سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
    با سلام به دوستان عزیز.لازم به ذکر است که مدیر عامل واتی عوض شد و مالک بهمنش جایگزین گردید.ببینیم بهمنش چه کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
    یه جلسه هم همین روزا به حضور سهامدار عمده دارن.گویا رویه مدیران عوض شده
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• کیان
      کاربر فعال
      • May 2012
      • 634

اندوه واتی کشت مارا !!!!
      علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• کیان
        کاربر فعال
        • May 2012
        • 634

یک دوره ای تصور می کردیم با گران شدن بنزین همه چیز گران می شود و گردن این بنزین بیچاره را چنان می فشردیم که حتی در مجلس هم طرح تثبیت قیمتها مطرح شد . اما بعد از اینکه به بنزین 700 تومانی عادت کردیم ، متوجه شدیم حباب هم در افزایش قیمت ها تاثیر به سزایی دارد . حباب می تواند از شیر مرغ تا جان آدمیزاد را گران کند و به شدت با سفره های نفتی ما در ارتباط است .از زمانی که پرنده کوچک خوشبختی سفره های ایرانیان ، روند حرکت تکاملی اش را آغاز کرد و با جهشی باورنکردنی به حدود 7 هزار تومان رسید ، قیمت مواد غذایی مرتبط با آن هم شد مانند همان حباب ارز و سکه و علمای اقتصاد و تجارت باز دست بکار شدند و قرار شد قیمت ها از امروز بیاید روی 5000 تومان ( البته از نوع برزیلی اش ! )اما ، ما که هفته قبل بنا به دلایلی مانند اختلاس و غیره تشریف برده بودیم ، باقالی پلو با مرغ به بدن زده بودیم با قیمت 5500 تومان ، امروز در کمال ناباوری دیدیم این قیمت از آن هفته تا این هفته 1100 تومان بالا رفته و به 6600 تومان رسیده . اعتراض هم که کردیم ، فروشنده گفت : من امروز صبح مرغ خریدم 6300 و جوجه 13000 تومان ( البته کیلویی) ، مدارکش هم موجود بود و ما مشاهده کردیم .ظرف 8 روز گذشته ، باقالی پلو با مرغ 20 درصد گران شده ، خدا به فردا و هفته های بعد از آن رحم کند و سایر قیمتها و جیبهایی که در برخی موارد پول نان هم از آن گرفته شده است . از آقایان حباب بترکان هم می خواهیم لطفاً در این مورد اظهار نظر خاصی ارائه ندهند ، تا انشاءالله وضع بهبود یابد.

منبع انتخاب

به جای واتی مرغ خریده بودیم با احتساب 20% سود مرغ و30%زیان واتی، الان 50% تو سود بودیم.

قابل توجه مدیر عامل محترم واتی
        آخرین ویرایش توسط کیان؛ 2012/06/27, 00:06.
        علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• نیکا
          ستاره‌دار (۲)
          • Nov 2011
          • 2129

سریال های متعددی درراه ساخت است که اکران میشود :: جدایی نان ازسفره . میوه ازسفره پرید . رام نکردن مرغ سرکش . منشوری . وخداماراافرید

نظر

• بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

سهم مفت برای خرید شنبه همین واتیه البته این از مفتم مفتره

83 تومن ناقابل!!!
            آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2012/06/29, 21:09.

نظر

• نادری
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 519

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post

83 تومن ناقابل!!!
              بابک جان صدایش را در نیار.قرار است برای امسال اول بین 35تا 40 تومان سود پیشبینی کنند بعدش بتوانند تعدیل توپ بدهند.امسال اگر وضعیت شیران تو بحث صادرات زیاد خراب نشود واتی سود 60 تومانی را بدون چک و چونه میسازه

نظر

• jey53
                عضو عادی
                • Mar 2012
                • 131

شنبه خريد كنيد تا آخر هفته خواهيد ديد كه خيلي هزينه ها رو جبران خواهد كرد .
                اين مطلب رو يادتون باشه تا هفته آينده ...

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post

83 تومن ناقابل!!!
                  بابک قبلش چی گفته بودی که ویرایش کردی ؟:d

والا ما تو کف این ارزشگذاری بازار موندیم.

البته امروز اکثر صفا شل شد بجز این.
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• نیکا
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Nov 2011
                    • 2129

ان صنعتی ها که روزانه 1میلیون جمع میکردند حالا کجا هستند که صف ها راواریز کنند ؟؟؟ حمایت کو ؟؟؟

نظر

• بابک پناهی
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 3208

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                      بابک قبلش چی گفته بودی که ویرایش کردی ؟:d

والا ما تو کف این ارزشگذاری بازار موندیم.

