سلام جناب محلوجي نظرتون راجع به شدوص چيه؟
آموزش تحلیل تکنیکال(گام به گام)+نمودارهای روزانه
Collapse
X
-
-
-
شاهین جان
نظرت درباره مپنا و آذراب بفرما
همچنین شپارس را چطوری می بینید
یاشاتو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید
نظر
-
در اصل توسط کارآمد پست شده است View Postممنون از پاسختون
استنباط من از تحلیل شما اینه که اصلاحی رو برای سهم متصور نیستید قیمت سهم در این محدوده ها ست تا از مقاومت عبور کنه
لطفا اگه اشتباه می کنم تصحیح بفرمایید
ممنون
در اصل توسط راهکار جدید پست شده است View Postسلام شاهین جان وقت بخیر ممنون میشم شبندر را تحلیل فرمایید.
در اصل توسط سردارسپه پست شده است View Postشاهین جان
نظرت درباره مپنا و آذراب بفرما
همچنین شپارس را چطوری می بینید
یاشا
220 حمایتشه 218 به پایین سهم وضعیت خوبی نداره ....
شپارس بابک پناهی عزیز قبلا تحلیل کردن ولی نظر شخصی من اگر بالای 192 ثبت شه توانایی صعود تا هدفهای 212و 250 و260 داره در غیر اینصورت حمایتهای فعلیش 175-170 و 155....
پ ن: بنظرم کمی اصلاح برای صعود شپارس لازمه .......آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2012/12/06, 23:36.جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
شاهین عزیز از پاسخت ممنونم
اگر زحمتی نیست نگاهی به نموادر شاراک و چکاوه هم بندازید ممنونم می شم
لطف عالی زیاد
یاشاتو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید
نظر
-
-
سلام جناب محلوجي:x استاد من هنگام گرفتن ديتا از tseclient پيغام خطا در به روز رساني ميگيرم ممنون ميشم شما يا ساير دوستان راهنمايي كنيد>:D<من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
سلام جناب محلوجی...
آخرین تحلیل شمااز کنور 18 مهر بود که هدف 2100 پیش بینی شما رو هم زده .
مرحمت می فرمایید یه تحلیل جدید از کنور رو اعلام بفرمایید."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
باسلام:جناب محلوجی یکی از کاملترین مجموعه های اموزشی را تدارک دیده اید.متاسفانه من خیلی دیر این تاپیک را دیدم.و برای استفاده از ان دچار مشگل شده ام چون توضیح هر مطلب کامل داده شده است وبرای دیدن نمودار ان باید به سایت دیگری( وطن دانلود.کام ) مراجعه کرد که خود سایت در دست تعمیراست وکار یک پارچه اموزش را بادشواری مواجهه میکند.تقاضا دارم در صورتامکان راه حلی برای موضوع پیدا کنید تا مجموعه تلاش بینظیر شما ماندگار باقی بماند.باتشکر
نظر
-
در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postخبهمن
امروز سهم خط روند نزولی خودشو در Rsi شکسته و بنظر در موقعیت حساسی قرار داره اگر بتونه خودشو بالای میانگین متحرک 20 روزه و بالای 110 تثبیت کنه میشه گفت خط روند نزولی در چارت (قرمز رنگ) شکسته که با توجه به خروج از مثلث و تشکیل الگوی هارمونیک و حجم صعودی در mfi احتمالا صعودی تا هدفهای فعلی 127 و 134 داشته باشیم......
مقاومت: 110 - 117 - 122 - 127 - 134
حمایت و استاپم نداریم سهم در کف قیمتی ..
پ ن: احتمالا محرک این سهم هم خبر افزايش سرمايه ایران خودرو باشه! .....
در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
با عرض پوزش از دوستان عزیز جوابهارو تا جمعه شب خدمتتون میگم...جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
نظر