آخر بازار یکم منفی میشه چون یه عده دارن نوسان میگیرن و فشار فروش ایجاد میشه
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postآخر بازار یکم منفی میشه چون یه عده دارن نوسان میگیرن و فشار فروش ایجاد میشه
ان شالله از فردا شاهد برگشت سهم خواهیم بود :)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
آقای شریعت فکر نمیکنید که این بازی کثیفی که از چند روز قبل جهت جمع کردن سهم راه انداخته اند امروز هم با این شکل و شمایل انجام شد تا سهم بیشتری قبل از معاملات عمده جمع کنند؟
تکنیکال مگه نمیگه اگر زیر 800 پایانیش باشه تا 729 هم امکان داره بیاد؟
میشه نظرتون را بدونم
ممنون
نظر
-
-
به این میگن واگرایی مثبت با رزولوشن بالا:.thumbsdownsmileyanوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
قسمت واگرایی و مطالعه کن دوست من...
در اصل توسط shahnam_eb پست شده است View Postسلام
آقای مصری پور ممکن هست که نموداری که بر اساس تکنیکال رسم شده را توضیح دهید ؟تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم
نظر
-
در اصل توسط ppp پست شده است View Post
با سلام و ممنون از رسم تکنیکال سهم.ایا این سهم درحال تکمیل سروشانه است؟ من مبتدی هستم می شه توضیح بدید این سه خط بنفش رو چطور رسم کردید؟ ایا ادامه خطوط چنگال است یا نه.بازم ممنون
به نظر من الگوی سر وشانه نیست
در ضمن این کانال صعودی هست نه چنگال و توسط نرم افزار های متاتریدر رسا رسم شدهآخرین ویرایش توسط erfanslash؛ 2013/08/12, 17:19.
نظر
-
-
فکر کنم هنوز جا داره تا بخواد بهش بگیم صف ........[SIZE=3][COLOR=#0000cd]ما زنده برآنیم که آرام [B]نگیریم موجیم [/B]که آسودگی ما عدم ماست[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
ساعت 21 معاملات پشت خطی
دلارفروش 3240 تا 3250خريد 3220 تا 3230
سكه فروش1080 تا 1085 خريد 1070 تا 1075
آبشده فروش 457خريد 453
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postفعلا که صف فروشه.
نزدیک ترین قیمتی که میتونه برگرده 795تومن هست."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر