در اصل توسط وحید 20 پست شده است
View Post
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
-
در اصل توسط purpleayaa پست شده است View Postوحید جان خریدشو که گفتی حالا بعد از باز شدن بگو به نظرت کی بفروشیم به صرفه است در آینده.البته فعلا که باید منتظر بود.با تشکر
من بیشتر تجربی معامله میکنم و معاملات خودمو مینویسم البته بعضا هم فروش هارو نمیگم تا کسی کمتر به حرفم عمل کنه چون فروش بستگی به درجه ریسک پذیری هر فرد داره
همین جوریشم گاها عده ای میگن فلان سهمو خریدی ما هم خریدیم ضرر کردیم!به کل پشیمونم میکنن از گفتن همین معاملات هم!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
«واتی» چرا بسته شد؟
واتی 93 درصد کاغذ پارس را با قیمت 77 میلیارد تومان به یک شخص حقیقی فروخت.بهای تمام شده هر سهم این شرکت برای واتی 208 تومان بوده است یعنی در کل مبلغی بالغ بر 18.5 میلیارد تومان ! بنابراین واتی از این فروش سودی معادل 58.5 میلیارد تومان کسب خواهد کرد که به ازای هر سهم 58 تومان بر سود هر سهم شرکت موثر می باشد
نظر
-
شرکت گروه صنایع کاغذ پارس در حضور مسئولان و مقامات محلی تحویل خریدار گردید.
متعاقب طی تشریفات مزایده و انعقاد قرارداد و بنا به هماهنگی های قبلی شرکت گروه صنایع کاغذ پارس راس ساعت 10 صبح روز سه شنبه مورخ 09/07/1392 قرارداد واگذاری سهام شرکت مذکور با حضور امام جمعه محترم شهرستان شوش، فرماندار محترم شهرستان شوش و سایر مدیران محترم محلی به جناب آقای محمد جواد مقدم تحویل گردید.
در این جلسه جناب آقای مالک بهمنش مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند، ضمن تشریح الزامات قانونی فرآیند واگذاری سهام شرکت کاغذ پارس به بررسی های به عمل آمده و احراز صلاحیت ها و توانمندی های خریدار اشاره کرده و در خصوص تعهدات خریدار برای حفظ اشتغال مولد نظرات خود را بیان داشتند.
در ادامه قرارداد واگذاری به دست حضرت آیت ا... امام، امام جمعه محترم شهرستان شوش به خریدار تحویل گردید. جناب آقای مقدم خریدار شرکت مذکور با تشریح توانمندی ها و قابلیت های خود به عنوان کارآفرین و صادر کننده نمونه کشور التزام خود را نسبت به اشتغال، تولید و ایجاد طرح های توسعه ای به اطلاع حضار رساندند. امام جمعه محترم شهرستان شوش انتظار مسئولان محلی درباره ادامه فعالیت کارخانه، حفظ اشتغال و آغاز طرح های صنعتی را به خریدار متذکر شدند؛ و به علاوه توصیه هایی را پیرامون اهمیت کار، تولید و صنعت مطرح کردند.
در پایان نیز جناب آقای سعید نیا فرماندار محترم شهرستان شوش ضمن خیر مقدم به حضار و تبریک این رویداد ارزنده، به خریدار شرکت در زمینه حمایت های همه جانبه مسئولان محلی به منظور پیشبرد ماموریت ایشان قول مساعد دادند.
نظر
-
عیدی وند مدیرعامل کاغذپارس:ارزش معامله کاغذپارس77 میلیاردتومان بوده اما مبلغ قابل توجهی از آن بابت مطالبات کسرشده وعایدی آتیه دماوند ازاین معامله 76/1 میلیارد تومان بود که تاثیر قابل ملاحظه ای روی سود وآتی ندارد، وی گفتگوی خودبا فارس را نیز دارای اشکالاتی دانست از جمله اینکه فروش سهام کاغذ پارس 93% درج شده درحالیکه عدد درست وصحیح 27/99 % استآخرین ویرایش توسط amirabbas2012؛ 2013/10/03, 16:42.
