مسابقه ماهانه سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Post
    جناب ناظر اصلاح كه فقط قيمت سهم نيست كه پي به اي سهم هم بياد پايين به خاطر تعديل مثبت خودش نوعي اصلاح حساب ميشه
    بله این هم نوعی اصلاح حساب میشه
    ممنون از شما
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• محمد ساده
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 934

در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Post
      سبد شما تایید شده بود قبول نیست قبلا هم میتوانستید انتخاب کنید وقت برای کسانی بود که سبدشان تایید نشده بود
      از رو دستمون این سهم رو دارید تقلب میکنید
      تقلبی در کار نیست...دو سهم حتوکا و وتوکا در 4شنبه توسط دوستان خود ما و اندکی ما خریداری شده بود...و به شدت زیر نظر بوده و هست...و می تونین از دوستان این سایت و اساتید در صورت لزوم با اسنادش پرسه جو و پیگیر باشین و باشیم...ولی چون هر دو صف خرید داشتن انتظار قبول توسط ناظرو نداشتم...که دیدم قبول شد...در کمال تشکر...منم به همین دلیل گفتم اضافه کنم سهمو...اصلاح سبد تا ساعت12 شب می تونه انجام بشه...صرفا شما سهمی نام بردید و دیگرانم نام ببرن و هم عقیده باشن...تقلبه؟با نوع برخوردتون و نوشتارتون بسیار متعجب شدم...

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
        تقلبی در کار نیست...دو سهم حتوکا و وتوکا در 4شنبه توسط دوستان خود ما و اندکی ما خریداری شده بود...و به شدت زیر نظر بوده و هست...و می تونین از دوستان این سایت و اساتید در صورت لزوم با اسنادش پرسه جو و پیگیر باشین و باشیم...ولی چون هر دو صف خرید داشتن انتظار قبول توسط ناظرو نداشتم...که دیدم قبول شد...در کمال تشکر...منم به همین دلیل گفتم اضافه کنم سهمو...اصلاح سبد تا ساعت12 شب می تونه انجام بشه...صرفا شما سهمی نام بردید و دیگرانم نام ببرن و هم عقیده باشن...تقلبه؟با نوع برخوردتون و نوشتارتون بسیار متعجب شدم...
        فکر کنم آقای محمدی شوخی کرد محمد جان

وگرنه من هم با شما موافقم که اصلح بود طرز نگارششان بهتر باشد

هر دو شما از افراد لایق در این سایت هستید و بهتر است پشتیبان یکدیگر باشیم چون این مسابقه خود یکی از برترین امتیازات این سایت نسبت به بقیه سایتهای بورسی می باشد و به نظر من نباید با این نوشته ها جو را خراب کنیم

به امید هرچه بهتر شدن سایت بورسی عزیز
        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• عبدالله محمدی
          ستاره‌دار(26)
          • Mar 2011
          • 1166

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
          سلام دوست عزیز
          وتوکا را روز پنج شنبه دوست مون انتخاب کردند ومورد قبول واقع شده بود
          شما هم میتوانستید ان را انتخاب بکنید منتها انتخاب نکردید من احساس کردم چون بنده و آ قایان وحید 20و
          بابک عزیزدر دقایق پایانی سبد هایمان را ارسال کردیم وهرسه به وتوکا اشاره کردیم شما هم دیدید مورد اقبال هست انتخاب نمودید
          اگر اینگونه نیست بنده از شما عذز خواهی میکنم انشالله موفق وسلامت باشید
          در اصل توسط VM511 پست شده است View Post
          سلام و عرض ادب به تمام دوستان و تبریک به نفرات برتر و همچنین خسته نباشید به اجراء کنندگان مسابقه

سبد من به شرح ذیل است:

1- فولاژ : قرار گرفتن در موج 3 از 3 بزرگ که اگر زیر 350 بیاد تحلیل fail میشه.
          2- ودی : اتمام موج 4 از 5 از 3 بزرگ و همچنین تایید زیر موج 2 و 4 از 3 از 3 بزرگ توسط واگرایی مکدی hd+ و دی تی اسیلاتور
          3- وتوکا : اخبار مثبت پیرامون سهم و تعدیل (البته یه جورایی زیر میزی به من خبر دادند) هر چند از لحاظ تکنیکالی روی مقاومت هستش.
          4- قپیرا : اصلاح قیمت ،حمایت حقوقی، تعدیل مثبت،

