در اصل توسط Sam1362 پست شده است
View Post
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
-
-
در اصل توسط erfanslash پست شده است View Postبه نظرم واتی از فردا حرکتشو شروع میکنه
"تکذیب شایعات در مورد مشکلات پیرامون فروش و مزایده دو شرکت کاغذ پارس و کارون
- فروش و مزایده هر دو شرکت انجام شده است و 11 میلیارد تومان بابت فروش این دو شرکت دریافت گردیده.
- هر 3 ماه یک بار بر مبنای سیاست های برنامه ریزی شده شرکت فروش چند شرکت در دستور کار قرار دارد
- در فصل پاییز نیز دو شرکت پس از برطرف شدن موارد حسابرسی برای فروش آماده خواهند شد.
- دو شرکت مذکور فرش غرب و ریسندگی خاور می باشند که آماده سازی ساختار آنها برای فروش
در حال انجام می باشد."كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
نه بابا چی میگی 530!!!!!!
سهم بالا 600 تثبیت شده.
منتظر فقط یه خبره
حالا یا گزارشش فروشش رو کدال بیاد یا تعدیل شیران بالاخره یه خبر باید بیاد
بنده زنگ زدم به امور سهام و گفتن کهگزارش اماده هست و تا اون هفته میفرستیم برا سازمان که بزارن رو کدال
نظر
-
در اصل توسط saaaaeeeed پست شده است View Postنه بابا چی میگی 530!!!!!!
سهم بالا 600 تثبیت شده.
منتظر فقط یه خبره
بنده زنگ زدم به امور سهام و گفتن کهگزارش اماده هست و تا اون هفته میفرستیم برا سازمان که بزارن رو کدالكسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
در اصل توسط saaaaeeeed پست شده است View Postنه بابا چی میگی 530!!!!!!
سهم بالا 600 تثبیت شده.
منتظر فقط یه خبره
بنده زنگ زدم به امور سهام و گفتن کهگزارش اماده هست و تا اون هفته میفرستیم برا سازمان که بزارن رو کدال
نظر
-
سهامداران واتی بخوانند
عزیزان مدتی است که در فروم های مختلف افراد مشخص و شناخته شده ای اقدام به سمپاشی و ایجاد جو ناامیدی در خصوص واتی میکنن و قیمت های پایینی رو به عنوان اهداف سهم اعلام میکنن.
متأسفانه به نظر میرسه دارن با احساس سهامداران کوچک بازی میکنن تا در اثر ترس و فشار ناشی از افت قیمت که کاملاً مشخصه خودشون با ترفندهای خاص و البته تابلو باعثش شدن، سهامشون رو با قیمت هرچه پایین تر صاحب بشن.
دیدید که امروز در منفی کامل درخواست خرید نسبتاً زیادی وارد شده بود. از بالا فشار فروش ایجاد میکردن و سهامدار ناآگاه از ترس اینکه مبادا صف فروش بشه و برسه به قیمتی که اون آقا تو اون فروم گفته بود!!!! با عجله میفروخت که فرار کنه و اونها تو مینیمم میخریدن!
اگر تجربه کافی در تحلیل سهم ندارید بهتره برید سراغ صندوق های سرمایه گذاری یا سهام کم ریسک و کم حاشیه مثل معدنی ها. اگر هم با تحلیل واتی خریدید اسیر این صحنه آرایی خطرناک نشید که ممکنه طمع فروش و پایین تر خریدن باعث بشه از بازدهی اصلی سهم جا بمونید.
یاحق[COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]
نظر
-
فقط یه توصیه به همه دوستان دارم گول این بازی ها ومنفی خوردن و..را نخورید همیشه سهم هایی که قراره پرواز کن را اینجوری روی زمین میکشونن
انیکارا رو میکنن تا من شما وتونیم همراشون پرواز کنیم تا اونا به ریش ما بخندن وما صف خرید ایجاد کنیم براشونهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Postفقط یه توصیه به همه دوستان دارم گول این بازی ها ومنفی خوردن و..را نخورید همیشه سهم هایی که قراره پرواز کن را اینجوری روی زمین میکشونن
انیکارا رو میکنن تا من شما وتونیم همراشون پرواز کنیم تا اونا به ریش ما بخندن وما صف خرید ایجاد کنیم براشون
و این یعنی حقوقیه بی لیاقت چون اگر نمیگذاشت تا یه جایی افت کنه سهمی که تو روند صعوده نباید بریزه یه دفه . ممکنه بخاطر شناور بالای جفتشونم باشه . اگرم بست برای تعدیل که گوارای وجود سهام دارای صبورش. درد و دل بود . نه توصیه به خرید یا فروش.ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
-
در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Postمن هم عطاشو به لقاش بخشیدم و جاش قشیر و رتاپ فراوان خریدم و البته خیلی تز حقوقی ناراحتم چبا 15% ضرر بعد دو ماه خارج شدم
ن امروز تمام واتی ها و وسپه هامو خالی کردم اعصاب نذاشتن این 2 تا سهم برا ما فعلا اگر پایین تراومد میخرم اگرم رفت بالا نوش جون خریداراش گوشت بشه به تنشون ما ام اعصابمون راحت شد نموداراش 2 به شکه هیستوگرام macd میگه روندش صعودیه اما بعضی نمودارای دیگه میگه تو منطقه خرید هیجانیه و سیگنال فروش میده به نظرم . همین وسپهی که شنبه سیگنال خرید داده بود با و اتی این بلا سرش اومده
و این یعنی حقوقیه بی لیاقت چون اگر نمیگذاشت تا یه جایی افت کنه سهمی که تو روند صعوده نباید بریزه یه دفه . ممکنه بخاطر شناور بالای جفتشونم باشه . اگرم بست برای تعدیل که گوارای وجود سهام دارای صبورش. درد و دل بود . نه توصیه به خرید یا فروش.
نظر
نظر