نظر
-
در اصل توسط amirabbas2012 پست شده است View Postعیدی وند مدیرعامل کاغذپارس:ارزش معامله کاغذپارس77 میلیاردتومان بوده اما مبلغ قابل توجهی از آن بابت مطالبات کسرشده وعایدی آتیه دماوند ازاین معامله 76/1 میلیارد تومان بود که تاثیر قابل ملاحظه ای روی سود وآتی ندارد، وی گفتگوی خودبا فارس را نیز دارای اشکالاتی دانست از جمله اینکه فروش سهام کاغذ پارس 93% درج شده درحالیکه عدد درست وصحیح 27/99 % است
چقدر سود؟
اخرش چی یعنی تعدیلی در کار نیست و قیمت پایینتر از بسته شدن باز میشه!؟آخرین ویرایش توسط meisam_em؛ 2013/10/03, 22:00.كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
دوستان خوبم خیلی امید دارم که همتون تو واتی ختم به خیر شین . ما که با 15 ملیون ضرر رفتیم بیرون ولی بد نشد تکمبا خریدیم با شاملا ضررمون جبران شد
من تجربه زیادی تو بورس ندارم فقط میدونم سهمی که بهت سود نداد باید بزاریش کنار
و جا داره یک نکته رو یاد آوری کنم و اون این که خود بهمنش تو مصاحبه گفته بود که پول فروش واتی صرف اصلاح ساختار میشه و بر سود تاثیری نداره
حالا اینهمه روضه خوندم خودم 50000 تا ولصنم دارم!!!!!!/:.yead.:/
نظر
-
در اصل توسط amirabbas2012 پست شده است View Postعیدی وند مدیرعامل کاغذپارس:ارزش معامله کاغذپارس77 میلیاردتومان بوده اما مبلغ قابل توجهی از آن بابت مطالبات کسرشده وعایدی آتیه دماوند ازاین معامله 76/1 میلیارد تومان بود که تاثیر قابل ملاحظه ای روی سود وآتی ندارد، وی گفتگوی خودبا فارس را نیز دارای اشکالاتی دانست از جمله اینکه فروش سهام کاغذ پارس 93% درج شده درحالیکه عدد درست وصحیح 27/99 % است
جناب amirabbas احتمالاً آقای عیدی وند از همه جا بی خبره!!! آگهی مزایده کاملاً واضح و شفاف راجع به دارایی های قابل فروش و قیمتشون اطلاع رسانی کرده.
توی صورت وضعیت پرتفوی واتی هم میشه درصد سهام واتی در کاغذ پارس رو دید. همینطور بهای تمام شده رو.
این موضوع هم اصلاً مسأله پیچیده ای نیست :
"" سود حاصل از فروش سرمایه گذاری ها عبارت است از مبلغ فروش منهای بهای تمام شده ""
مجموع مبالغ فروش توی آگهی 77 میلیارد تومان ذکر شده و بهای تمام شده توی پرتفوی 18.5 میلیارد. پس سود این فروش 58.5 میلیارد تومان میشه.
ضمناً اینکه این پول صرف تجدید ساختار میشه یا پرداخت سود نقدی مصوب مجمع پارسال یا سرمایه گذاری جدید یا .... هیچ تأثیری در اصل قضیه نداره و واتی باید این سود فروش رو به سود پیشبینی شده قبلی اضافه کنه.
دوست عزیز لطفاً از این به بعد لطف کنید و اخبار موثق و با ذکر منبع برای استفاده دیگران قرار بدید.
