فكر كنم دارن بچه گول ميزنن!
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postنه ولی اجازه اعلام سهمم را برای فروش دارم:d
بنده یبار دیگه هم گفتم، این سهم بدبخت زیان ده و.... بیخ ریش خودمه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postاین شیران رو اگر باز کنند واتی کولاک خواهد کرد
واتی صعودش تا 140 الی 150 تومان حتمی است
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postهی من دارم خودمو میکشم که دوستان بخرند اما توجهی نیست
باز هم اگر راه داد بخرید
شیران فردا باز میشه در حدود 2000 تا 2100 تومان و واتی یک کله تا 135 الی 140 خواهد رفتوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
جناب آقای مصری پور:
1) قیمت فروش سهم اینجانب هیچ ارتباطی به شما ندارد
2)این نوشته های من مال فبله و وقتی سهامدار عمده میاد و 23 میلیون سهمو دیروز عرضه میکنه دیگه تصمیم گیری من هم عوض میشه
3)ضمنا" بهتر است از تذکر دادن به اینجانب بپرهیزید چون این کار ناظر اتاق است و نه شخص شما
4) شما اگر تحلیلگر بودید که طی دو مسابقه متوالی هفتگی سبد سهمتون اون آخر آخرها نبود
5)شما به هیچ عنوان حق مسخره کردن اینجانب را با گذاشتن شکلک و علامتهای ! ندارید و این کار خلاف ادب و احترام است البته هر فردی شخصیتی دارد
بهتر است به کار خود بپردازید و خواهشا" راجع به نوشته های من نظر ندهیدآخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/03/05, 09:35.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
خب تا اینجا حجم خوب بوده. فروشنده هم که ماشالا به وفور یافت میشه.
کمی صبر میکنیم .وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط نیکا پست شده است View Postباسلام باجو عمومی بازار و عرضه وصنعت امیدی ببازگشت و رشد هست یانه ؟؟ تحلیل شما چیست ؟
جو عمومی بازار که بخاطر 2 خبر خیلی خیلی خراب شده. یکی تکذیبیه بورس نیوز برای معدن انگوران و دومیش سوال از رییس جمهور
در مورد واتی چون خیلی توی این فروم روش حساسیت وجود داره من اظهار نظری نمیکنم. فقط همینکه قبلتر هم گفتم، خودم با سهم هستم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postسلام بر شما
جو عمومی بازار که بخاطر 2 خبر خیلی خیلی خراب شده. یکی تکذیبیه بورس نیوز برای معدن انگوران و دومیش سوال از رییس جمهور
در مورد واتی چون خیلی توی این فروم روش حساسیت وجود داره من اظهار نظری نمیکنم. فقط همینکه قبلتر هم گفتم، خودم با سهم هستم.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
نظر