سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Fmoradi
    كاربر فعال
    • Nov 2011
    • 279

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    امسال شیران نباید تو مجمع کمتر از 350 تقسیم کنه با اون سود انباشتش

خوب حالا سهم واتی رو حساب میکنیم :
    90 میلیون رو در 350 ضرب کنیم میشه 31 میلیاردو پانصد میلیون. تقسیم بر تعداد سهم کنیم سهم واتی برای هر سم میشه 315 ریال
    حالا شما به این سهم پی به ای 5 بدید نزدیک مجمع چند میارزه؟ میشه 157 تومن .
    به هر حال این سود رو برای 90 هم اعلام نکنه باید برای 91 این سود رو اعلام کنه .

سهم شركتهاي غير بورسي ضرر ده و مخارج شركت چي ميشه؟

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20671

در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
      سهم شركتهاي غير بورسي ضرر ده و مخارج شركت چي ميشه؟
      همون دیگه دست و بالم بستست یه پیش بینی در امد ازش داشتم میشد حدودش رو حساب کرد.
      اما زیان ده هم باشن مسلما واتی که نمیاد زیانشون رو بده؟؟ و هیچی هم به سود واتی اضافه نمیشه.
      هزینه های شرکت هم فک نمیکنم چیز زیادی باشه یه شرکت سرمایه گذاری مگه چقدر هزینه داره مثلا وپترو کل هزینه های عمومی اداری شرکت رو زده 1 میلیارد و دویست میلیون تومن.
      البته اگه هزینه مالی دیگه (دریافت وام ) داشته باشه رو من نمیدونم
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/03/28, 23:36.
      ///

نظر

• شانس
        عضو عادی
        • May 2011
        • 152

من شک ندارم از تو دل این سهم یک حرکت موج 5 قوی در میاد
        دقیقا احساسی که نسبت به وتوصا داشتم نسبت به اینم دارم
        اگر چه الان یدونه سهم هم ندارم اما قطعا تو واچینگ لیستم قرارش میدم
        [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          همون دیگه دست و بالم بستست یه پیش بینی در امد ازش داشتم میشد حدودش رو حساب کرد.
          اما زیان ده هم باشن مسلما واتی که نمیاد زیانشون رو بده؟؟ و هیچی هم به سود واتی اضافه نمیشه.
          هزینه های شرکت هم فک نمیکنم چیز زیادی باشه یه شرکت سرمایه گذاری مگه چقدر هزینه داره مثلا وپترو کل هزینه های عمومی اداری شرکت رو زده 1 میلیارد و دویست میلیون تومن

شركت لاستيك پارس اي پي اس 37 ريالي اعلام كرده كه اگر ضربدر پي به اي 5 كنيم هر سهم 185 ريال ارزش دارد البته سود سال مالي قبل اين شركت 81 ريال بوده كه بخاطر كاهش فروش كمي منفي شده است ..

شركت صنايع كاغذ پارس زيان انباشته 1050871 ميليون ريالي دارد البته با سرمايه 95597 ميليون ريالي كه بارها واتي تصميم به فروش آن گرفته است كه از لحاظ دفتري اين شركت منحل بوده و ارزشي ندارد

شركت بافت فومنات سرمايه 100 ميليون ريالي دارد كه زيان انباشته 163915 ميليون ريالي دارد كه البته اخرين گزارش سال 88 مي باشد از نظر دفتري اين شركت نيز منحل شده است
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20671

جدیدترین پورتفوی این شرکت به این صورته :

ارزش بازار شرکت های خارج از بورس : 89 میلیارد تومن
            ارزش بازار شرکت های بورسی : 211 میلیارد تومن

یعنی ارزش دارایش هاش 300 میلیارد تومنه.
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/03/29, 00:05.
            ///

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

الان ارزش جاری سبد بورسی:2,113,155
              بهای تمام شده سبد بورسی: (1,200,548)
              ارزش افزوده :912,607
              حقوق صاحبان سهام :1783685
              ذخیره کاهش ارزش :465410
              تقسیم بر تعداد سهام :1.000.000.000
              =====================
              ارزش خالص دارایی بورسی به ازای هرسهم: 3161 ريال !

حالا غیر بورسیش ابهام زیاد داره. ولی تا چه حد توی ارزش دارایهای شرکت تاثیر داره؟
              890498 میلیون ریال ، بهای تمام شده غیر بورسیشه که 20 میلیارد ريال اون سپرده بانکیه.
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20671

البته به شخصه فقط به خاطر شیرانش وارد شدم . و منتظرم که شیران دلار رو به نرخ ازاد چینج کنه امسال.
                بعد ببینید واتی چی میشه میخواین حساب کنیم؟؟
                خوب حساب میکنیم : شیران 206,400,000 دلار صادرات داره که دلار رو 1226 دیده
                حالا اگه دلار رو 1726 ببینه یعنی 500 تومن بالاتر ببینید چه بلایی سر سود هر سهم میاد :

206,400,000*500= 103200000000 تومن به سود پیش بینی شدش اضافه میشه یعنی تقسیم بر تعداد سهامش کنیم چیزی حدود 401 تومن به پیش بینیش که 361 تومنه اضافه میشه !!!