ممنون
[COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postنقاط حمایت و مقاومت رو بهتره از تکنیکالیست ها بپرسید
من بیشتر تجربی معامله میکنم و معاملات خودمو مینویسم البته بعضا هم فروش هارو نمیگم تا کسی کمتر به حرفم عمل کنه چون فروش بستگی به درجه ریسک پذیری هر فرد داره
همین جوریشم گاها عده ای میگن فلان سهمو خریدی ما هم خریدیم ضرر کردیم!به کل پشیمونم میکنن از گفتن همین معاملات هم!/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط samanmba پست شده است View Postدوستان خوبم خیلی امید دارم که همتون تو واتی ختم به خیر شین . ما که با 15 ملیون ضرر رفتیم بیرون ولی بد نشد تکمبا خریدیم با شاملا ضررمون جبران شد
من تجربه زیادی تو بورس ندارم فقط میدونم سهمی که بهت سود نداد باید بزاریش کنار
و جا داره یک نکته رو یاد آوری کنم و اون این که خود بهمنش تو مصاحبه گفته بود که پول فروش واتی صرف اصلاح ساختار میشه و بر سود تاثیری نداره
حالا اینهمه روضه خوندم خودم 50000 تا ولصنم دارم!!!!!!/:.yead.:/
ببینید شرکت از فروش کاغذ پارس 58 میلیارد سود کسب کرده... فقط میتونه 18.5 میلیارد تومان که مبلغ سرمایه گذاری اولیه در کاغذ پارس بوده رو هزینه کنه در هر جهتی
58میلیارد سود=58 تومان سود به ازای هر سهم
نظر
-
سلام
کاربر محترم sam1362 من خودم هم روز خبر فروش کاغذ پارس ،وآتی خریده ام ، مصاحبه عیدی وند با بورس 24 بود، در ضمن اگر دقیق مصاحبه رو بخونی نیاز نیست دنبال منبع خبر بگردی،متاسفانه مدیرمالی واداری وآتی کاملان هم این مطالب عیدی وند رو تلویحاً تایید کرده
نظر
-
وب سایت رسمی آتیه دماوند
شرکت کاغذ پارس که از کارخانجات پیشرو در تولید کاغذ در کشور می باشد، توسط شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند در مراحل نهایی واگذاری به بخش خصوصی می باشد.
سهام این کارخانه که کاغذ را از تفاله های نیشکر (باگاس) تولید می کند در اجرای قانون و الزامات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و با توجه به طی شدن تشریفات لازم، بزودی به بخش خصوصی واگذار می شود. متقاضی، دارای سوابق ارزنده ای در تولید و از کارآفرینان نمونه و صادرکنندگان برگزیده می باشد.
بخش خصوصی پس از تحویل کارخانه ملزم به تداوم تولید و حفظ اشتغال مولد کارخانه شده است. در صورت تقویت و توسعه کارخانه، امکان قطع وابستگی کشور به کاغذ از سوی شرکت کاغذ پارس وجود دارد.
لازم به یادآوری است ارزش دارایی های شرکت کاغذ پارس بالغ بر هفتصد و هفتاد میلیارد ریال می باشد که با احتساب زیان انباشته، کل بهای سهام به شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند، پرداخت و سهام به خریدار منتقل می گردد.
شرکت کاغذ پارس در منطقه هفت تپه شهرستان شوش استان خوزستان واقع است.
نظر
-
-
در اصل توسط [URL="http://forums.boursy.com/member.php?u=3636" پست شده استerfanslash[/URL];386197]
دوست عزیز مشخصه که شما اطلاعات زیادی ندارید
ببینید شرکت از فروش کاغذ پارس 58 میلیارد سود کسب کرده... فقط میتونه 18.5 میلیارد تومان که مبلغ سرمایه گذاری اولیه در کاغذ پارس بوده رو هزینه کنه در هر جهتی
58میلیارد سود=58 تومان سود به ازای هر سهمدر اصل توسط alizali پست شده است View Postامور مالی شرکت یعنی نمی تونه این دو دوتا 4 تا دوستان بالا رو حساب کنه به بورس ارسال کنه که سازمان به خاطر ابهام اطلاعات سهم رو نبنده
سود پارسال رو هم که هنوز نداده اند
خسته شدم از این همه ابهام و بی برنامگی
حالم دیگه بر هم می خورد از این همه عدم شفافیت
با فروش شیران ملت را بردن به فضا
در تماس های حقیقی ها هزارتا حرف زدن
الانم که . . .
دوست عزیز فقط ی وجود ندارد، شرکت می تواند برای احداث این مقدار هزینه کرده باشد بعد بنا به هر دلیلی موفق نبوده باشد و ضرر ده باشد و این ضرر هم همین ضرر انباشته شما باشد. من خودم واتی دارم ولی دیگه تحمل کثافت کاری جدید را ندارم. می ترسم عدم اعلام تعدیل به خاطر همین موضوع باشد بدتر اینکه اینقدر کشش بدهند تا این ماه با ارزش را هم از دست بدهیم
ذره ای به فکر حقیقی ها نیستند.سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
نظر