به گزین 2 میل خریده امروز.
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
-
-
-
شما كاريش نداري ما كارت داريم اخوي اين تاپيك با نام تو روشن شده بايد مشعل رو داشته باشي خدايش نباشي تو اين تاپيك خيلي سوت و كوره چقدر وقت گذاشتي تا بچه ها و بازار بشناسن اين سهم رو ممنونم ازت خدا پشت و پناهت
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postامروز رو 111 مراقبش بودم و رو 112 نصف خریدو انجام دادم. بقیه اش را گذاشته بودم تحرک سهم شروع بشه . همچین میز کارو ترک کردم برگشتم صف شد و واسه خرید بقیه اش پشت صف موندم!
دلیل ترک میز روهم خصوصی بهم بگو باشه !هه هه ههزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
خریداران امروز :
به گزین
مفید
بانک ملت
بانک اقتصاد نوینوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط jey53 پست شده است View Postسلام جناب مصري پور .
تو تالارتون كم پيدا شديد ؟
جوياي احوال هستيم قربان.
معاملات سهم را چطور مي بينيد و پيش بيني جنابعالي چيه ؟
حمايتها مشكوك نمي زنه؟
مرسي
خب کلا زیاد معامله نمیکنم.ولی با واتی هستم
دارن خوب جمع میکنن.
به آیندش امیدوار تر شدموقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
با سلام به دوستان عزیز.می خواستم بدونم کسی در وهله اول امار فروشنده های این سهم و مرحله دوم خریدارهای این سهم را داره؟؟در ضمن دوستان تکنیکال یک نگاهی به نمودارهای این سهم بیندازند ممنون میشوم.در ضمن آقای مصری پور عزیز نظر شما در مورد این سهم چیه؟؟؟؟؟؟آیا وقت خریدشه یا هنوز وقت فروششه؟؟وبه به نظر شما تا چه قیمتی پایین یا بالا میرود؟؟؟؟با تشکر از شما دوست عزیز
نظر
نظر