کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
--- پارسان با شایعه تعدیل 20درصدی و عرضه هلدینگ در هفته اینده همچنان در محدوده 3درصد مثبت معامله می شود حجم معاملات در سهم و تقدمش فوقالعاده بالا رفته است.
--- پارسان با شایعه تعدیل 20درصدی و عرضه هلدینگ در هفته اینده همچنان در محدوده 3درصد مثبت معامله می شود حجم معاملات در سهم و تقدمش فوقالعاده بالا رفته است.
مثل مور و ملخ فروشنده داره. بخصوص وقتی حقوقی فروشنده میشه رو هر قیمتی میفروشه. امیدوارم این وضع بزودی تموم بشه و حجم و تعداد خریدار بره بالا............
شنیده شده در هیچ یک از بازارهای مالی و بورس های جهان سابقه نداشته است یک شرکت با سرمایه 1000 میلیارد تومانی و ارزش بازار 7800 میلیارد تومانی قادر به بازدهی بیش از 300 درصدی در سه سال شود و این سهام شرکتی نبوده جز پارسان
فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
با سلام
بدون شبریز و شراز
با توجه به صفوف خرید سایر شرکت های زیر مجموعه روزانه حدود 350 ریال به nav پارسان اضاف می شه
این درحالیکه قیمت خودش 30 تومان اضاف شد
یعنی nav با شتاب بیشتری نسبت به قیمت سهم حرکت می کنه
شبریز و شراز هم که بیایند دیگه .......
لطفا من رو راهنمایی کنید آیا این چیزی که در مورد پارسانح میدونم درست هست یا نه؟
الان حق تقدم 685 هستش و سهم 820
اگر حق تقدم رو بخرم و ارزش اسمی سهم رو هم پرداخت کنم میشه 785 تومن که تا آخر خرداد تبدیل به سهم میشه
یعنی به عبارتی سهم رو 35 تومن ارزونتر خریدم با این تفاوت که 2 ماه پولم بلوکه میشه و نمی تونم نقدش کنم
لطفا من رو راهنمایی کنید آیا این چیزی که در مورد پارسانح میدونم درست هست یا نه؟
الان حق تقدم 685 هستش و سهم 820
اگر حق تقدم رو بخرم و ارزش اسمی سهم رو هم پرداخت کنم میشه 785 تومن که تا آخر خرداد تبدیل به سهم میشه
یعنی به عبارتی سهم رو 35 تومن ارزونتر خریدم با این تفاوت که 2 ماه پولم بلوکه میشه و نمی تونم نقدش کنم
علتش همینکه گفتید
مهلت خق تقدم روز شنبه به پایان می رسه شنبه باید 100 تومان برای حق تقدم واریز کنید
پولتون بلوکه می شه
زمانش هم معلوم نیست از یک ماه داریم تا چند ماه یا چند سال
البته برای پارسان شرکت به این کلاسیک شاید زودتر هم انجام بشه
پس :
شنبه : واریز 100 تومان و پایان مهلت حق تقدم
بررسی موضوع حق تقدم ها استفاده شده و نشده و اعلام حق تقدم های اشتفاده نشده
بازگشائی مجدد نماد پارسانح و عرضه حق تقدم های استفاده نشده توسط شرکت
ممکنه عرضه حق تقدم های استاده نشده چند روز طول بکشه
بررسی و ثبت افزایش سرمایه
یکبار ما در افزایش سرمایه فسرب یکسال گیر افتادیم یا نمونه دیگر مپنا
یک تعدیل بالای 20% برای زاگرس و تعدیل بعدی برای پارسان
طبق اولین پیش بینی سود 92 پارسان سود 91 زاگرس را 514 تومان و سود تقسیمی رو 412 تومان درنظر گرفته
توقف زاگرس برای تعدیل یعنی تعدیل حداقل 20%
پس تعدیل حداقل 100 تومان سود زاگرس
اگر همین قدر هم به سود تقسیمی اضاف شود پارسان مبلغ 15 تومان تعدیل خواهد داشت
اگر 150 اضاف بشه تعدیل پارسان 22 تومان خواهد شد فقط از محل زاگرس
اگر همینطور پیش بره سود پارسان بزودی 200 تومان رد خواهد کرد
چه می کنه این پارسان
نظر