سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
    قيمت وآتي واقعاً جوكه!!

سهم با پي بر ايي 2.5 و ارزش بازار 35درصد ناو
    آره جوکه ولی بازار داره فرصت میده به سهامدارا که سهمو بخرن اینو جدی میگم

نظر

• نادری
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 519

دوستان مطمئن باشید زیر 20 تومان سود تقسیم نمیکنند و برای سال دیگه احتمالا 45 تومان اعلان کنند و تا 60 تومان هم می توانند بسازند.تو این بازار بی عقل به سهامداران شوتی که همین طور دیمی سهم میخرند و می فروشند باید رحم نکرد.از بروبچه های صنعت و معدن میگفتند که وقتی میتونیم تو منفی سهم بخریم چرا باید رنج بکشیم ما می کشیم ولی رنج منفی میکشیم و سهم میخریم.انصافا 95%سهامداران شوت هستند و نمی دانند چرا میخرند و چرا میفروشند .این سودی که سهامدارن جدید میکنند نوش جانشان.باید به موقع خرید و مفت خرید تا کسانی که بی محابا سهم میخرند و می فروشند از گردونه حذف شوندتا بیشتر متضرر و افسرده بابت برباد دادن سهامشان نشوند .مطمئن هستم کسانی که امروز سهامشان را فروختند بعد از مجمع تو قیمت 150 تومان به صف مینشینند تا واتی بخرند.شیران به راحتی 700 تومان میسازدو 500 تومان تقسیم میکند و واتی از این بابت 50 تومان میسازد.دوستان اگر غیر از این است ثابت کنند.ما منتظر بازگشایی با صف خرید سنگین سهم هستیم:x:x

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

ولصنم 500 تا خریده.
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• نادری
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 519

جو حاکم بر این باور است که وقتی میشود رو منفی سهم خرید چراباید پول زیادی بپردازند.به همین دلیل ولصنم صف را تو منفی جمع میکند چون خودشان میدانند چه خبر است.و سهم را از چنگ سهامداران خسته در می آورند.البته این به نفع ولصنم است

نظر

• مخبرالدوله
            عضو فعال
            • May 2012
            • 5228

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
            جو حاکم بر این باور است که وقتی میشود رو منفی سهم خرید چراباید پول زیادی بپردازند.به همین دلیل ولصنم صف را تو منفی جمع میکند چون خودشان میدانند چه خبر است.و سهم را از چنگ سهامداران خسته در می آورند.البته این به نفع ولصنم است
            احتمال تقسیم سود بالای واتی در مجمع.......

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• نادری
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 519

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
              احتمال تقسیم سود بالای واتی در مجمع.......
              بارها گفته ام که حداقلش 20 تومان است یعنی کمتر از 20 تومان تقسیم نمیشود اگر شد بنده اسمم را عوض میکنم

نظر

• مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

چند هفته قبل شنیدیم که شرکتهای بانک صنعت و معدن قراره سهام همدیگر رو خریدو فروش نکنن....
                بعداز اون قرار.....ولصنم 35 تومن سود تقسیم کرد....
                با توجه به تلفیق واتی...
                امکان تقسیم سود 35 تومنی از واتی اصلا دور از ذهن نیست.....
                اینکار میتونه وصنعت و ولصنم رو تکون اساسی بده و متعاقب اون هم ...این واتی رو...

بنده خودم سهام هیچکدوم رو ندارم.....

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

اینکه کف سود تقسیمی 200 ريال خواهد بود.
                  خب فرض رو بر صحت این اخبار بذاریم.
                  قیمت بسته شدن هم 126 فعلی باشه. قیمت تئوریک بعد از مجمع میشه 106 تومن.
                  در صورتهای مالی 1390 دیدیم که 42 تومن محقق شده که 18 تومن از این 42 تومن مربوط به سود شیرانه و 24 تومن هم از سایر فعالیتها.
                  اما در سال 91 ،تنها از جانب شیران 34 تومن سود داریم ، 3.5 تومن از ولصنم و فرض میکنیم 24 تومن سال قبل هم رشدی نداشته باشه(بدون توجه به رشدی که از 89 تا 90 داشت ) در نتیجه 61.5=34+3.5+24

یعنی قیمت تئوریک سهم با فروض بالا در p/e حدود 1.7 رقم میخوره.
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

راستی این سهم سود تقسیمیشو کی پرداخت می کنه؟

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                      راستی این سهم سود تقسیمیشو کی پرداخت می کنه؟
                      با سلام و احترام

سود پرداختی ازاول اذر 91 پرداخت خواهد شد

به نظر من که مجمع رفتن اشتباهه و بلوکه کردن پوله حتی اگر سهم خوب باز هم شود باز هم یه سهامدار بهتره پولش در گردش باشه تا اینکه 6 ماه پولش بخوبه

حالا هر چقدر هم سود بده باز به نظر من ارزش نداره بابک جان

البته هر فردی نظری داره

حداقل اگه سود رو 6 ماه دیگه نمی داد میشد یه کاری کرد
                      ;)
                      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                        با سلام و احترام

به نظر من که مجمع رفتن اشتباهه و بلوکه کردن پوله حتی اگر سهم خوب باز هم شود باز هم یه سهامدار بهتره پولش در گردش باشه تا اینکه 6 ماه پولش بخوبه

البته هر فردی نظری داره

;)

سال گذشته مجمع بسیار بدی داشت با تقسیم 3 تومن و دریافت پول با کلی پیگیری و بازگشایی وحشتناک ....

