کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
واتیح برای فردا زیر نظر باشه ممکنه یه نوسان 10% بده
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
من هیچ دلیلی برای متوقف شدن واتی در نمودارها نمیبینم
و امروز رو فرصت خرید دیدم
واتی اگر بخواد در روند صعودی انرژی جمع کنه برای فتح 270 تومان باید تا 2180 رشد کنه و بعد یه برگشت کوچیک برای پولبک به روند در آر اس آی و مجدد حرکت به سمت 270 تومان
امروز هم واتی عالی معامله کرد
الان چندین هفته است که حقوقی های واتی دارن سنگین سهمو جمع میکنن
حالا چه خبره بعدا معلوم میشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
این سهم یک low جدید خواهد ساخت محدوده 174 تومان موجی که بالا میاد اصلاحی هست
خریدهای سنگین حقوقی رو چطور توجیح میکنید
از نظر نموداری هم سهم میتونه تا 270 بالا بیاد
در صورتی که فردا هم حقوقی مثل امروز رنج بکشه بازار با خیال راحت به سمت واتی میل میکنه و بازار میاد پشت سهم
خدا خواست و ما توانستیم
خریدهای سنگین حقوقی رو چطور توجیح میکنید
از نظر نموداری هم سهم میتونه تا 270 بالا بیاد
در صورتی که فردا هم حقوقی مثل امروز رنج بکشه بازار با خیال راحت به سمت واتی میل میکنه و بازار میاد پشت سهم
خرید و فروش حقوقی در تحلیل بنده دخالتی نداره فقط نمودار زیر گویا هست میانگین های مکدی زیر خط صفر قرار دارند از نظر نموداری سهم تا 240 میتونه بالا بیاد اونجا میانگین های مکدی نیز به خط صفر میرسن قیمت low جدید رو تجربه میکنه و واگرایی تو مکدی میتونه پایان اصلاح رو نوید بدهئ البته این یک سناریو از دید بنده هست و محتمل به وقوع
[IMG][/IMG]
بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
امروز که حقوقی مثل روزهای دیگه سنگ تمام گذاشت
فردا هم احتمالا حقوقی خریدار خواهد بود به زودی واتی 240 را لمس خواهد کرد
امرو اختلاف خود واتی با حق تقدمش 217 ریال بود که اصلا قابل قبول نیست خصوصا اینکه هنوز واتیح زمان زیاد داره و احتمال تمدید شدن اون خیلی زیاده که اینجوری میشه 2ماه زمان
و البته هنوز هم ولصنم فروش 202 میلیون حق تقدم واتیح با قیمت 1700 ریال رو در برنامه داره
خدا خواست و ما توانستیم
امروز هم صنعتی معدنی ایران و سرمایه گذاری صنعت و معدن خرید کردن
دلیل خریدهاشون بعدا معلوم میشه
احتمالا فردا هم خریدار خواهند بود در این بازار خراب واتی داره معکوس میکشه
خدا خواست و ما توانستیم
امروز هم صنعتی معدنی ایران و سرمایه گذاری صنعت و معدن خرید کردن
دلیل خریدهاشون بعدا معلوم میشه
احتمالا فردا هم خریدار خواهند بود در این بازار خراب واتی داره معکوس میکشه
امروز هم دو حقوقی بالا خریدن و امروز هم واتی با بازار معکوس کشید
فقط اینبار بازار مثبت شد و واتی منفی
خدا خواست و ما توانستیم
پولبک سهم امروز تمام میشه و از فردا باید شاهد افزایش تقاضا و مثبت شدن واتی باشیم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر