نفت و گاز پارسیان (پارسان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farasat
    عضو عادی
    • May 2011
    • 57

من با مفیدجهار دفعه اردر گذاشتم خطا داد دفعه پنجم فروخته شده بود من که نتونستم بخرم ولی هرکی خرید نوش جونش.

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

با سلام
      قیمتش ارزنده بود ما هم خریدیم :d
      ///

نظر

• rezaafshari110
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 347

هی میخوام برم این مفید وامونده رو عوض کنم باز تنبلیم میشه.
        بازم ازش پا خوردم.
        حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
        همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

پس همه دوستان مفیدی مشکل منو داشتن! :(
          قیمت باور نکردنی خوب بازشده بود ولی جلو چشمم عرضه خالی شد و من با پیام خطای "نماد غیر مجاز"!!!!!! مواجه میشدم! :((
          یک کارگزار بد اینجاها میتونه به آدم آسیب برسونه! X-(
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

من از طريق ابان گذاشتم eror داد گفتند اينترنتي بذار ميديم من هم گذاشتم ي بار گفتم اين مفيد ي ها حروم خورن كار نكنيد حالا باز ي عده دارن باهاش كار ميكنند ميگه جلوي ضرر رو از هر جا بگيري منفعته كارگزاريتون رو عوض كنيد
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• asal
              عضو عادی
              • Feb 2011
              • 128

بمقدار کافی خرید شد واقعا که قیمتش عالی بود خصوصی سازی باید یاد بگیره
              میگن راحت تا 650 میره بالا،خدا خیرشون بده.

نظر

• حامد24
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2532

با فروش 600 میلیارد سهم
                288 میلیارد تومان در 2 دقیقه و 12 ثانیه به جیب سهامدار عمده نفتوگاز پارسیان رفت

خبرگزاری فارس: با فروش 600 میلیارد سهم نفت وگاز پارسیان در دو دقیقه و 12 ثانیه 288 میلیارد تومان از بورس اوراق بهادار جذب شد و به جیب سهامدار عمده آن رفت. همچنین با این عرضه بزرگترین عرضه اولیه سهام شرکت ها در سال جاری رقم خورد.

در جریان عرضه اولیه 10 درصد سهام نفت و گاز پارسیان که امروز در بازار اول معاملات انجام شد، 600 میلیون سهم این شرکت به بهای هر سهم 480 تومان ، کشف قیمت شد تا این شرکت به عنوان پنجمین شرکت تازه وارد بورس در سال جاری ( و با احتساب انتقال دو شرکت بیمه پارسیان و پتروشیمی پردیس از فرابورس به بورس به تعبیری هفتمین شرکت بورسی) ، رسما" وارد بازار سهام شود.

دراین عرضه اولیه که به دلیل طولانی شدن مذاکرات مدیران و سهامداران عمده با مسئولان بورس، با بازگشایی بسیار دیر هنگام نماد معاملاتی همراه شد، 600 میلیون سهم قابل عرضه در عرضه 2 دقیقه و 12 ثانیه به فروش رسید و 288 میلیارد تومان به جیب سهامدار عمده آن یعنی سرمایه گذاری رفت.

از سوی سرمایه گذاری غدیر، در حالی طی سال جاری سهام دو بانک پاسارگاد و انصار به همراه پتروشیمی کرمانشاه و حمل و نقل خلیج فارس در بورس اوراق بهادار تهران عرضه اولیه شده اند ، که فروش سهام نفت و گاز پارسیان از دو منظر تعداد سهام و ارزش معاملات ، عنوان بزرگترین عرضه اولیه سال جاری را به خود اختصاص داد.

همچنین با توجه به پیش بینی سود 1529 ریالی هر سهم و کشف قیمت 480 تومانی ، نسبت قیمت به درآمد هر سهم این شرکت 3.1 مرتبه براورد شد که نسبت بسیار جذابی بوده و در عرضه های اولیه قبلی سابقه نداشت.
                یل یاتار ، طوفان یاتار
                یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• rezaafshari110
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 347

آقا توی مشهد یک کارگزار توپ کی سراغ داره
                  این دفعه دیگه تصمیم جدیه
                  همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• فرزاد
                    عضو عادی
                    • Aug 2011
                    • 83

اکثر انلاین روی پارسان راه نمی داد من با 3تا انلاین کار می کنم هیچکدوم نشد .
                    آخرین ویرایش توسط فرزاد؛ 2012/02/15, 12:46.
                    چارلز

در زندگی خود هیچوقت چهار چیز را نشکنید.

اعتماد، قول، ارتباط و قلب. شکسته شدن آنها صدائی ندازد ولی دردناک است.

نظر

• شاهین محلوجی
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 2050

در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Post
                      هی میخوام برم این مفید وامونده رو عوض کنم باز تنبلیم میشه.
                      بازم ازش پا خوردم.
                      منم تقریبا یه 8-7ماهی میشه مشکل شمارو دارم :d ولی بطور کل قید سهمای عرضه اولیه رو زدم کارگزاری مفید امسال دیگه از در عقب صندلی ردیف جلو اول میشه =))با این حرکتاشون...
                      جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• Fmoradi
                        كاربر فعال
                        • Nov 2011
                        • 279

باور كنيد يه بلوف به بازاره غدير ركبي زده كه چند روز اينده بايد ديد چيه من فكر ميكنم يه تعديل منفي روش شاهد باشيم يا شايد صف فروش تو همين پي بر اي كنن پايين تر از بازار جمع كنن غدير ٥٥٠ هم ميذاشت ميفروخت

نظر

• rezaafshari110
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 347

آلان که دارم همه مطالب رو نگاه میکنم متوجه شدم تقریبا همه با آنلاین ها توی همون 2 دقیقه مشکل داشتم
                          خب طبیعیه
                          600 میلیون سهم برای 1734 معامله یعنی تقریبا هر ایستگاه 346020 سهم
                          یعنی همش ماله صندوق ها و کارگزاری ها
                          حالا بنظرتون با این قیمت مفت این دستکاری عمدی نبوده؟

این است جنگ سایبری

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
                            باور كنيد يه بلوف به بازاره غدير ركبي زده كه چند روز اينده بايد ديد چيه من فكر ميكنم يه تعديل منفي روش شاهد باشيم يا شايد صف فروش تو همين پي بر اي كنن پايين تر از بازار جمع كنن غدير ٥٥٠ هم ميذاشت ميفروخت
                            اين سهم به هيچ عنوان تعديل منفي نميخوره اگه 480 فروختن به خاطر اين بود كه واسه بازار جذاب بشه.....غدير خودشو تو خيلي از سهما خراب كرد اما تو اين سهم بهترين كار ممكن رو كرد.....تعديل مثبت اين سهم قطعيه
                            مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

288 میلیارد تومان نقد رفته تو حساب غدیر، اونوقت اینا که غدیرو 460 تومن میفروشن اصلا فکرم میکنن؟؟
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

در اصل توسط فرزاد پست شده است View Post
                                اکثر انلاین روی پارسان راه نمی داد من با 3تا انلاین کار می کنم هیچکدوم نشد .
                                خدا رو شکر پس انلاین داداش ما جواب داد:d
                                من خودم امروز سیستم نداشتم سیستممونو قرض داده بودیم :D و تو انلاینم هم نرفتم :d قیمتش واقعا عالی و جذاب بود اگه رو 600 عرضه میشد شاید نمیخریدیم ولی دیدم 480 رو هوا زدیم :d
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X