در اصل توسط fm2006 پست شده است
View Post
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
-
...سلام سید اولاد پیغمبر خوبی....خوشحالم که سرحال و بانشاط میبینمت نمازو روزه هات قبول....
....یه 20000هزار تا فایرا 1200 آتی پا هستی؟؟؟....جوش بدیم معامله رو....یه نظرمثبت اعلام کن بریم تو پی ام ثوابی بکنیم تو این ماه عزیز.....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post:x من با فروشنده نرمال مشکلی ندارم حق داره سیو سود کنه اما مثل اون دوست عزیزمون که 1-2 ماه پیش روی 340 سهم رو صف فروش کرد و گفت واتی باید استراحت کنه و تا الان هم داره استراحت می کنه یا این دوست دیگمون که دیروز عمدا سهم رو صف فروش کرد اینها واقعا دور از مروت و اخلاقه! حالا میخوای تک سهم بشی جای دیگه دلیل نداره که همه سهم هات رو صف فروش کنی برادر من!فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...سلام سید اولاد پیغمبر خوبی....خوشحالم که سرحال و بانشاط میبینمت نمازو روزه هات قبول....
....یه 20000هزار تا فایرا 1200 آتی پا هستی؟؟؟....جوش بدیم معامله رو....یه نظرمثبت اعلام کن بریم تو پی ام ثوابی بکنیم تو این ماه عزیز.....
الانم رو نگاه نکن مومن خدا! بیا ساعت 6 به بعد ببین چه نشاطی دارم! :D دو حالت داره یا 5 تا دم افطار خوابم یا همین جوری ملنگ می چرخم دور خودم از کمبود آب! ان شالله که هرکی روزه میگیره امسال حتماقبوله با این شرایط
اون آتی بازی مال دوران جوونی بود دکتر! الان یگه کم ریسک معامله می کنم... با همین واتی دست به عصا میریم جلو گاماس گاماس ;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
بله داداش در برهه ای از زمان حباب دار شد ضمن اینکه من جریانات دیروز را عرض کردم خود شما هم مشاهده کردید که اون حباب فورا ترکیدهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
پارسال از همین روزها بود که خریدشو روی 100 شروع کردم و مسخره بازی بعضیا شروع شد...
یادش بخیروقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
مصطفی جون نصیحت وراهنمایی به بعضی ها نیمده قیمت حباب داشت گفتم نخرید الان موقعش نیست بعد حدود بیست دقیقه قیمت اومد سرجاش اون موقع موقع خریده حالا واسه ما حرف در آوردن که شما خواستی صف خرید به وجود نیاد [-(همین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post:x من با فروشنده نرمال مشکلی ندارم حق داره سیو سود کنه اما مثل اون دوست عزیزمون که 1-2 ماه پیش روی 340 سهم رو صف فروش کرد و گفت واتی باید استراحت کنه و تا الان هم داره استراحت می کنه یا این دوست دیگمون که دیروز عمدا سهم رو صف فروش کرد اینها واقعا دور از مروت و اخلاقه! حالا میخوای تک سهم بشی جای دیگه دلیل نداره که همه سهم هات رو صف فروش کنی برادر من!
نظر
-
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postواتی ندارم
اما سهامداری کنید این سهم در میان مدت به تارگت خود خواهد رسید فقط سهامدار باشید و سهامدای کنید
شیران 6 ماهه 400 ساختهدر اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Postمنم میگم شیران 800ساخته
مگه موزه هز کی میاد یه عددی میگه والا
شما که واتی نداری لازم نیس به ما درس سهامداری بدی
خودمون بلدیم
سود پیش بینی شده 12 ماهه: 5555 ریال
http://codal.ir/Reports/EPSEstimateD...59l1CKtA%3d%3d
خجالت بکش !!!
نظر
نظر