حالا اگه پیش بینی من درست باشه یه سود تپل میکنم ولی اگه اشتباه هم باشه هیچی ضرر نمیکنم چون واتی باز هم بالا میره ولی نه اونقدری که من ازش انتظار دارم.

اقا اصلا بنیادی سهم هیچی.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                این هم نظر جناب مسلم که بنده یه چیزی بیشتر از خیلی, قبولش دارم

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                سلام.

سرمایه گذاری آتیه دماوند (واتی):

این سهم یک موج سوم در پیش داره.

با شکسته شدن کانال سبز رشد سهم آغاز خواهد شد ، دو احتمالی که برای شروع حرکت سهم وجود داره را در شکل با رنگ آبی و قرمز نشون دادم.

خوش باشید

آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/03/29, 00:35.
                ///

نظر

• Fmoradi
                  كاربر فعال
                  • Nov 2011
                  • 279

از دوستان اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه
                  سهامداران عمده شركت تو tse ليزينگ و صنعت معدن ٢٨ درصد هستند بقيه اون كيه ؟
                  ميزان شناور سهم نيز اگه كسي ميدونه محبت كنه
                  از اونجاييكه بخشي از سهامدارانش جلوي حركت رو گرفتن علت در چيست؟

نظر

• zereshkkk
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 3474

113 کفه دو سه ماه پیش هم که پیشنهاد خرید رو این سهم بود و شیران تعدیلشو نداده بود رو همین قیمت ها بود
                    دیگه کم کم وقته استارت صعوده!

نظر

• PASHA
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1294

در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
                      از دوستان اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه
                      سهامداران عمده شركت تو tse ليزينگ و صنعت معدن ٢٨ درصد هستند بقيه اون كيه ؟
                      ميزان شناور سهم نيز اگه كسي ميدونه محبت كنه
                      از اونجاييكه بخشي از سهامدارانش جلوي حركت رو گرفتن علت در چيست؟
                      66 % برای بانک صنعت ومعدن
                      16.76٪ ولصنم
                      14.84٪ وصنعت
                      3٪ کمتر هم برای سایر سهامداران دردام افتاده .

که درکل بالای 97٪ بانک صنعت ومعدن

مشکل این سهم وجود سبد غیر بورسی بسیار نامناسب است .
                      جایی که نخ خمین وریسندگی پوشش بازیان وبدهی های فراوان قراردارند .
                      ولاستیک پارس با زیان انباشته و عدم سوددهی قراردارد .
                      درقسمت بورسی هم فقط شیران است که روسود است .وگرنه ولصنم ووصنعت و لکما هم با قیمتهای بالا درسبد دارد .

این مشکل که ازخودصنعت و ریسک های رایج است .
                      اما مشکل اصلی دیگر ازنظرمن آماتور
                      مدیریت این سهم است .که بسیار ...است .
                      مجمع سال 89 اش 35 ریال سود برای سهامدارانش تقسیم کرد .
                      زیر مجموعه های غیر بورسی اش بدهی های زیادی به خود بانک صنعت ومعدن دارند .
                      سال گذشته که سود را که با توجه به بدهی های سنگین زیرمجموعه هابه بانک صنعت ومعدن مستقیما به این بانک دادند .
                      هیات مدیره اش هم پاداش میلیونی خودش را گرفت ..
                      واین وسط سرسهامدارانی مثل من بی کلاه ماند .
                      اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

در اصل توسط PASHA پست شده است View Post
                        66 % برای بانک صنعت ومعدن
                        16.76٪ ولصنم
                        14.84٪ وصنعت
                        3٪ کمتر هم برای سایر سهامداران دردام افتاده .

که درکل بالای 97٪ بانک صنعت ومعدن

مشکل این سهم وجود سبد غیر بورسی بسیار نامناسب است .
                        جایی که نخ خمین وریسندگی پوشش بازیان وبدهی های فراوان قراردارند .
                        ولاستیک پارس با زیان انباشته و عدم سوددهی قراردارد .
                        درقسمت بورسی هم فقط شیران است که روسود است .وگرنه ولصنم ووصنعت و لکما هم با قیمتهای بالا درسبد دارد .