اما شاید امسال متفاوت باشه !
                        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                          با سلام و احترام

البته هر فردی نظری داره

;)

بابک جان همیشه نظراتت راه گشای ما بود توی واتی

از اینکه باعث انبساط خاطر ما میشی ازت ممنونم;)

ضمن اینکه سر ولصنمم شما این صحبت خواب سرمایه رو فرمودین و وقتی خواب سرمایه رو حساب کردیم واقعیت چیز دیگه بود

الانم زوده ادعا کنیم خواب سرمایه به سوده یا ضرر ،چون قیمت بازگشایی معلوم نشده!

به هر صورت این دفه هم منتظر میمونم شما محاسبات خودتو بذاری

با تشکر فراوان

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post

بابک جان همیشه نظراتت راه گشای ما بود توی واتی

از اینکه باعث انبساط خاطر ما میشی ازت ممنونم;)

ضمن اینکه سر ولصنمم شما این صحبت خواب سرمایه رو فرمودین و وقتی خواب سرمایه رو حساب کردیم واقعیت چیز دیگه بود

الانم زوده ادعا کنیم خواب سرمایه به سوده یا ضرر ،چون قیمت بازگشایی معلوم نشده!

به هر صورت این دفه هم منتظر میمونم شما محاسبات خودتو بذاری

با تشکر فراوان
                            با سلام و احترام

مصطفی جان
                            1) من بارها گفتم هر فردی نظری داره و نظرش برای خودش محترمه و من نیز نظرم به همکاران و دوستان محترم داخل این سایت اینه که به مجمع نروند و سهمشون رو بفروشند( البنه همون موقع بالای 130 باید می فروختند که بهتر بود)

2)به نظر من درسته ولصتم برای سهامداران خوب بود اون هم به خاطر پرداخت سود در تاریخی نزدیک و در ماه مرداد و شهریوره ولی واتی 6 ماه بعد سود رو پرداخت میکنه

3) من با این نظر شما که میایی با محاسبه سود بانکی سودآوری والصنم را محاسبه می کنید مخالفم . چون اگر ما می خواستیم سود پولمون با سود بانکی برابر باشه که مگه بیکار بودیم پولمون رو بیاریم تو بورس؟ من که به شخصه ماهی حداقل 8 درصد نگیرم که سعی می کنم دور بورسو خط بکشم
                            ;)

من که نظرم اینه 6 ماه پول خوابیدن رو اصلا" به صلاح نمی دونم یعنی استراتژیم اینه حالا یه نفر هم مثل شما میاد محاسبه میکنه و میگه اگر با سود بانکی بخوام حساب کنم خوبه

خب همانطور که گفتم نظریات فرق میکنه

خود شما بارها گفتید در مجمع شرکت نمی کنید

خود جناب بابک پناهی نیز قطعا" در مجمع شرکت نمی کنه چون بارها تو تاپیکشون با بسته شدن سهم و بلوکه بودن پول مخالف بودند

حالا مگه مشکلیه مصطفی جان؟

من تو این تاپیک به دوستان راهنمایی کنم که نروند مجمع.

شما هم بگو بروند مجمع

خب دوستان خودشون هر چی به صلاحشون باشه همون رو انجام می دهند

موفق و سلامت باشی
                            آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/05/30, 08:00.
                            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

در مورد سود بانکی، این عرف علمی این کاره . اوناییکه کارهای بانکی یا ارزیابی اقتصادی میکنن کاملا میدونن که توی فرمول خواب سرمایه باید سود بانکی لحاظ بشه. حالا چرا سود بانکی؟
                              چون سود بدون ریسک محسوب میشه.
                              بله دوستان ماشالا کارشون درسته و ماهانه 40% از بازار میگیرن ولی این 40% دوستان نباید ملاک باشه. تحلیل علمی تفاوت داره با شنیده و نقل قول.

در مورد خواب سرمایه بازم باید تکرار مکررات کنم و بگم قیمت بازگشایی مهمه!

من اصولا مثل شما نمیام کسی رو تحریک به کاری بکنم بابک عزیز. نه با فونت بزرگ و نه با خط رنگارنگ دلربا

بله گفته بودم به مجمع نمیرم چون خبر قطعی از پرداخت سود نداشتم.الان طبق حساب کتابی که کردم به این نتیجه رسیدم که برم مجمع .

کل پستای منو بخونید اگر یه خط پیدا بشه که به کسی گفته باشم کاری بکنه.

بله شما مختاری نظر بدی یا مثل قبل هر خبری رو میخای توی هر تاپیکی کپی پیست کنی اما بنده بارها از شما یه تقاضای ساده داشتم،اونم محاسبات یا نمودار بوده. هنوزم خواهشم پابرجاست. لذا تا وقتی که بحث علمی نشه این علاقه رو در خودم نمیبینم که بحث ادامه پیدا کنه.

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

صورت 12 ماهه تلفیقی90 واتی رو نگاه کردم ...
                                من فکر میکنم یکی از دلایلی که واتی پارسال خوب تقسیم نکرد به خاطر تلفیق پایین بوده
                                اما امسال کولاک کرده...
                                امیدوارم خوب تقسیم کنه و با جذابیت قیمتی گپ خودشو سریع پر کنه

ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

در حال کار...
                                X