سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
    مصطفی یوهو قاط میزنیاا:))

بابا ناراحت نشو،از قدیم هم گفتن:

قدر زر زرگرشناسد،قدر گوهر گوهری...;)
    مرادی جان قاطی نکردم.
    آخرین تحلیل سهمو زدم. خیلیا خیالشون راحت بشه.:)

این آتیه از اولش روی فاز منفی تحلیل میشد. شرکتهای زیر مجموعه فلان و سهامدارای فشل و ...

الانم دوستان صف خرید و حجم تقاضا رو ول کردن چسبیدن به اینکه یروزی وصنعت بیاد 70 میلیون عرضه خرد بده!

عزیزان، درسته کلا وصنعتیا شعور ندارن ولی دیگه در این حد نه! اگر به اخبار من اعتماد دارید میگم مشتری خوب پای بلوکش هست و مثل دفعات قبل که عرضه های وصنعت توی بازار هضم میشد. این بار هم خیلی راحت ازش خرید میکنن.

حالا به افتخار این فاز منفیا یه خبر بدم:
    فروش کاغذ پارس تقریبا قطعی شده. وجه تضمین معامله هم به حساب آتیه واریز شده.
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سلطان بورس
      كاربر فعال
      • Aug 2011
      • 3373

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
      من میفروشم وکالتی 800 تومان:-B
      فردا سهم میخوره به مقاومت سنگین سهم و نیاز نیست کسی وکالتی از شما بخره :*

نظر

• بچه کف بازار
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 461

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
        :D فردا چنان مقاومتو رد کنه با حجم بالا که برای خرید 800 تومان وکالتی من صف میلیونی تشکیل بشه:D راستی غبشهر 5000 تومان و غمارگ 3000 تومان و شیران هم 5500 تومان وکالتی فروشنده هستم:D

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
          ستاره دار (2)
          • Jul 2012
          • 1281

سلطان جان سلام
          رفقای ما اکثراً از 160 تومن تا 320 تومن این سهمو خریدن، بخوره به مقاومت، نخوره به مقاومت، مگه ما به دبد کمتر از 200 درصد سود در بازه ی میان مدت وارد این سهم شدیم که حالا خودمونو آتیش بزنیم؟
          بذار اونایی که جاموندن هم سوار بشن. اصلا بذار بیاد تا 307 تا جیبامونم پر کنیم. یاد شدوص 400 تومنی بخیر. یاد بابک 52 بخیر.
          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• norther_68
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 1306

نیم نگاهی به بازار امروز.
            شیران که ازشرکت هایی است که از ریسک افزایش نرخ گاز در امان می باشد مجددا به قیمت های بیش از2500 تومان بازگشته است.گزارش خوب شرکت نشان از قابلیت های فراوان برای تعدیل دیگردارد.به هر حال خرید این سهم با دید میان مدت و بلند مدت می تواند گزینه خوبیباشد.واتی نیز به دنبال نوسانات شیران حرکت می کند و بهتراست کسانی که شیران را برای خرید مناسب می دانند در واتی نیز خرید داشته باشند.

نظر

• ron
              عضو عادی
              • Aug 2012
              • 243

عزیز دل برادر اصلا به دلیل همین مقاومته هست که ما امروز خیلی از سهام رو سر بریدیم امروز فولاد و همراه رو خالی کردم مقداری نقد بودم از صف کمی شیران اضافه شد
              عددخوشگل 20000 بسه واسه شیران فردا هم واتی در خدمت ریزش شدیدیم (خداکنه)
              [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• سرداربورسی
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 458

با توجه به پرتفوی بسیار مناسبی که واتی داره تا آخر دوره 12 ماهه امسالش میتونه بالای 150 تومن سود بسازه
                اگر همون 150 تومن هم سودش رو ببینیم با پی بر ای الآنش که حدودا 4 واحده میشه 600 تومن
                اما اگر شرایط بازار نرمال باشه حداقل میشه براش پی بر ای 5 رو متصور بود
                سود 150 تومنی با پی بر ای 5 واحدی میشه 750 تومن
                البته رسیدن به این قیمت حداقل یک سال زمان لازم داره
                ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
                نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

فروشنده امروز وصنعت نبوده...
                  حداقل اگرم بوده با کد اصلی نداده
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• alijavid
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 231

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                    مرادی جان قاطی نکردم.
                    آخرین تحلیل سهمو زدم. خیلیا خیالشون راحت بشه.:)

این آتیه از اولش روی فاز منفی تحلیل میشد. شرکتهای زیر مجموعه فلان و سهامدارای فشل و ...