این مشکل که ازخودصنعت و ریسک های رایج است .
                        اما مشکل اصلی دیگر ازنظرمن آماتور
                        مدیریت این سهم است .که بسیار ...است .
                        مجمع سال 89 اش 35 ریال سود برای سهامدارانش تقسیم کرد .
                        زیر مجموعه های غیر بورسی اش بدهی های زیادی به خود بانک صنعت ومعدن دارند .
                        سال گذشته که سود را که با توجه به بدهی های سنگین زیرمجموعه هابه بانک صنعت ومعدن مستقیما به این بانک دادند .
                        هیات مدیره اش هم پاداش میلیونی خودش را گرفت ..
                        واین وسط سرسهامدارانی مثل من بی کلاه ماند .
                        اول اینکه از شما بعیده که برای کسی که اختیار سرمایه خودش رو براساس اصل مالکیت خصوصی در قوانین کشور داره،صفت در دام افتاده استفاده کنید.

دوم اینکه 90% پرتفوی بورسیش صرف شیران شده،پس استفاده این جمله که فقط شیران روسوده نباید معنی منفی القا کنه. در حقیقت 90% سبدش رو سوده! اونم چه سودی؟ تمام شده 900 تومن و قیمت تابلوی 2150 تومنی.
                        درضمن بقیه سبدش هم وصنعت،ولصنم و لکما نیست!
                        8 میل اخابر 215 تومنی.
                        1.1 میل سمایه 100 تومنی
                        500 هزار پارسان 480 تومنی البته قابل ذکره که این سهما اصلا تاثیری در سبدش ندارن چون اصل سبد همون 90 درصده شیرانه.
                        البته در قیمت تمام شده حق ولصنم هم اشتباهی پیش اومده. چون واتی 100 تومن رو به حساب واریز کرده و با ثبت افزایش سرمایه ولصنم ،ارزش بازار سبد تغییر میکنه.

خواهشا بیاید و بحث رو روی محاسبات جلو ببریم. اینقدر کیفی صحبت کردن دور از واقعیته. الان محاسبه شما از nav سهم چیه؟ نموداری برای سیگنال ریزش در اختیار دارید؟

نظر

• PASHA
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1294

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                          اول اینکه از شما بعیده که برای کسی که اختیار سرمایه خودش رو براساس اصل مالکیت خصوصی در قوانین کشور داره،صفت در دام افتاده استفاده کنید.

دوم اینکه 90% پرتفوی بورسیش صرف شیران شده،پس استفاده این جمله که فقط شیران روسوده نباید معنی منفی القا کنه. در حقیقت 90% سبدش رو سوده! اونم چه سودی؟ تمام شده 900 تومن و قیمت تابلوی 2150 تومنی.
                          درضمن بقیه سبدش هم وصنعت،ولصنم و لکما نیست!
                          8 میل اخابر 215 تومنی.
                          1.1 میل سمایه 100 تومنی
                          500 هزار پارسان 480 تومنی البته قابل ذکره که این سهما اصلا تاثیری در سبدش ندارن چون اصل سبد همون 90 درصده شیرانه.
                          البته در قیمت تمام شده حق ولصنم هم اشتباهی پیش اومده. چون واتی 100 تومن رو به حساب واریز کرده و با ثبت افزایش سرمایه ولصنم ،ارزش بازار سبد تغییر میکنه.

خواهشا بیاید و بحث رو روی محاسبات جلو ببریم. اینقدر کیفی صحبت کردن دور از واقعیته. الان محاسبه شما از nav سهم چیه؟ نموداری برای سیگنال ریزش در اختیار دارید؟
                          سلام
                          خودم همیشه ازصحبت کردن درباره این سهم خوشم نمی آمده است .
                          پارسال هم وقتی که خودم خریدم .چند باردرباره اش نوشتم . تااینکه بااین سهم مجمع رفتم و..
                          اینکه با حرف من سهم بالا یا پایین نمی رود .
                          می دانستم وقتی هم درباره این سهم بنویسم .عده ای ناراحت خواهندشد . ولی خوب ..
                          دردام افتاده
                          برای من که سال گذشته این سهم را داشتم .بود .شماجدی نگیرید .
                          ولی الان که ....
                          90٪ راهم چطوری هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                          ناو این سهم را هم براساس سبد غیر بورسی اش با توجه به بدهی های فراوانریالی وارزی چگونه می شود حساب کرد ؟؟؟؟؟؟
                          برای تکنیکال هم هرنموداری که شما بکشی .من قبول دارم .
                          من اگرحرفی هم می زنم ونه می خواهم سهم را خراب بکنم ونه ته دل کسی را
                          برای افزایش آگاهی خودم می زنم .
                          همه هم می دانند که من چیزی بلد نیستم .
                          اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

