91/04/24 پایان حق تقدم رایان
خریدوفروش در نقطه ورود و خروج دقیق
Collapse
X
-
-
سهم خوب دیگه زیاد هس
ولی هم مشورت کنید و هم تحقیق
برید فروم مربوط به سهمتون رو بخونید سپس خرید کنید
الان فباهنر فاراک فاراکح وصنعت وپترو کگل و ...
نماد مورد نظرتونو بگید تا بگم بهتونپیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.
نظر
-
در اصل توسط mahbanoo پست شده است View Postسلام جناب حسن خان
من سلام كطبس رو روي 525 خريدم،
به نظرتون امروز با ضرر بفروشم و روي فاراك يا سهم ديگه اي برم؟
ضررم خيلي زياده اما كطبس روزهاي قبل خريدار نداره 136000 كطبس دارم
با توجه به قیمت خرید، فروش در این نقطه به صلاح نیست ، انتظار سعود خوبی از سهم می رود. برای خرید همیشه فرصت هست
نظر
-
در اصل توسط mahbanoo پست شده است View Postسلام جناب حسن خان
من سلام كطبس رو روي 525 خريدم،
به نظرتون امروز با ضرر بفروشم و روي فاراك يا سهم ديگه اي برم؟
ضررم خيلي زياده اما كطبس روزهاي قبل خريدار نداره 136000 كطبس دارمقانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
در اصل توسط rezael پست شده است View Postمهندس سلام خوبی؟
با فاراک ح دارم نوسان میگیرم;)
فباهنردارید شما؟
ذوب نظرتون چیه ؟ تکنیکالش که فوق العاده س مگه اینکه یه پول بک بزنه
فباهنر فقط عشق منه هر کسی اینو بگیره یک سود 100 درصدی در میان مدت داره شما چی ردش کردی؟
ذوب هم تا 160 میره اصلاح میزنه کلا سهم ها را تا شاخص 26200 باید داشت اونجا خروج منطقی هست.قانون ماندن همیشگی در بورس:
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
6- صبور بودن.
نظر
-
در اصل توسط hasa پست شده است View Postهرکس فاراک ح را گرفته کلی ضررش جبران میشه چون خود فاراک یک کله تا نزدیکای 170 میره.
فباهنر فقط عشق منه هر کسی اینو بگیره یک سود 100 درصدی در میان مدت داره شما چی ردش کردی؟
ذوب هم تا 160 میره اصلاح میزنه کلا سهم ها را تا شاخص 26200 باید داشت اونجا خروج منطقی هست.
فباهنر ؟ ردش کنم؟!!! تازه دارم اضافه میکنم زیر 100 هر چی بود اضافه کردم! 27 تیر هم که مجمعه بین 20 تا 25 سود میده ایشالا
فعلا تو فکر ذوب هستمپیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.
نظر
-
در اصل توسط mahbanoo پست شده است View Postممنون از جوابتون
اگه نظرم به تعويض سهم باشه، من در روزهاي قبل موفق به فروش سهم كطبس نشدم
در شرايط امروز كه خريدار داره چه سهامي رو به من پيشنهاد ميكنيد؟قانون ماندن همیشگی در بورس:
6- صبور بودن.
نظر
-
در اصل توسط rezael پست شده است View Postآره فردا فاراک ح بنظرت منفی میشه یا مثبت؟ این مدت فقط ازش نوسان گرفتم!!! نوسان 2 ساعته!!!
فباهنر ؟ ردش کنم؟!!! تازه دارم اضافه میکنم زیر 100 هر چی بود اضافه کردم! 27 تیر هم که مجمعه بین 20 تا 25 سود میده ایشالا
فعلا تو فکر ذوب هستمآخرین ویرایش توسط hasa؛ 2012/07/11, 10:34.قانون ماندن همیشگی در بورس:
6- صبور بودن.
نظر
-
دوستانی که کف قیمت خرید میکنن حواستان به کپشیر باشه صعود خوبی خواهد داشت. الان روی 142 هست باز وسط راه نگید اقا ما الان بخریم خرید پله ای توصیه میشه .قانون ماندن همیشگی در بورس:
6- صبور بودن.
نظر
نظر