البته امروز اکثر صفا شل شد بجز این.
                      سلام مصطفی جان

قیمتو ننوشته بودم برا همین ویرایش زدم ;)

نظر

• نادری
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 519

با سلام به دوستان ارجمند.می خواستم از بابک خان درخواست کنم یک نگاهی به نمودارهای واتی و ولصنم بیندازد و یک تحلیل بکر از این دو سهم به دوستان جهت راهنمایی بفرمایند.با تشکر از بابک عزیز

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

شنبه میره گره.
                          دقیقا مشکل سهم چیه ؟ وقتی جو منفیه با هجمه عرضه بنظرمون میاد شناورش بالاس اما وقتی صف خریده یه دونه هم نمیدن!

شاید جوابش این باشه: فروشنده*های روزهای منفی با هدف اینکارو انجام میدادن.

نظر

• jey53
                            عضو عادی
                            • Mar 2012
                            • 131

جناب مصري پور عرض ادب .
                            من با تعداد سهام نسبتا بالايي رو اين سهم واستادم و تا آخرش هم هستم و درجا نمي زنم . فقط موندم سهام دارها چرا اينقدر ساده اند . به قول شما تا زمانيكه منفيه هجوم ميارند براي فروش و به بالاترين حد ضرر و سهامشون رو رد مي كنند ولي تا يه اتفاق مثبتي ميفته اين داستان پياده مي شده .
                            به نظر شما چطوري بايد به اين دسته از دوستان حالي كرد . به نظر من فرهنگ سازي تو اين بازار هم جواب نداده تا حالا .
                            با توجه به اينكه شما از با تجربه هاي اين عرصه هستيد آيا روش ديگه اي سراغ داريد ؟
                            ضمناً آينده اين سهم رو براي 6 ماه ديگه چه مي بينيد ؟
                            مرسي و سپاس
                            در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                            شنبه میره گره.
                            دقیقا مشکل سهم چیه ؟ وقتی جو منفیه با هجمه عرضه بنظرمون میاد شناورش بالاس اما وقتی صف خریده یه دونه هم نمیدن!

شاید جوابش این باشه: فروشنده*های روزهای منفی با هدف اینکارو انجام میدادن.

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

در اصل توسط jey53 پست شده است View Post
                              جناب مصري پور عرض ادب .
                              من با تعداد سهام نسبتا بالايي رو اين سهم واستادم و تا آخرش هم هستم و درجا نمي زنم . فقط موندم سهام دارها چرا اينقدر ساده اند . به قول شما تا زمانيكه منفيه هجوم ميارند براي فروش و به بالاترين حد ضرر و سهامشون رو رد مي كنند ولي تا يه اتفاق مثبتي ميفته اين داستان پياده مي شده .
                              به نظر شما چطوري بايد به اين دسته از دوستان حالي كرد . به نظر من فرهنگ سازي تو اين بازار هم جواب نداده تا حالا .
                              با توجه به اينكه شما از با تجربه هاي اين عرصه هستيد آيا روش ديگه اي سراغ داريد ؟
                              ضمناً آينده اين سهم رو براي 6 ماه ديگه چه مي بينيد ؟
                              مرسي و سپاس
                              سلام بر شما دوست عزیز.
                              حقیقتا منم از همین جو بازار میترسم و در چنین مواقعی دست به خرید و فروش نمیزنم.
                              متاسفانه سهامدار ما فقط نگاهش به تابلوی معاملاتیه.تحلیل و... اصلا نمیکنه. این همون واتیه که هفته پیش میلیونی تو صف فروشش مینشستن و حالا حتی حجم مبنا هم پرنمیکنه.

بهترین راه برای این قشر همین ضررهای کلانه که یا از این بازار رخت ببندن و یا اینکه عملکردشون رو بهبود بدن.

در مورد واتی من طی یکسال آتی انتظار بازده بیش از 100 درصد دارم. دلایلش هم قبلا داخل این تاپیک عرض کردم.
                              امسال 62 تومن سود میسازه.
                              زمزمه*های تسعیر ارز شیران هم به گوش میرسه و اگر این عمل انجام بشه برای سال 92 واتی میتونه تا مرز 100 تومن سود بسازه.

من به واتی به عنوان سهمی کاملا بلند مدتی نگاه میکنم و اصلا به صف خرید کنونی دل نبستم.امیدوارم روز شنبه کمی متعادل بشه تا بازهم خرید کنم.
                              موفق باشید

نظر

• نیکا
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Nov 2011
                                • 2129

باسلام رشد واتی قطره چکانی است شاید شنبه گره شود اگر امروز وصنعت مانند شیران دیروز نریزد بیش از حجم مبنا !!! ایا برای بستن دلیلی دارد تارشد کند؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X