در اصل توسط PASHA پست شده است View Post
                            سلام
                            خودم همیشه ازصحبت کردن درباره این سهم خوشم نمی آمده است .
                            پارسال هم وقتی که خودم خریدم .چند باردرباره اش نوشتم . تااینکه بااین سهم مجمع رفتم و..
                            اینکه با حرف من سهم بالا یا پایین نمی رود .
                            می دانستم وقتی هم درباره این سهم بنویسم .عده ای ناراحت خواهندشد . ولی خوب ..
                            دردام افتاده
                            برای من که سال گذشته این سهم را داشتم .بود .شماجدی نگیرید .
                            ولی الان که ....
                            90٪ راهم چطوری هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            ناو این سهم را هم براساس سبد غیر بورسی اش با توجه به بدهی های فراوانریالی وارزی چگونه می شود حساب کرد ؟؟؟؟؟؟
                            برای تکنیکال هم هرنموداری که شما بکشی .من قبول دارم .
                            من اگرحرفی هم می زنم ونه می خواهم سهم را خراب بکنم ونه ته دل کسی را
                            برای افزایش آگاهی خودم می زنم .
                            همه هم می دانند که من چیزی بلد نیستم .
                            این قصه مجمع و سبد غیر بورسی و... بارها و بارها مطرح شده و ماهم بارها و بارها پای اون پستا تشکر زدیم اما دیگه تکرار مکررات همه رو خسته میکنه. پس چرا دوباره ؟ اگر حرف جدید. محاسبه جدید و... باشه با آغوش باز استقبال میکنیم.
                            بله میدونم به حرف کسی بالا و پایین نمیره. ولی خیلی اتفاقات جای بررسی داره،اینکه چرا توسط کدکارگزاریا داره عرضه روش صورت میگیره؟ چرا مدیر همون کارگزاری که داره عرضه رو انجام میده میاد علیه سهم صحبت میکنه؟ چرا برخی کدهای شخصی از همون کارگزاری دارن خرید میکنن؟

اگر در دام افتاده مال خود شما بوده پس چرا به 3% تعمیم میدید؟ و چرا به اون 3درصدی که الان مالک سهم هستند؟این مصداق توهین نیست؟؟
                            در مورد محاسبه nav بورسی و غیر بورسی جناب علی رهنما که برای همه شناخته شده هستند عدد 250 رو بدست آوردن.

موفق باشید

نظر

• PASHA
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1294

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                              این قصه مجمع و سبد غیر بورسی و... بارها و بارها مطرح شده و ماهم بارها و بارها پای اون پستا تشکر زدیم اما دیگه تکرار مکررات همه رو خسته میکنه. پس چرا دوباره ؟ اگر حرف جدید. محاسبه جدید و... باشه با آغوش باز استقبال میکنیم.
                              بله میدونم به حرف کسی بالا و پایین نمیره. ولی خیلی اتفاقات جای بررسی داره،اینکه چرا توسط کدکارگزاریا داره عرضه روش صورت میگیره؟ چرا مدیر همون کارگزاری که داره عرضه رو انجام میده میاد علیه سهم صحبت میکنه؟ چرا برخی کدهای شخصی از همون کارگزاری دارن خرید میکنن؟

اگر در دام افتاده مال خود شما بوده پس چرا به 3% تعمیم میدید؟ و چرا به اون 3درصدی که الان مالک سهم هستند؟این مصداق توهین نیست؟؟
                              در مورد محاسبه nav بورسی و غیر بورسی جناب علی رهنما که برای همه شناخته شده هستند عدد 250 رو بدست آوردن.

موفق باشید
                              برای کسانی که این سهم را قبل ازمجمع خریدند .وپس ازمجمع تالان هم هم فروختند .
                              لفظ دردام افتاده هیچ توهینی نیست .توی خیلی ازسهم ها حقوقی ها بازی های کثیف راانجام می دهند .وسهامدار حقیقی چه کارمی تواند انجام بدهد .
                              خیلی ازحقیقی ها نهایت دیدشان یک ساله هست .
                              مثل صدرایی که می خواست یک زمانی بشود 1000 تومن ویا ...
                              به نظرمن سبد وآتی یک سبد 50 به 50 است .50٪ روسود وباقی زیان ده .واین سنگینی به کدام طرف است هم ...
                              الان جسارتا خود شما انتظارچه بازدهی رادر چه مدتی را ازاین سهم متصورید ؟
                              حرف جدیدی هم نیست .اینکه امیدوارم رشد شیران وحمایت وصنعت به رشداین سهم کمک بکند .
                              وهرچه که به مجمع شرکت هم نزدیک ترمی شویم شفاف تر عمل بکند .وحرف آخرهم اینکه همه به سود برسند .
                              شماهم موفق باشید .

نظر

• zereshkkk
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 3474

90% پرتفوی بورسیش شیران است ، چه جوری پنجاه پنجاه!!!
                                پنجاه رو سود پنجاه ضرر !!!

نظر

در حال کار...
                                X