jul 2012
              • 2641

میثم جان این سهم دیگه جایی واسه حرف باقی نذاشته....
              حجم معاملات سهم که ....
              تکنیکالی سهم که دوستای تکنیکالیستمون تایید کردن.....
              بنیادی سهم هم که دیگه نگو.... B-)
              امیدوارم گین خوبی بهمون بده به امید خدا:)
              وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• abedinejad
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 494

احتمالا خرید های سنگین امروز بی دلیل نبوده .........یعنی شپدیس گزارش 6 ماهشو فرستاده یا قراره بفرسته (احتمالا تا هفته ی دیگه میاد روی کدال ;))..........بعدش گزارش 6 ماه ی پارسان با تعدیل میاد تو بازار ............... این رو فعلا از من داشته باشید .............;) این حقوقی ها خوب هوای خودشون رو دارن
                تازه این فقط نصب اون چیزیه که توی این سهم داره اتفاق می افته. احتمال زیاد سهم برای تعدیل روز شنبه بسته میشه. میگید نه صبر کنید تا ببینید. تعدیلهای کرماشا و زاگرس و شبریز رو هم به تعدیل شپدیس اضافه کنه، چه شود!!

نظر

• abedinejad
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 494

من فقط موندم چرا اینقدر به زاگرس بی مهری میشه. زاگرس هم دست کمی از شپدیس نداره.

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

شپديس
                    کرمانشا
                    مارون
                    شبريز
                    زاگرس
                    شبندر
                    .......................
                    پارسان را به اوج خواهد رساند.

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

شپدیس اولین پیش بینیش 5039 بود بعد تعدیل داد به 6403 بعد در تاریخ 4 تیر اعلامیه داده سودش 25 درصد دیگه تعدیل داره یعنی میرسه به 800 تومن در گزارش 6 ماهه یعنی در 6 ماهه 60 درصد تعدیل مقبت نسبت به اولین پیش بینیش ........ ............. احتمالا در گزارش 9 ماهه میرسه به 900 و اخرش 1000 تومن اعلام میکنه .................

800 هم اگه حساب کنیم سود شپدیس رو که احتمالا بیش از 800 تومنه ............... پارسان از شپدیس میتونه 18 تومن سودش رو تعدیل بده..............................

----------------------------

عجب پیش بینی کردم ........نزاشتن یه روز بگذره ...............فک کنم به موقع به موقع خریدیم پارسان رو از این به موقع تر نمیشد ..............=)) 789 تومن اعلام کرده شپدیس ...11 تومن من بالاتر اعلام کردم ..........
                      ///

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

عجب پیش بینی کردم ........نزاشتن یه روز بگذره ...............فک کنم به موقع به موقع خریدیم پارسان رو از این به موقع تر نمیشد ..............=)) 789 تومن اعلام کرده شپدیس ...11 تومن من بالاتر اعلام کردم ..........
                        اره میثم جون حال کردم با این پیش بینیت....

در ضمن از این تعدیل پردیس فعلا همون 18 توممن شما پارسان تعدیل مثبت میده وسود میرسه به حدود 185 تومن ..چون زیر 20 درصده پس نیاز به بستن نیست وبهتر که بسته نشه وبا مثبت ها بره بالا ..حالا پی برای 4 هم بدیم قیمت پارسان بالای 740 تازه باید متعادل بشه ...

شپدیس امسال بتونه 900 تا 1000 بسازه ...سود پارسان میرسه به 200 تومن وهدف بالای 800 ...برا سال بعد هم که باز هم زیرمجموعه ها دارن فرت فرت تعدیل مثبت میدن از مارون گرفته تا کرمانشاه شبریز زاگرس و.....

نظر

• taze vared
                          عضو عادی
                          • Feb 2012
                          • 173

سلام آقا تو رو خدا یکی اینا رو به من یاد بده
                          این 789 تومن رو جدیدا اعلام کرده؟
                          قبلا چند بوده؟

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            اره میثم جون حال کردم با این پیش بینیت....

در ضمن از این تعدیل پردیس فعلا همون 18 توممن شما پارسان تعدیل مثبت میده وسود میرسه به حدود 185 تومن ..چون زیر 20 درصده پس نیاز به بستن نیست وبهتر که بسته نشه وبا مثبت ها بره بالا ..حالا پی برای 4 هم بدیم قیمت پارسان بالای 740 تازه باید متعادل بشه ...

شپدیس امسال بتونه 900 تا 1000 بسازه ...سود پارسان میرسه به 200 تومن وهدف بالای 800 ...برا سال بعد هم که باز هم زیرمجموعه ها دارن فرت فرت تعدیل مثبت میدن از مارون گرفته تا کرمانشاه شبریز زاگرس و.....
                            پرریسک جان 1100 میسازه شپدیس ....................یعنی حدود 50 تومن دیگه میتونه به سود پارسان اضافه بشه فقط از محل شپدیس ......... شپدیس دو بار دیگه تعدیل باید بده به نظرم .............

سود ناخالص 137 درصد و سود هر سهم پس از کسر مالیات در 6 ماهه با 157 درصد رشد روبرو بوده...............................
                            یعنی میانیگین 147 درصد نسبت به پارسال سودش رشد کرده.............;) ولی چه کنن که باید تعدیل ها رو یهو اعلام نکنن و مرحله به مرحله اعلام کنن ......

گویا صادرات شرکت هم بیشتر شده نسبت به پارسال و مبلغ فروش صادراتی در 6 ماهه یه 90 میلیارد تومن از 12 ماهش کمتره !!!!!!!!!!!!!! چه میکنه دلار و قیمت های جهانی .......

1100 رو باید بسازه به نظرم ......
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/07/12, 11:09.
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

تا اینجا تاثیرات شپدیس بر پارسان رو حساب کردیم...........

اما تاثیرات کرمانشا.................

کرمانشا تا 3 ماهه 53 تومن از 66 تومن پیش بینی 91 ش رو محقق کرده !!!!!!!!!!!!! 150 رو حداقل باید بسازه دیگه تا 12 ماهه .............;) واقعا عجب بازدهی داد و قراره بده این سهم .............

-----------------------------------------------------------------------------
                              برای سال 91 پارسان با سرمایه 882,300 مبلغ 447 ریال برای هر سهم در نظر گرفته شد. یعنی سهم پارسان از سود کرمانشا 25 ریال بوده.........

اما برای سال مالی بعد پارسان تعداد 681168300 سهم کرمانشا با سود حداقل 150 تومنی رو داره ..................یعنی سود پارسان از کرمانشا 170 ریال خواهد شد ...............:d
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/07/12, 11:55.
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

پارسان امروز معاملاتش تا اینجا که بدک نبوده .................. تا صف خرید باید بره ...................فقط وقتی میشه پایین خرید خوب پایین دارن جمع میکنن ...................;)
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X