کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خبری خوش برای سهامداران پارسان/رشد ٢٣ درصدی سود هدیه این هلدینگ پترو پالایشی
۳۱ تير
به گزارش کدال نگر بورس ٢۴، شرکت گروه گسترش نفت و گاز پارسیان از تعدیل مثبت ٢٣ درصدی خبر داد و در خصوص رشد سود هر سهم به ۴۶٢ ریال اعلام داشت عمدتاً ناشی از افزایش سود تقسیمی شرکتهای پتروشیمی پارس و زاگرس نسبت به پیش بینی قبلی و کاهش پیش بینی سود فروش سرمایه گذاریها می باشد.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
حقوقی پارسان انگار از قبل از بازگشایینقشه رشد قیمت را با خود مرور می کند به این صورت:
فروش در پیک قیمت
خرید در موقع عرضه زیاد در قیمت بالا تر
نتیجه رشد 3.5 تا 4 درصد در این 10 - 15 روز گذشته
به نظر اینبار 397 را بتواند در صورت وضع خوب بازار به راحتی رد کند.
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
مثل این ادمین های تلگرامی حالا یکبار اشاره ای به رشد قیمت داشتند هر روز به آن اشاره می کنند من هم می نویسم چقدر گفتم پارسان هدفش 390 به بالاس( به مزاح) چقدر زود دیر می شود.
پارسان در تایم هفتگی و روزانه روی فیبو 61/. واکنش نشان داد و 420 تومان هدف بعدی آن می باشد.
به نظر می رسد بعد از گذر از 420 تومان و تکمیل موج 3 در اصلاح قرار گرفته و افت پالایشی ها نیز مقدار آن را شدت بخشیده هر چند با آمدن اخبار مثبت در این گروه و حتی پالایشی ها این سهم ممکن است رشد محدودی داشته باشد.
امروز در دقایق پایانی بازار پارسان بخاطر تعدیل مثبت بسته شد حالا با این تعدیل کسانی که در قیمت 420 تومان خریدن تا قبل از مجمع حداقل 30 درصد سود کردند.قیمت این سهم حداقل اگر حقوقی اجازه بدهد تا قبل از روز مجمعباید 500 تومان باشد.
بازگشایی در بازار مثبت در رسیدن به این قیمت خیلی به آن می تواند کمک کند والا می شود شپدیس که 5 منفی بعد از تعدیل اعلامی بازگشایی شد.
بجزء خبر دلار و افزایش نرخ اوره چه خبری در پارسان هست که بعدا درز می کنه که در این بازار دو روزه صف شده ؟ شپدیس ولی منفی؟
در هر صورت پارسان را خوب می خرند.
بجزء خبر دلار و افزایش نرخ اوره چه خبری در پارسان هست که بعدا درز می کنه که در این بازار دو روزه صف شده ؟ شپدیس ولی منفی؟
در هر صورت پارسان را خوب می خرند.
شايد اخبار تجديد ارزيابي باشه
يا عرضه زير مجموعه ها به بازار
شايد اخبار تجديد ارزيابي باشه
يا عرضه زير مجموعه ها به بازار
با صف خرید شدن پالایشی ها نشان داد زودتر از آنها سیگنال خرید را صادر می کند .
صف شدن پارسان همگرایی پالایشی ها و پارسان را بخوبی نمایان کرد.
قبلا که پالایشی ها درجا می زدند پارسان سیگنال خرید را از شپدیس می گرفتیم ولی فکر کنم الان قضیه فرق کرده.
فعلا به نظ من با این شرایط امروز 6000 تومان حتما می بینه ( تا قبل از مجمع)
و 8000 تومان اما و اگر داره ولی دور از انتظار نیست.
نظر