کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مصطفی صف شدنش واسه من خیلی مهم نیست واقعیتش، چون مطمئن هستم که سهم صاحاب داره و بازیش هم ادامه داره... یه بار چند 1-2 روز پیش جوگیر شدم فروختم سریع با کارکزد جایگزین کردم دیگه عمرا تکرار کنم:d
ترسه بازار از پایین اومدنه نرخه ازاده دلاره
وقتی بازار مطمئن شددلار زیره 2400 نیومد صادراتی ها رشده خوبی میکنند
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
وصنعت ، واتی خریده
وبشهر خریده
ولصنم خریده
حجم غگل رو هم داده.
این فلش سبز وصنعت در نماد واتی خیلی معانی به دنبال خودش داره. همین بازار تا دیروز میترسید که وصنعت مثل سابق عرضه کنه اما الان توی این قیمت که به زعم بعضی دوستان پیک قیمتیه میاد و حمایت میکنه.
این به وضوح به این معناست که : نه تنها فروشنده نیستیم ، بلکه در قیمتهای منفی حمایت هم میکنیم.
همونطور که قبلا عرض کردم واتی واتی سابق نیست.
گروه صنعت و معدن هم اون گروه سابق نیست.
پس پتانسیل جمع شده طی این چند سال باید آزاد بشه.حالا قیمت تمام شده واتی برای ولصنم 175 تومنه و در صورت رسیدن واتی به اون قیمت ذخیره 35 میلیارد تومنی سبد ولصنم آزاد میشه، حالا این اتفاق رو دومینو وار تصور کنید.
وصنعت ، واتی خریده
وبشهر خریده
ولصنم خریده
حجم غگل رو هم داده.
این فلش سبز وصنعت در نماد واتی خیلی معانی به دنبال خودش داره. همین بازار تا دیروز میترسید که وصنعت مثل سابق عرضه کنه اما الان توی این قیمت که به زعم بعضی دوستان پیک قیمتیه میاد و حمایت میکنه.
این به وضوح به این معناست که : نه تنها فروشنده نیستیم ، بلکه در قیمتهای منفی حمایت هم میکنیم.
همونطور که قبلا عرض کردم واتی واتی سابق نیست.
گروه صنعت و معدن هم اون گروه سابق نیست.
پس پتانسیل جمع شده طی این چند سال باید آزاد بشه.حالا قیمت تمام شده واتی برای ولصنم 175 تومنه و در صورت رسیدن واتی به اون قیمت ذخیره 35 میلیارد تومنی سبد ولصنم آزاد میشه، حالا این اتفاق رو دومینو وار تصور کنید.
با سلام به دوستان گرامی.فکر کنم امروز به دلیل پایان سال مالی وصنعت وصنعتی ها برای این که ارزش دارایی هایشان را بالا ببرند دست به این کارها زدند ولصنم خریدنند300هزارتا و واتی خریدند 50 هزارتا.چرا زیاد نخریدند واتی مثلا 1میلیون تا برای این که واتی مثبت کردنش یکمی هزینه بر تر بود و این کارها را کردند چون متهم بودنند به عدم حمایت از سهام بانک از جانب مدیران ارشد بانک و امور سهام بانک.باید که منتظر ماند.در ضمن امروز خعداد خریداران و فروشنده ها بالا بود.شنبه روز سرنوشت سازی است برای واتی.ببینیم شنبه چی پیش میاد؟هر چه نماد شیران دیرتر باز شود اما و اگرها بیشتر میشود البته تا نظر دوستان چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در ضمن یکم نحوی خرید و فروش ها شبهه اگیز است.گویا گروهی میایند بالای سهم را می دهند و پایینش را جمع میکنند به نظر این سیکل جالب نیست البته بنده نظرم این میاد شاید هم قضیه چیز دیگری است.دوستان روند این سهم را چگونه ارزیابی می کنند؟؟؟؟؟؟
آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده شرکت سرمايه گذاري آتيه دماوند - نماد: واتي
موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده
الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 16:00 روز شنبه مورخ 1391/07/08 درمحل باشگاه صنعت ومعدن به آدرس تهران ،نياوران،مابين کاشانک ودارآباد،خيابان شهيد سباري(آجودانيه)،جنب موزه حيات وحش،خيابان شانزدهم برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
سلام خرید وصنعت و حقوقی ها برای اینست که بزودی سال مالی تغیر و سود سال اعلام وسپس باقیمت خود شان باتوجه سود شیران بازخواهندکرد پس همه باید این سهم را داشته باشند وضعیت واتی ونقدی ان خوب شده ومدیریت جدید تاثیرداشته است
سلام خرید وصنعت و حقوقی ها برای اینست که بزودی سال مالی تغیر و سود سال اعلام وسپس باقیمت خود شان باتوجه سود شیران بازخواهندکرد پس همه باید این سهم را داشته باشند وضعیت واتی ونقدی ان خوب شده ومدیریت جدید تاثیرداشته است
این هم دلیل خوبی است.سهم باید رشد کندببینیم چی میشه؟؟؟؟؟
نظر