الانم دوستان صف خرید و حجم تقاضا رو ول کردن چسبیدن به اینکه یروزی وصنعت بیاد 70 میلیون عرضه خرد بده!

عزیزان، درسته کلا وصنعتیا شعور ندارن ولی دیگه در این حد نه! اگر به اخبار من اعتماد دارید میگم مشتری خوب پای بلوکش هست و مثل دفعات قبل که عرضه های وصنعت توی بازار هضم میشد. این بار هم خیلی راحت ازش خرید میکنن.

حالا به افتخار این فاز منفیا یه خبر بدم:
                    فروش کاغذ پارس تقریبا قطعی شده. وجه تضمین معامله هم به حساب آتیه واریز شده.
                    مصطفی خان ما در بست مخلص شما و اتیه هستیم. اشتباه برداشت کردم. تو این بازار خیلی هز سهام ها الکی صف هستن ولی اتیه یه چیز دیگست

نظر

• taherishahram
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 708

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                      اصولا وقتی تاپیک یه نماد بالا میاد نوسانات قیمتیش زیاد میشه. چون کاربرای فرومها اغلب احساسی رفتار میکنن و کاری به ارزندگی یا عدم ارزندگی سهم ندارند.
                      خصوصا سهمای کوچیک بیشتر از این رفتارها صدمه میپذیرن.

کلا سهمایی که تاپیکش بالا باشه با یه اتفاق کوچیک سریعا صف فروش میشن و تا زمانیکه این افراد از سهم خارج نشن اوضاع مثل قبل نمیشه.

مثالش هم بسیاره:
                      شرانل چند هفته پیش.
                      شپارس چند ماه پیش.
                      شبندر 900 به بالا.
                      باهنر 180.
                      و.....

حتی همین واتی هم از روز بازگشایی خیلیا خرید کردن و روزهای بعد تو صف فروش فروختن. اینکه تاپیک داره خلوت تر میشه نشانه خوبیه.

البته هم اینا نظر شخصی منه.
                      فکر کنم نظر سید یاسر هم همین بود زمانی که تو فروم خودش گفت کسعدی سهم خوبیه و از اون موقع کلی رو سهم بازی شد....
                      اما واسه واتی فکر کنم بتزی گردان باید خیلی چغر باشه که بتونه بندازنش تو نوسان .... یا اقلا الان که سهم دیده شده نمیشه باهاش بازی کرد...
                      A man should get to bleed in peace

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                        ستاره دار (2)
                        • Jul 2012
                        • 1281

با سلام و عرض ادب و احترام فردا 50000 تا در هر قیمتی برای یکی از دوستان، خریداریم. بهتره دوستانی که از دست سهمشون ناراضی ان و منفی بافی می کنن سهماشونو با ما دست به دست کنن>:D<. اگه پایین تر هم دادین که چه بهتر. 50000 تا دیگه برمی داریم.
                        در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• norther_68
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 1306

http://forum.talarebourse.com/redire...%25DB%258C.pdf

نظر

• بچه کف بازار
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 461

صبح اومدم 20000 هزار تا واتی اضافه کنم روی قیمت 3360 لامصب 20000 تا فروش رفت :-B چند وقت بود اینطوری سوتی نداده بودم خدا رحم کرد تونستم چند دقیقه بعد 3310 تعداد 50 هزار تا اضافه کنم:D

نظر

• ron
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 243

واتی اضافه کردیم درمقابل افت شیران هم نتونستم مقاومت کنم بازم اضافه شد
                              [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• alijavid
                                عضو عادی
                                • Feb 2013
                                • 231

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
                                صبح اومدم 20000 هزار تا واتی اضافه کنم روی قیمت 3360 لامصب 20000 تا فروش رفت :-B چند وقت بود اینطوری سوتی نداده بودم خدا رحم کرد تونستم چند دقیقه بعد 3310 تعداد 50 هزار تا اضافه کنم:D
                                حقوق یه بنده خدا تو کارگزاری رو دادی. خدا خیرت بده :D

نظر

در حال کار...
                                X