جناب محلوجی ممنون از تحلیل های نابتان . از فباهنر هم نموداری بکش ببینیم چند چندیم . با تشکر سهامداران جز باهنر
آموزش تحلیل تکنیکال(گام به گام)+نمودارهای روزانه
Collapse
X
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postجناب محلوجی ممنون از تحلیل های نابتان . از فباهنر هم نموداری بکش ببینیم چند چندیم . با تشکر سهامداران جز باهنر
-------------------------------------------------------------
پتایر
با توجه به تحلیل فوق بنظر اهداف میان مدت پتایر محدوده 860 و سپس حوالی 1100 خواهد بود ....
-----------------------------------------------------------
آپدیت تحلیل قبلی واتی
اهداف قبل به دید میان مدت همچنان پابرجاست ...
موفق باشید ...جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
درود بر شاهین عزیز؛
ان شالله با آغاز موج 5 واتی به اون اهدافی که همیشه مد نظر داشتی خواهیم رسید @};-إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
نظر
-
با سلام خدمت آقای محلوجی. بنده تازه وارد بازار بورس میشم
همه جا صحبت از تحلیل تکنیکالیست. نمی دونستم از کجا باید شروع کرد. امروز چشمم به تاپیک جنابعالی خورد که از سعادت بنده بوده.
باید از صفحه1 مطالب شما رو بخونم امیدوارم بتونم راه بیفتم.
صرفا خواستم در ابتدا از زحمات جنابعالی کمال تشکر را داشته باشم.اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
نظر
-
میشه 1تحلیلی از بهترین خودرویی بفرمایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//;;)[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
-
جناب محلوجی
با سلام و احترام
مطالب بسیار مفیدی که در پستهای ابتدایی تاپیک مرحمت فرمودید رو مطالعه میکردم. بنده جزوات و اسلایدهای زیادی در ارتباط با تحلیل تکنیکال خوندم ولی مطالب شما خیلی روانتر و قابل فهم تر بود (انگار که خود استاد روبروتون نشسته و توضیح میده). منتها چون پستها قدیمی هستند امکان دیدن عکسها به دلیل تغییر سرور وجود نداره (میدونم قبلاً باز هم این مشکل پیش آمده برای بقیه) خواستم بزرگواری بفرمایید در صورت امکان عکسها رو دوباره آپلود بفرمایید.
با سپاس فراوان
نظر
-
در اصل توسط mohamad پست شده است View Postجناب محلوجی
با سلام و احترام
مطالب بسیار مفیدی که در پستهای ابتدایی تاپیک مرحمت فرمودید رو مطالعه میکردم. بنده جزوات و اسلایدهای زیادی در ارتباط با تحلیل تکنیکال خوندم ولی مطالب شما خیلی روانتر و قابل فهم تر بود (انگار که خود استاد روبروتون نشسته و توضیح میده). منتها چون پستها قدیمی هستند امکان دیدن عکسها به دلیل تغییر سرور وجود نداره (میدونم قبلاً باز هم این مشکل پیش آمده برای بقیه) خواستم بزرگواری بفرمایید در صورت امکان عکسها رو دوباره آپلود بفرمایید.
با سپاس فراوان
در حال حاضر امکان این امر در سایت وجود ندارد ..
لذا مشغول تهیه pdf کاملی از آموزش تحلیل تکنیکال به سبک شخصی (روشی ساده با قدرت درک بالا) از مبتدی تا حرفه ای و بصورت فصل به فصل هستم که به امید خدا با تکمیل آن اطلاع رسانی میشود ...
موفق باشید ...
در ضمن بابت جوابگو نبودن به پرسشها ی دوستان عذر خواهی میکنم چرا که در سایت شخصی
فعالیت کرده و در مواقعی (طبق رسوم قبلی) چارتی در این تاپیک قرار میدم ......جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
شاهین بابا کجایی تو نیسی اصن :(
میگم شاهین ثشرق کنجی که درس کرده ارو دیدی؟ اصن حواسم نبود امروز دیدم نادرعلی راجبش پست زده نیگا کردم انصافا کنجه قشنگی داره درست میکنه :دی
در مورد سروشونش نظرت چیه؟ بعده شکسته گردن یه برگشت زده و ازونورم حجماش تو اون دوره زیاد نبوده خیلی به نظرم نمیتونه قابل استناد باشه ...
پتایرم یادمه روش فعال بودی، دیگه تهه اصلاحش به نظر میاد و فروشنده زیادی نداره تو این قیمتا حسم میگه رالی 5 شروعش نزدیکه نظرت چیه ؟اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postدرود
در حال حاضر امکان این امر در سایت وجود ندارد ..
لذا مشغول تهیه pdf کاملی از آموزش تحلیل تکنیکال به سبک شخصی (روشی ساده با قدرت درک بالا) از مبتدی تا حرفه ای و بصورت فصل به فصل هستم که به امید خدا با تکمیل آن اطلاع رسانی میشود ...
موفق باشید ...
در ضمن بابت جوابگو نبودن به پرسشها ی دوستان عذر خواهی میکنم چرا که در سایت شخصی
فعالیت کرده و در مواقعی (طبق رسوم قبلی) چارتی در این تاپیک قرار میدم ......
آقا شاهین زمان ارائه PDF آموزشی که قولش رو داده بودید معلوم نشده ؟
نظر
-
با سلام: شاهین جان همچون عقاب در فراخنای اسمان لایتنهاهی با بالهای گسترده ات د رجولان باشی شکارت بهترینهای روی زمین باشد . چون به بازی برد برد اعتقاد داری ودر این راه بااشتراک گذاشتن دادهایت کلی در نشر علم تلاش میکنی .من همیشه دست بوس چنین انسانهای بزرگواری هستم .
نظر
-
سلام جناب مهلوجي امكانش هست اين مطالب آموزشي رو با تصوير در غالب pdf داريد قرار دهيد براي با تازه واردا قابل استفاده باشه
ممنون
نظر
-
جناب محلوجي ممنون از توضيحات خوب و كاملتون ولي تصوير نمودارها معلوم نيست لذا لمس و درك مطالب بودن نمونه تحليل نودارها براي ما مبتدي ها خيلي سخته ممنون ميشم در اين مورد كمكي نماييد
متشكرم
نظر
نظر