کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سبد شما تایید شده بود قبول نیست قبلا هم میتوانستید انتخاب کنید وقت برای کسانی بود که سبدشان تایید نشده بود
از رو دستمون این سهم رو دارید تقلب میکنید
تقلبی در کار نیست...دو سهم حتوکا و وتوکا در 4شنبه توسط دوستان خود ما و اندکی ما خریداری شده بود...و به شدت زیر نظر بوده و هست...و می تونین از دوستان این سایت و اساتید در صورت لزوم با اسنادش پرسه جو و پیگیر باشین و باشیم...ولی چون هر دو صف خرید داشتن انتظار قبول توسط ناظرو نداشتم...که دیدم قبول شد...در کمال تشکر...منم به همین دلیل گفتم اضافه کنم سهمو...اصلاح سبد تا ساعت12 شب می تونه انجام بشه...صرفا شما سهمی نام بردید و دیگرانم نام ببرن و هم عقیده باشن...تقلبه؟با نوع برخوردتون و نوشتارتون بسیار متعجب شدم...
تقلبی در کار نیست...دو سهم حتوکا و وتوکا در 4شنبه توسط دوستان خود ما و اندکی ما خریداری شده بود...و به شدت زیر نظر بوده و هست...و می تونین از دوستان این سایت و اساتید در صورت لزوم با اسنادش پرسه جو و پیگیر باشین و باشیم...ولی چون هر دو صف خرید داشتن انتظار قبول توسط ناظرو نداشتم...که دیدم قبول شد...در کمال تشکر...منم به همین دلیل گفتم اضافه کنم سهمو...اصلاح سبد تا ساعت12 شب می تونه انجام بشه...صرفا شما سهمی نام بردید و دیگرانم نام ببرن و هم عقیده باشن...تقلبه؟با نوع برخوردتون و نوشتارتون بسیار متعجب شدم...
فکر کنم آقای محمدی شوخی کرد محمد جان
وگرنه من هم با شما موافقم که اصلح بود طرز نگارششان بهتر باشد
هر دو شما از افراد لایق در این سایت هستید و بهتر است پشتیبان یکدیگر باشیم چون این مسابقه خود یکی از برترین امتیازات این سایت نسبت به بقیه سایتهای بورسی می باشد و به نظر من نباید با این نوشته ها جو را خراب کنیم
به امید هرچه بهتر شدن سایت بورسی عزیز
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
سلام دوست عزیز
وتوکا را روز پنج شنبه دوست مون انتخاب کردند ومورد قبول واقع شده بود
شما هم میتوانستید ان را انتخاب بکنید منتها انتخاب نکردید من احساس کردم چون بنده و آ قایان وحید 20و
بابک عزیزدر دقایق پایانی سبد هایمان را ارسال کردیم وهرسه به وتوکا اشاره کردیم شما هم دیدید مورد اقبال هست انتخاب نمودید
اگر اینگونه نیست بنده از شما عذز خواهی میکنم انشالله موفق وسلامت باشید
سلام و عرض ادب به تمام دوستان و تبریک به نفرات برتر و همچنین خسته نباشید به اجراء کنندگان مسابقه
سبد من به شرح ذیل است:
1- فولاژ : قرار گرفتن در موج 3 از 3 بزرگ که اگر زیر 350 بیاد تحلیل fail میشه.
2- ودی : اتمام موج 4 از 5 از 3 بزرگ و همچنین تایید زیر موج 2 و 4 از 3 از 3 بزرگ توسط واگرایی مکدی hd+ و دی تی اسیلاتور
3- وتوکا : اخبار مثبت پیرامون سهم و تعدیل (البته یه جورایی زیر میزی به من خبر دادند) هر چند از لحاظ تکنیکالی روی مقاومت هستش.
4- قپیرا : اصلاح قیمت ،حمایت حقوقی، تعدیل مثبت،
سلام دوست عزیز
وتوکا را روز پنج شنبه دوست مون انتخاب کردند ومورد قبول واقع شده بود
شما هم میتوانستید ان را انتخاب بکنید منتها انتخاب نکردید من احساس کردم چون بنده و آ قایان وحید 20و
بابک عزیزدر دقایق پایانی سبد هایمان را ارسال کردیم وهرسه به وتوکا اشاره کردیم شما هم دیدید مورد اقبال هست انتخاب نمودید
اگر اینگونه نیست بنده از شما عذز خواهی میکنم انشالله موفق وسلامت باشید
به واسطه ارتباطی که با کارگزاری عرضه کننده توکا ریل داریم که از بچه های خوب اصفهان هم هستن و خود از کاربران معروف فرومهای گذشته بودن و الان چند صبایی نمی نویسند ما 4شنبه سهمو دوباره وارد شدیم...توکا ریلم 230 حدودا قیمت میخوره و بسیار مورد توجه قرار میگیره...پس حتوکا و وتوکا و کلا مجموعه سود بسیار مناسبی و شناسایی میکنن...ولی هیچ کدوم فروشنده سهم نیستن و دلیل دیر عرضه کردن سهمم همینه...
وتوکا و حتوکا صف خرید داشتن و من تو سبدم اسمی ازشون نیاوردم...ولی با دیدن مورد قبول واقع شدن توسط ناظر من نیز به فکر اضافه کردن اسم سهم تو سبدم افتادم(ودلیل دیر فرستادن درخواستم این بود که همش فکر میکردم ناظر سهم صف خرید را قبول نمیکنه و وتوکا را قبول نمیکنه و...که در کمال ناباوری قبول کرد...)بگذریم...موفق باشید
در خصوص تائید سهم هایی که صف خرید هستند مطابق قوانین مسابقه ماهانه سهم هایی که دارای صف خرید باشند با شرایطی مورد پذیرش هستند که جزئیات اون در قوانین مسابقه اومده
مقررات مسابقه هفتگی با ماهانه چندین تفاوت داره که یکیش این مورده.
موفق باشید
سلام محاد عزیز
ممنون از لطف و محبتت
و اینکه یه تشکر برای زحمت هایی که میکشی واقعا" کمه و ناچیز
به نظر من 41 تشکر برای هر پستت هیچی حساب نمیشه و چیزی هم از کسی کم نمیشه
ممنون :x>:D<
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]
سلام محاد عزیز
ممنون از لطف و محبتت
و اینکه یه تشکر برای زحمت هایی که میکشی واقعا" کمه و ناچیز
به نظر من 41 تشکر برای هر پستت هیچی حساب نمیشه و چیزی هم از کسی کم نمیشه
ممنون :x>:D<
نظر