کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام دوستان؛ برای اولین بار بدون مطالعه وارد بورس شدم، و فخوز 1850 وپترو 70 قشیر 1170 قشیرین 470 و متاسفانه نفت بهران را 890 خریده ام، عاجزانه خواهش دارم کمک کنید با کم ترین ضرر فرار کنم و اعصابم را بیش از این خورد نکنم! مخصوصاً نفت بهران را چند وقتیه که منفیه چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
خرید کروی 188 تا 195 با حد ضرر 184
خرید فاراک 115 تا 125 با حد ضرر 114
خرید فاذر 184 تا 190 با حد ضرر 180
خرید واتی 110تا 115 با حدضرر 106
خرید وپترو 66 تا 70 حد ضرر 62
این سهم توانایی سریع برای رفتن به 230 را دارد بنابراین با توجه به مثبت بودن عملیات سوددهی شرکت خالی از لطف نیست.
کروی و فاراک و فاذر و واتی و وپترو با دید میان مدتی خریداری می شدن بازدهی بالاتری داشتن یا کوتاه مدتی؟ وقتی بازار در تابستان منفی بود کدام سهم دوام آورد؟
دوست عزیز کمی صبور باشی میبینی که فاراک 180 تومانی هم خواهی داشت در گزارش بعدی اینو خواهی دید. فاراک هم روی حمایتش هست و بنابراین جای نگرانی نیست. در ضمن تا یکسال دیگر فاراک بالای 300 خواهد بود بنابراین کمی صبر کنی مشخص میشه چرا اینو گفتم. برای اینکه از اینده سهم خیالت راحت باشه به خبر زیر توجه کن این سهم معمولا 6ماه دوم خودی نشان خواهد داد. ناگفته نماند این صدرا باعث شده این سهم رالی صعودی خود را انجام نده ولی در هر حال اینده سهم عالی هست.
سلام دوستان؛ برای اولین بار بدون مطالعه وارد بورس شدم، و فخوز 1850 وپترو 70 قشیر 1170 قشیرین 470 و متاسفانه نفت بهران را 890 خریده ام، عاجزانه خواهش دارم کمک کنید با کم ترین ضرر فرار کنم و اعصابم را بیش از این خورد نکنم! مخصوصاً نفت بهران را چند وقتیه که منفیه چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگر این دوستمان سهم های بالا را با دید کوتاه مدتی نمی فروخت چقدر سود می کرد؟
سلام در روند صعودی بسیار عالی قرار گرفته در کوتاه مدت 350 را نشان میده تکنیکال و بالاتر هم خواهد رفت حتی 450 یا 500 البته بسته به جو بازار دارد. منفی زیاد دیده نمیشه.
تایج بررسی سهام در روند صعود در ترید شبانه دیشب (جهت خرید روز یکشنبه 06 اسفند 1391)
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است
خربد به دید کوناه مدت:(فقط در صورتی که قیمت پایانی هر کدام از این سهام قبل از ساعت 10 صبح از +3 عبور کرد وارد آن سهم شوید)... "وتوشه": بنیادی سهم مطلوب است و سهم در روند صعود قرار گرفته است. "وصنا": بنیادی سهم مطلوب است و سهم در روند صعود قرار گرفته است.
خربد به دید میان مدت:(فقط در صورتی که قیمت پایانی هر کدام از این سهام قبل از ساعت 10 صبح از +3 عبور کرد وارد آن سهم شوید)... "فخوز": بنیادی سهم مطلوب است و سهم در روند صعود قرار گرفته است. "فاذر": بنیادی سهم مطلوب است و سهم در روند صعود قرار گرفته است. "فاراک": بنیادی سهم مطلوب است و سهم در روند صعود قرار گرفته است. دوستانی که در قیمت بالاتر از 260 وارد این سهم شده اند در صورت بازگشایی این سهم در پایین تر از 240، یک پله دیگر وارد شوند. "سفارس": بنیادی سهم مطلوب است و سهم در روند صعود قرار گرفته است. "سغرب": بنیادی سهم مطلوب است و سهم در روند صعود قرار گرفته است. "سدور": بنیادی سهم مطلوب است و سهم در روند صعود قرار گرفته است. "فولای": بنیادی سهم مطلوب است و سهم در روند صعود قرار گرفته است. "وصندوق": بنیادی سهم مطلوب است و سهم در روند صعود قرار گرفته است. "کنور": بنیادی سهم مطلوب است و سهم در روند صعود قرار گرفته است. "رمپنا": بنیادی سهم مطلوب است و سهم در روند صعود قرار گرفته است. "پسهند": بنیادی سهم مطلوب است و سهم در روند صعود قرار گرفته است. "شپنا": بنیادی سهم مطلوب است و سهم در روند صعود قرار گرفته است. "شراز": بنیادی سهم مطلوب است و سهم در روند صعود قرار گرفته است. "خبهمن": بنیادی سهم مطلوب است و سهم در روند صعود قرار گرفته است. "ونوین": بنیادی سهم مطلوب است و سهم در روند صعود قرار گرفته است.
خربد به دید یلند مدت: "میدکو": بنیادی سهم مطلوب است و سهم در روند صعود قرار گرفته است. خربد به دید میان مدت و مجمع: "واتی" و "شیران": بنیادی هر دو سهم مطلوب است و سهام در روند صعود قرار گرفته اند. "غبشهر": بنیادی سهم مطلوب است و سهم در روند صعود قرار گرفته است.
...موفق باشید
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر