کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
:)) آره به خدا .. یهویی یک انقلابی شده در تغییر نام آی دی :D اولاش مجبور میشدم برم تو پرفایل ببینم که کی کیه ! :p:))
منم برم اسممو عوض کنم به محسن شاید یک ستاره هم گیر ما اومد! :D:))
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
به عنوان اولین نفرمقام اول این ماه روپیشاپیش به جناب مختاری ومقام دوم روبه جناب ادیبی تبریک می گم.محسن هاکولاک کردند.
جناب مختاری که از3مسابقه ماهانه دوتاش روبردن که نشون ازسوادبالای بورسیشون داره...جناب ادیبی هم که هفته قبل تومسابقه
هفتگی اول شدن وحالاتومسابقه ماهانه دوم...شاه سهم هردوی این عزیزان تومسابقه ماهانه کابگن بوده...بابایادمون بدین
این سهم های ضررده سودرسون!روازکجاپیدامیکنین؟راستی به نفرات دوم وسوم نصف ستاره ای چیزی میرسه؟
محسن جان تبریک میگم
همینطور به محاد جان بابت کسب رتبه دومی
تو این ماه سیاه بورسی واقعا گل کاشتین.
اگه مسابقه چند روز دیگه ادامه داشت احتمالا منم میتونستم مقام بیارم البته از آخر=)):))
با سلام
من هم به اقای محسن مختاری(محسن64) و جناب محسن ادیبی(محاد) و نیز به یوسف عزیز تبریک میگم و ارزوی موفقیت های بیشتر رو دارم.
محسن جان که گل کاشتند و برای بار دوم برنده مسابقه ماهانه شدند.
بسیار عالی
تبریکات فراوان به محسن ها و یوسف( آقا مطمئنی اسم شناسنامه ایت محسن نیست؟! :p )
موندم ببینم کیا میان مسابقه ماهانه این ماه خاص شرکت کنند! ماهی که معلوم نیست نتایج مذاکرات و مابقی کلی مسائل قرار هست چطوری تموم بشه! :-SS
ولی فکر کنم محسن مختاری یک چیزایی میدونه! :D
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
1_ زمان ارسال سبدها از ساعت 12 چهارشنبه 27 اردیبهشت تا ساعت 21.30 جمعه 29 اردیبهشت خواهد بود .
2_ محاسبه بازده سبدها بر اساس نوسان قیمت پایانی چهارشنبه 27 اردیبهشت تا چهارشنبه 24خرداد خواهد بود .
3_ هر فرد مجاز به انتخاب حداقل 4 و حداکثر 6 سهم در سبد خواهد بود .
4_ برای انتخاب هر سهم ذکر دلایل ( هر دلیلی که باعث انتخاب سهم شده ) الزامی است .
5_ سبد ارسالی نباید تکراری باشد و در معرفی سبد لطفا از نام نماد استفاده شود .
6_ بحث و اظهار نظر در مورد سبد دیگران ممنوع است و هر گونه اعتراض و یا موردی از سبد دیگران را لطفا از طریق پیام خصوصی اطلاع دهید .
7_از نمادهای معرفی شده در سبد فقط یک سهم تا پایان مهلت ارسال سبدها به درخواست شرکت کننده قابل تغییر است .
8_نمادهای متوقف شده قابل انتخاب نیست ولی نمادهایی که بعدا متوقف شوند حذف نخواهد شد بازده روزهایی که سهم متوقف باشد صفر منظور خواهد و چنانچه سهم مجددا قبل از آخرین روز مسابقه بازگشائی شود بازده روز بازگشائی اعمال خواهد شد .
9_انتخاب سهامهایی که قیمت آخرین معامله آن از قیمت پایانی روز چهارشنبه بیشتر از 4 درصد باشد ممنوع است.
10_انتخاب سهامهای بازار پایه فرابورس مجاز نمی باشد .
11_انتخاب نمادهای دارای صف خرید فقط با داشتن شرایط ذیل مجاز خواهد بود .
الف : چهارشنبه حداقل به اندازه حجم مبنا معامله شده باشد و همچنین صف خرید آن از دو برابر حجم مبنا بیشتر نباشد .
ب :در مورد نمادهای فرابورس صف خرید از دوبرابر حجم معاملات چهارشنبه بیشتر نباشد .
12_ در صورت عدم رعایت هر یک از بندهای فوق سبد شرکت کننده حذف خواهد شد .
13_درصورتیکه سبد کاربر عنوان دار اولی و یا دومی در انتهای جدول رتبه بندی قرار گیرد عنوان داده شده حذف می شود(بازای 10 شرکت کننده یک نفر از آخر جدول خلع عنوان می شود)
14_ در سایر مواردی که پیش بینی نشده و در عمل با آن مواجه شویم نظر مسئولین مسابقه ملاک عمل خواهد بود . اهداف مسابقه:
1-شناسایی سهامهای برتر
2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال
------------- لطفا در موعد مقرر سبد هارو ارسال نمائید و بعد از پایان مهلت هیچ سبدی حتی سبدهای اصلاحی تائید نخواهند شد.
سهم هایی هم که در طول مدت مسابقه تقسیم سود دارند یا افزایش سرمایه میدهند در محاسبه بازده لحاظ میشوند.
ضمن تشکر از دوستانی که برای برگزاری مسابقه که تبدیل به نماد سایت بورسی شده زحمت میکشند, جناب برادران , وحید عزیز, محسن ادیبی عزیز, یاسر شریعت دوست داشتنی و همینطور بهنام بزرگوار, تبریک میگم به جناب محسن مختاری که عملکرد و زحماتشون تو سایت هم مثل معاملاتشون قابل تقدیر هست, همینطور جناب محسن ادیبی که همونطور که انتظار داشته و دارم آینده درخشانی در انتظارشه و جناب یوسف عزیز.
برای همه عزیزان آرزوی توفیق بیشتر و سربلندی دارم.
از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان!خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانندوشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
با سلام و عرض ادب
بنده نیز کسب دومین عنوان برنده مسابقه ماهانه رو به جناب محسن مختاری تبریک عرض میکنم و کسب رتبه دوم رو به جناب محسن ادیبی و رتبه سوم رو به جناب یوسف تبریک عرض میکنم .
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
من هم تبریک میگم به محسن خان گل کسب دومین رتبه اولی رو.و نیز به یوسف عزیز.
و تشکر میکنم از استاد جمالی عزیز که این محیط امن رو با مدریت خوب و صحیح خودشون مهیا کردن برای کاربران.
نظر