کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کدوم حقوقی حر..... رفته تو صف فروش واتی؟ یعنی گل بگیر در اون شرکت و همه کارکنانش رو!!
بازم امروز اضافه کردم واتی از صف
با سلام و عرض ادب و احترام، دوستانی که بنده رو می شناسن می دونن که عادت به اعلام خرید و فروشم ندارم. اما اینجا اعلام می کنم که امروز از صف فروش واتی سنگین خرید داشتم. کاری به اوضاع سیاسی کشور ندارم. سهمی را خریده ام که از آسمان سنگ هم ببارد بالاخره روزی راه خود را پیدا خواهد کرد. از این لحظه فکر می کنم که واتی برای تعدیل بسته و تا 3 ماه دیگر باز نخواهد شد.
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
کدوم حقوقی حر..... رفته تو صف فروش واتی؟ یعنی گل بگیر در اون شرکت و همه کارکنانش رو!!
بازم امروز اضافه کردم واتی از صف
دو روزه گند زده با این کاراش به شیران و اتی!!!
پستهای دیروزم پاک شده بود،بد نیست دوباره بگم،هرچند به خاطر گپ ها سخت بشه راجع بهش صحبت کرد اما تکنیکال واتی تا وقتی بالای 317 تومنه میتونه تا حداقل 410 تومن(فیبوی 241)رشد کنه...
در اصل توسط اشکبوس کهنه سوار پست شده است
View Post
با سلام و عرض ادب و احترام، دوستانی که بنده رو می شناسن می دونن که عادت به اعلام خرید و فروشم ندارم. اما اینجا اعلام می کنم که امروز از صف فروش واتی سنگین خرید داشتم. کاری به اوضاع سیاسی کشور ندارم. سهمی را خریده ام که از آسمان سنگ هم ببارد بالاخره روزی راه خود را پیدا خواهد کرد. از این لحظه فکر می کنم که واتی برای تعدیل بسته و تا 3 ماه دیگر باز نخواهد شد.
دوستت داریم جناب کهنه سوار.بزن قدش که من هم خریده فوق سنگینمو کردم;)دستش درد نکنه هر کس تو صف فروش بود:))بعد انتخابات باهم میترکونیم
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
پستهای دیروزم پاک شده بود،بد نیست دوباره بگم،هرچند به خاطر گپ ها سخت بشه راجع بهش صحبت کرد اما تکنیکال واتی تا وقتی بالای 317 تومنه میتونه تا حداقل 410 تومن(فیبوی 241)رشد کنه...
سلام خرید از صف فروش لذت دارد !! فروشنده ها چه فکر میکنند و چه بجای ان میخرند ؟؟؟
[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
من زیاد تحلیل بلد نیستم
4-5 ماه هست که تو این تالار معاملات یه عده رو دنبال می کنم و به این نتیجه رسیدم که انسانهای شریفی هستن
از جمله سید یاسر و کنه سوار
من هم تا می تونستم از صف فروش خریدم
علی مهرپور لایقی از کارگزاری فارابی! میخوای از سپرده گذاری مرکزی تعداد سهمتم دربیارم؟
صف فروش آخر بازار کار این آقا بود. روزهای قبل هم با اردرای 50 تایی سعی میکرد بازارو بترسونه.
3 تا 100 تایی امروز توی صف فروش گذاشت و به محض اینکه صف جمع میشد حذف میکرد. ولی دست آخر ازش چنتایی خریدم
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
این صفشم داستانیه.نزدیک 2 میلیون دیروز صف بود با 170 80 هزارتا معامله جمع شد. بازی سهام ها بعضی اوقات خیلی نشونه خوبیه.امروزم که بازارو نداشتیم حیفففففف
علی مهرپور لایقی از کارگزاری فارابی! میخوای از سپرده گذاری مرکزی تعداد سهمتم دربیارم؟
صف فروش آخر بازار کار این آقا بود. روزهای قبل هم با اردرای 50 تایی سعی میکرد بازارو بترسونه.
3 تا 100 تایی امروز توی صف فروش گذاشت و به محض اینکه صف جمع میشد حذف میکرد. ولی دست آخر ازش چنتایی خریدم
حاج مصطفی اگر فردا آمارش رو در خلال بازار بدی به محض اردر گذاشتن فقط یک ندا اینجا بده 30 تومن رو من حساب کن
[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر