کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام و عرض ادب
همانگونه که قبلا هم ذکر کردیم هدف اصلی از برگزاری مسابقات هفتگی و ماهانه بورسی همفکری دوستان به منظور رسیدن به سهامهای برتر بازار است و کسب مقام و عنوان به جهت جذاب تر شدن مسابقه و تشویق جهت حضور بیشتر است .به هر حال برای نفر برتر هر ماه با هماهنگی انجام شده با مدیریت محترم سایت قرار بر این شد واژه برنده مسابقه ماهانه به همراه دو ستاره به نام کاربری نفر اول اضافه شود .
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
منم پیشاپیش سال نو رو خدمت تمام دوستان و سروران عزیزی که زحمت این برنامه های جنبی سایت بر دوش ایشان است تبریک عرض میکنم
سبد بهاری من شامل
1:وصندوق: کف قیمتی و تعدیل مثبت با توجه به عرضه زیرمجموعه ها
2: کطبس:اصلاح قیمتی و حجم گسترده خرید در محدوده 540 تا 520
3:حق کروی: با توجه به تمدید مهلت حقها و بحث تعدیلهای گروه روی و سرب
4:ثتران: حجم بالای معاملات و احتمال تعدیل مثبت برای سال جدید با توجه به قردادهای پیش رو
به امید اینکه سبدتان همیشه بهاری و سبز باشد
موفق و پر سود باشید
5.سبد تائید شد
به نظر شما حق کروی تمدید میشه؟کی آگهیشو میزنن؟ممنون
یه مشکلی دارم برای مشاهده نمودار ، که بعضا" تمام جدول برای من نمیاد و فقط 2 یا 3 سطر ابتدایی قابل مشاهدست. و اینکه پست شماره 209 و 215 بصورت کامل لود میشه اما پست آخر مشکل داره
لطفا" لینک فایل آپلود شده رو هم قرار دهید
ببخشید پست غیر مرتبط زدم
ممنون و تشکر از زحماتت
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]
با سلام و خسته نباشید به محاد عزیز بابت زحماتی که میکشید.
فکر میکنم اپلود نتایج مشکل داره
مال من که بیش از نصفش رو باز نمیکنه
از جستجوگرهای مختلف هم استفاده کردم فایده نداشت
بقیه دوستان چطور؟؟
با سلام و خسته نباشید به محاد عزیز بابت زحماتی که میکشید.
فکر میکنم اپلود نتایج مشکل داره
مال من که بیش از نصفش رو باز نمیکنه
از جستجوگرهای مختلف هم استفاده کردم فایده نداشت
بقیه دوستان چطور؟؟
مال من مشکلی نداره وحید
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر