سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

کدوم حقوقی حر..... رفته تو صف فروش واتی؟ یعنی گل بگیر در اون شرکت و همه کارکنانش رو!!

بازم امروز اضافه کردم واتی از صف
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
      ستاره دار (2)
      • Jul 2012
      • 1281

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
      کدوم حقوقی حر..... رفته تو صف فروش واتی؟ یعنی گل بگیر در اون شرکت و همه کارکنانش رو!!

با سلام و عرض ادب و احترام، دوستانی که بنده رو می شناسن می دونن که عادت به اعلام خرید و فروشم ندارم. اما اینجا اعلام می کنم که امروز از صف فروش واتی سنگین خرید داشتم. کاری به اوضاع سیاسی کشور ندارم. سهمی را خریده ام که از آسمان سنگ هم ببارد بالاخره روزی راه خود را پیدا خواهد کرد. از این لحظه فکر می کنم که واتی برای تعدیل بسته و تا 3 ماه دیگر باز نخواهد شد.
      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post

دو روزه گند زده با این کاراش به شیران و اتی!!!

پستهای دیروزم پاک شده بود،بد نیست دوباره بگم،هرچند به خاطر گپ ها سخت بشه راجع بهش صحبت کرد اما تکنیکال واتی تا وقتی بالای 317 تومنه میتونه تا حداقل 410 تومن(فیبوی 241)رشد کنه...
        تمام سال من بی تو...

نظر

• DJANGO
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1701

در اصل توسط اشکبوس کهنه سوار پست شده است View Post
          با سلام و عرض ادب و احترام، دوستانی که بنده رو می شناسن می دونن که عادت به اعلام خرید و فروشم ندارم. اما اینجا اعلام می کنم که امروز از صف فروش واتی سنگین خرید داشتم. کاری به اوضاع سیاسی کشور ندارم. سهمی را خریده ام که از آسمان سنگ هم ببارد بالاخره روزی راه خود را پیدا خواهد کرد. از این لحظه فکر می کنم که واتی برای تعدیل بسته و تا 3 ماه دیگر باز نخواهد شد.
          دوستت داریم جناب کهنه سوار.بزن قدش که من هم خریده فوق سنگینمو کردم;)دستش درد نکنه هر کس تو صف فروش بود:))بعد انتخابات باهم میترکونیم
          عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• نیکا
            ستاره‌دار (۲)
            • Nov 2011
            • 2135

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
            دو روزه گند زده با این کاراش به شیران و اتی!!!

پستهای دیروزم پاک شده بود،بد نیست دوباره بگم،هرچند به خاطر گپ ها سخت بشه راجع بهش صحبت کرد اما تکنیکال واتی تا وقتی بالای 317 تومنه میتونه تا حداقل 410 تومن(فیبوی 241)رشد کنه...
            سلام خرید از صف فروش لذت دارد !! فروشنده ها چه فکر میکنند و چه بجای ان میخرند ؟؟؟

نظر

• شبندر
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 3598

در اصل توسط django پست شده است View Post
              دوستت داریم جناب کهنه سوار.بزن قدش که من هم خریده فوق سنگینمو کردم;)دستش درد نکنه هر کس تو صف فروش بود:))بعد انتخابات باهم میترکونیم
              واتي سهم بسيار خوبيه وزيرمجموعه هاي خوبي داره ولي بهتر بود فردا بر ميداشتيد البته جاي نگراني نداره
              دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• DJANGO
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1701

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                واتي سهم بسيار خوبيه وزيرمجموعه هاي خوبي داره ولي بهتر بود فردا بر ميداشتيد البته جاي نگراني نداره
                مشکلی نیستش که فردا هم بر میداریم
                عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

خریدم تا ببینم کیه میخواد بازی دست بگیره!

خیلی هم ناشیانه داره حجم برمیداره. از یه طرف صف فروش میزنه و زمانی که صف داره جمع میشه حذف میکنه.

حاجی این جاده آسفالتی که داری توش میری رو یه روزی تیغاشو ما کندیم! زشته این کارا;)
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

مصطفی خیلیییییی خریدم! ;)
                    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• ron
                      عضو عادی
                      • Aug 2012
                      • 243

امروز دوباره برداشتیم ببینیم خدا چی می خواد
                      [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• bidemajnon
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 77

من زیاد تحلیل بلد نیستم
                        4-5 ماه هست که تو این تالار معاملات یه عده رو دنبال می کنم و به این نتیجه رسیدم که انسانهای شریفی هستن
                        از جمله سید یاسر و کنه سوار
                        من هم تا می تونستم از صف فروش خریدم
                        به سلامت خانواده می اندیشم

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

علی مهرپور لایقی از کارگزاری فارابی! میخوای از سپرده گذاری مرکزی تعداد سهمتم دربیارم؟

صف فروش آخر بازار کار این آقا بود. روزهای قبل هم با اردرای 50 تایی سعی میکرد بازارو بترسونه.
                          3 تا 100 تایی امروز توی صف فروش گذاشت و به محض اینکه صف جمع میشد حذف میکرد. ولی دست آخر ازش چنتایی خریدم
                          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• alijavid
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 231

این صفشم داستانیه.نزدیک 2 میلیون دیروز صف بود با 170 80 هزارتا معامله جمع شد. بازی سهام ها بعضی اوقات خیلی نشونه خوبیه.امروزم که بازارو نداشتیم حیفففففف

نظر

• ron
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 243

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                              علی مهرپور لایقی از کارگزاری فارابی! میخوای از سپرده گذاری مرکزی تعداد سهمتم دربیارم؟

صف فروش آخر بازار کار این آقا بود. روزهای قبل هم با اردرای 50 تایی سعی میکرد بازارو بترسونه.
                              3 تا 100 تایی امروز توی صف فروش گذاشت و به محض اینکه صف جمع میشد حذف میکرد. ولی دست آخر ازش چنتایی خریدم
                              حاج مصطفی اگر فردا آمارش رو در خلال بازار بدی به محض اردر گذاشتن فقط یک ندا اینجا بده 30 تومن رو من حساب کن
                              [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• سعید پور احمدی
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1339

آقا آخر وقت از صف فروش بنده هم خرید کردم نمیدونم اینها چه فکری میکنن مفت سهمشون و تقدیم من کردن به هر حال شاید همین ها موجبات روزی ما هستن.......
                                آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/05/21, 17:23.
                                سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

در حال کار...
                                X