کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
افزایش سرمایه ٣٠٠ میلیارد تومانی «واتی» به حسابرس رسید(بورس24)
اول بگم برای حرفم سندی ندارم ولی این چند سال ذهنیتی که من از واتی و کلا شرکت های زیرمجموعه بانک صنعت و معدن پیدا کردم اینه که به حرفشون اصلا اعتباری نیست. فکر کنم مدیرعامل واتی تا حالا چندین بار مصاحبه کرده و فرداش عکس چیزی که گفته رو دیدیم. جریانات فروش شیران که یادتون هست. افزایش سرمایه رو هم از پارسال دارن میگن که ما فرستادیم و ... شیران هم که همیشه خبراش درز پیدا می کنه. میگن تعدیل نداریم یهو سهم بسته میشه بعد چند ماه باز میشه
تجربه منم در مدت یکسال با این سهم بودن هم همینه،هیچوقت رو حرفاشون حساب نمیشه کرد،و معمولا مدیرعاملشون حرفایی رو میزنه که فرداش بر عکس میشه!!!!
خلاصه باید گفت،بی لیاقتی و بی تدبیری مدیریتش،سهامداراش بیچاره کرده،خدا روشکر که از شرش خلاص شدم
شرکت پيش بيني سود هر سهم گروه و شرکت اصلي براي سال مالي 92 را براي اولين بار در تاريخ 07/10/91 به ترتيب مبلغ 000ر1 ريال و 570 ريال و در تاريخ 24/11/91 (حسابرسي شده) به ترتيب مبلغ 997 ريال و 577 ريال ، در تاريخ 21/02/92 به ترتيب مبلغ 625ر1 ريال و مبلغ 813 ريال و در تاريخ 31/04/92 ، در تاريخ 14/05/92 (حسابرسي شده) به ترتيب مبلغ 625ر1 ريال و مبلغ 935 ريال و در تاريخ 13/06/92 به ترتيب مبلغ 958ر1 و 101ر1 ريال، در تاريخ 30/07/92 به ترتيب مبلغ 235ر2 ريال و مبلغ 314ر1 ريال و در تاريخ 02/11/92 به ترتيب مبلغ 076ر2 ريال و مبلغ 155ر1 ريال اعلام نموده بود که مطابق صورتهاي مالي حسابرسي شده مبلغ 1525 ريال براي شرکت اصلي و مبلغ 3095 ريال براي تلفيق تحقق يافته است.
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
با سلام و عرض ادب :
سال نو را به همه عزیزان و خانواده بزرگ و عزیز واتی تبریک وتهنیت عرض کرده و آرزوی موفقیت و شادکامی را برای شما خواهانم.وجودتان پراز سلامتی و سهامتان پربرکت باد.
ارادتمندتان : کارمند
بازگشايي نمادهاي معاملاتي وآتي: به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي سرمايه گذاري آتيه دماوند با توجه به ارائه صورتهاي مالي حسابرسي شده سال مالي منتهي به 1392/09/30 بدون محدوديت نوسان قيمت با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشند. مديريت بازار
وقتی حباب کفپارس 930 تومنی ترکید تا 420-430 پایین اومد ولی واتی با اون بنیان محکم و سود دهی بالا از 930 اومد تا 380 پس چه فرقی شد بین ی سهم بنیادی و ی سهم داغون؟؟؟!
وقتی حباب کفپارس 930 تومنی ترکید تا 420-430 پایین اومد ولی واتی با اون بنیان محکم و سود دهی بالا از 930 اومد تا 380 پس چه فرقی شد بین ی سهم بنیادی و ی سهم داغون؟؟؟!
سلام
بهتره از این جور پست ها نزنید، ما که قبلا زدیم کلی سرزنش شدم.
شما درک نمیکنی(منظور alireza51) ولی چند روزیه شروع کردی به افاضات در مورد رشد حبابی و ...
خواهشا بس کن برادر...
من خیلی وقته حوصله نوشتن توی تاپیکا را ندارم وگرنه ریز به ریز در مورد بنیادی واتی برات صحبت میکردم که روشن بشی.
روی 100 تومن هم کاربر مثل شما زیاد بود که روی اعصاب سهامدار راه میرفت.
موفق باشی
یکی بیاد بگه وآتی را چه میشود؟
آیا قبول کنیم ی شرکت دزد مالمون را به غارت برده و با ضرر سنگین از دستش خلاص بشیم یا باز بشینیم و اب شدن بقیه داراییمونو ببینیم؟
یکی بگه چه غلطی باید کرد؟
نظر