خدایش این سهم واسه من خود آدرنالین بود. گذشته این که یه بار بالای 900 خالی کردم و 2 باره تو 790 خریدم که این مدت رفت رو اعصاب، به یکی از دوستان هم پیشنهاد داده بودم به هر منفی خوردنی بیشتر واسه اون ناراحت میشدم . انشاا... که رو سفیدمون می کنه. قیمت مورد نظر من تا عید بالای 1200 هستش.
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
سلام دوستان
این سهم یک مقاومت قوی روی 640 داره.
و اگر برای تعدیل بسته نشه احتمالش زیاده که نتونه از این مقاومت رد بشه.
ولی اگر بسته بشه و تعدیل بده سهم پس از بازگشایی روند خوبی خواهد یافت.بمنظور موفقیت
تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .
نظر
-
-
طبق شنیده ها :در این هفته برای تعدیل بیش از 40 درصدی می بنده و با اعلام سود بالای 160 تومان و با قیمت 800 تومان بازگشایی میشه[CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر
-
عرضه صف خرید توسط نوسان گیرها صعود سهم در روزهای آتی رو آسان تر میکنه. با عبور سهم از قیمت 6360 ریال که مقاومت اول هست و فردا به سادگی از این قیمت عبور میکنه، مسیر صعود تا 7110 ریال که مقاومت بعدی هست رو هموار میکنه. البته اگر سهم قبل از اون برای تعدیل ببنده و در بازار متعادل باز بشه، به راحتی 800 تومان را خواهد دید.[COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Post622 امروز برای سهم مقاومت مهمیه که بعید میدونم رد کنه و به شخصه منتظر اصلاح تا 570 هستم!
گمان نکنم به مشکل بخورد امروز
نظر
-
در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Postسلام دوستان
این سهم یک مقاومت قوی روی 640 داره.
و اگر برای تعدیل بسته نشه احتمالش زیاده که نتونه از این مقاومت رد بشه.
ولی اگر بسته بشه و تعدیل بده سهم پس از بازگشایی روند خوبی خواهد یافت.
اگر بسته نشود فردا برای این سهم روز مهمی است.بمنظور موفقیت
نظر
-
دوستان اخباری از شیران به گوش میرسه که سهامدار عمده یعنی بانک صنعت و معدن و واتی تصمیم دارند سیاست تقسیم سود شرکت را برای سال حاری تا 75تا 80 درصد افزایش دهند در اینصورت:
1-با سود 800 تومانی شیران تا پایان سال مالی 600 تومان آن تقسیم می شود که هر سهم واتی 153 تومان فقط از شیران سود سازی خواهد داشت در حالی که قبلا این سود را 87 تومان در نظر گرفته بود پس یک 66 تومان از این راه تعدیل داره
2- از محل فروش کاغذسازی پارس نیز در حدود 50 تومان تعدیل داره
پس با دو فرض بالا واتی میتونه سود110 تومانی خودش تا 226 تومان افزایش دهد(110+50+66=226)
لذا قیمتهای بالای 1000 تومان بدون فروش شیران کاملا دست یافتنی است.[CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Post
اگر بسته نشود فردا برای این سهم روز مهمی است.
کوتاه مدتی ها سهم را زیر نظر داشته باشند.
انشاءا... که رد کنه.بمنظور موفقیت
نظر
-
این 2 روز رو که خوب رد کردیم عده ای که تحلیل بنیادی از سهم نداشتن شنبه خالی کردن ( ترس از سقوط به خاطر جو بد بازار) ، ولی امروز به اندازه دیروز عرضه نداشت (البته تا این لحظه)، نکته جالب فروش حقیقی ها بود
که تقریبا میشه گفت حقوقی مقدار ناچیزی رو فروخته و این برای رشد سهم عالی هستش چون خریداران جدید نوید صعود قیمت رو میدنأَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
نظر
نظر