9.سبد تائید شد

نظر

• محمد ساده
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 934

در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Post
            سلام دوست عزیز
            وتوکا را روز پنج شنبه دوست مون انتخاب کردند ومورد قبول واقع شده بود
            شما هم میتوانستید ان را انتخاب بکنید منتها انتخاب نکردید من احساس کردم چون بنده و آ قایان وحید 20و
            بابک عزیزدر دقایق پایانی سبد هایمان را ارسال کردیم وهرسه به وتوکا اشاره کردیم شما هم دیدید مورد اقبال هست انتخاب نمودید
            اگر اینگونه نیست بنده از شما عذز خواهی میکنم انشالله موفق وسلامت باشید
            به واسطه ارتباطی که با کارگزاری عرضه کننده توکا ریل داریم که از بچه های خوب اصفهان هم هستن و خود از کاربران معروف فرومهای گذشته بودن و الان چند صبایی نمی نویسند ما 4شنبه سهمو دوباره وارد شدیم...توکا ریلم 230 حدودا قیمت میخوره و بسیار مورد توجه قرار میگیره...پس حتوکا و وتوکا و کلا مجموعه سود بسیار مناسبی و شناسایی میکنن...ولی هیچ کدوم فروشنده سهم نیستن و دلیل دیر عرضه کردن سهمم همینه...
            وتوکا و حتوکا صف خرید داشتن و من تو سبدم اسمی ازشون نیاوردم...ولی با دیدن مورد قبول واقع شدن توسط ناظر من نیز به فکر اضافه کردن اسم سهم تو سبدم افتادم(ودلیل دیر فرستادن درخواستم این بود که همش فکر میکردم ناظر سهم صف خرید را قبول نمیکنه و وتوکا را قبول نمیکنه و...که در کمال ناباوری قبول کرد...)بگذریم...موفق باشید

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

با سلام

در خصوص تائید سهم هایی که صف خرید هستند مطابق قوانین مسابقه ماهانه سهم هایی که دارای صف خرید باشند با شرایطی مورد پذیرش هستند که جزئیات اون در قوانین مسابقه اومده
              مقررات مسابقه هفتگی با ماهانه چندین تفاوت داره که یکیش این مورده.
              موفق باشید
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• محاد
                عضو فعال
                • May 2011
                • 601

عرض سلام خدمت شرکت کنندگان و علاقمندان به مسابقه ماهانه.

بازدهی سبدها ی مسابقه ماهانه اردیبهشت
                تا دوشنبه(1391/2/4)

نظر

• محاد
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 601

دوستان سبدهاتون رو چک کنید اگر مشکلی بود با پیغام خصوصی اطلاع بدید

نظر

• محاد
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 601

عرض سلام و عصر به خیر خدمت دوستان عزیز

بازدهی سبدهای مسابقه ماهانه اردیبهشت تا (1391/2/11)

نظر

• VM511
                      تحلیلگر
                      • Jan 2012
                      • 109

سلام محاد عزیز
                      ممنون از لطف و محبتت
                      و اینکه یه تشکر برای زحمت هایی که میکشی واقعا" کمه و ناچیز
                      به نظر من 41 تشکر برای هر پستت هیچی حساب نمیشه و چیزی هم از کسی کم نمیشه
                      ممنون :x>:D<
                      [URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]

[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

خودمونیم این ماه عجب بازار داغونی بوده
                        ///

نظر

• محاد
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 601

در اصل توسط VM511 پست شده است View Post
                          سلام محاد عزیز
                          ممنون از لطف و محبتت
                          و اینکه یه تشکر برای زحمت هایی که میکشی واقعا" کمه و ناچیز
                          به نظر من 41 تشکر برای هر پستت هیچی حساب نمیشه و چیزی هم از کسی کم نمیشه
                          ممنون :x>:D<
                          سلام vm جان
                          خواهش میکنم
                          از لطفت ممنونم:)

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

به به عجب بازار پربازدهی داشتیم این ماه
                            بالاترین بازدهی 4.3+
                            خدا این ماه رو بخیر کنه

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

ماشالا محسن توی این بازار داغونم سود کرده;)
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• محاد
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 601

سلام و درود خدمت دوستان عزیز شرکت کننده و دنبال کننده مسابقه ماهانه.

بازدهی سبدهای ماهانه اردیبهشت تا چهارشنبه(1391/2/13)

نظر

در حال کار...
                                X