در اصل توسط نادری پست شده است
View Post
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
-
یک دوره ای تصور می کردیم با گران شدن بنزین همه چیز گران می شود و گردن این بنزین بیچاره را چنان می فشردیم که حتی در مجلس هم طرح تثبیت قیمتها مطرح شد . اما بعد از اینکه به بنزین 700 تومانی عادت کردیم ، متوجه شدیم حباب هم در افزایش قیمت ها تاثیر به سزایی دارد . حباب می تواند از شیر مرغ تا جان آدمیزاد را گران کند و به شدت با سفره های نفتی ما در ارتباط است .از زمانی که پرنده کوچک خوشبختی سفره های ایرانیان ، روند حرکت تکاملی اش را آغاز کرد و با جهشی باورنکردنی به حدود 7 هزار تومان رسید ، قیمت مواد غذایی مرتبط با آن هم شد مانند همان حباب ارز و سکه و علمای اقتصاد و تجارت باز دست بکار شدند و قرار شد قیمت ها از امروز بیاید روی 5000 تومان ( البته از نوع برزیلی اش ! )اما ، ما که هفته قبل بنا به دلایلی مانند اختلاس و غیره تشریف برده بودیم ، باقالی پلو با مرغ به بدن زده بودیم با قیمت 5500 تومان ، امروز در کمال ناباوری دیدیم این قیمت از آن هفته تا این هفته 1100 تومان بالا رفته و به 6600 تومان رسیده . اعتراض هم که کردیم ، فروشنده گفت : من امروز صبح مرغ خریدم 6300 و جوجه 13000 تومان ( البته کیلویی) ، مدارکش هم موجود بود و ما مشاهده کردیم .ظرف 8 روز گذشته ، باقالی پلو با مرغ 20 درصد گران شده ، خدا به فردا و هفته های بعد از آن رحم کند و سایر قیمتها و جیبهایی که در برخی موارد پول نان هم از آن گرفته شده است . از آقایان حباب بترکان هم می خواهیم لطفاً در این مورد اظهار نظر خاصی ارائه ندهند ، تا انشاءالله وضع بهبود یابد.
منبع انتخاب
به جای واتی مرغ خریده بودیم با احتساب 20% سود مرغ و30%زیان واتی، الان 50% تو سود بودیم.
قابل توجه مدیر عامل محترم واتیآخرین ویرایش توسط کیان؛ 2012/06/27, 00:06.علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!
نظر
-
سهم مفت برای خرید شنبه همین واتیه البته این از مفتم مفتره
83 تومن ناقابل!!!آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2012/06/29, 21:09.
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postسهم مفت برای خرید شنبه همین واتیه البته این از مفتم مفتره
83 تومن ناقابل!!!
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postسهم مفت برای خرید شنبه همین واتیه البته این از مفتم مفتره
83 تومن ناقابل!!!
والا ما تو کف این ارزشگذاری بازار موندیم.
البته امروز اکثر صفا شل شد بجز این.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
شنبه میره گره.
دقیقا مشکل سهم چیه ؟ وقتی جو منفیه با هجمه عرضه بنظرمون میاد شناورش بالاس اما وقتی صف خریده یه دونه هم نمیدن!
شاید جوابش این باشه: فروشنده*های روزهای منفی با هدف اینکارو انجام میدادن.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
جناب مصري پور عرض ادب .
من با تعداد سهام نسبتا بالايي رو اين سهم واستادم و تا آخرش هم هستم و درجا نمي زنم . فقط موندم سهام دارها چرا اينقدر ساده اند . به قول شما تا زمانيكه منفيه هجوم ميارند براي فروش و به بالاترين حد ضرر و سهامشون رو رد مي كنند ولي تا يه اتفاق مثبتي ميفته اين داستان پياده مي شده .
به نظر شما چطوري بايد به اين دسته از دوستان حالي كرد . به نظر من فرهنگ سازي تو اين بازار هم جواب نداده تا حالا .
با توجه به اينكه شما از با تجربه هاي اين عرصه هستيد آيا روش ديگه اي سراغ داريد ؟
ضمناً آينده اين سهم رو براي 6 ماه ديگه چه مي بينيد ؟
مرسي و سپاس
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postشنبه میره گره.
دقیقا مشکل سهم چیه ؟ وقتی جو منفیه با هجمه عرضه بنظرمون میاد شناورش بالاس اما وقتی صف خریده یه دونه هم نمیدن!
شاید جوابش این باشه: فروشنده*های روزهای منفی با هدف اینکارو انجام میدادن.
نظر
-
در اصل توسط jey53 پست شده است View Postجناب مصري پور عرض ادب .
من با تعداد سهام نسبتا بالايي رو اين سهم واستادم و تا آخرش هم هستم و درجا نمي زنم . فقط موندم سهام دارها چرا اينقدر ساده اند . به قول شما تا زمانيكه منفيه هجوم ميارند براي فروش و به بالاترين حد ضرر و سهامشون رو رد مي كنند ولي تا يه اتفاق مثبتي ميفته اين داستان پياده مي شده .
به نظر شما چطوري بايد به اين دسته از دوستان حالي كرد . به نظر من فرهنگ سازي تو اين بازار هم جواب نداده تا حالا .
با توجه به اينكه شما از با تجربه هاي اين عرصه هستيد آيا روش ديگه اي سراغ داريد ؟
ضمناً آينده اين سهم رو براي 6 ماه ديگه چه مي بينيد ؟
مرسي و سپاس
حقیقتا منم از همین جو بازار میترسم و در چنین مواقعی دست به خرید و فروش نمیزنم.
متاسفانه سهامدار ما فقط نگاهش به تابلوی معاملاتیه.تحلیل و... اصلا نمیکنه. این همون واتیه که هفته پیش میلیونی تو صف فروشش مینشستن و حالا حتی حجم مبنا هم پرنمیکنه.
بهترین راه برای این قشر همین ضررهای کلانه که یا از این بازار رخت ببندن و یا اینکه عملکردشون رو بهبود بدن.
در مورد واتی من طی یکسال آتی انتظار بازده بیش از 100 درصد دارم. دلایلش هم قبلا داخل این تاپیک عرض کردم.
امسال 62 تومن سود میسازه.
زمزمه*های تسعیر ارز شیران هم به گوش میرسه و اگر این عمل انجام بشه برای سال 92 واتی میتونه تا مرز 100 تومن سود بسازه.
من به واتی به عنوان سهمی کاملا بلند مدتی نگاه میکنم و اصلا به صف خرید کنونی دل نبستم.امیدوارم روز شنبه کمی متعادل بشه تا بازهم خرید کنم.
موفق باشیدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر