بنده هم به جناب مختاری عزیز تبریک میگم و البته سایر دوستان و از دستندر کاران این مسابقه تشکر میکنم .
مسابقه ماهانه سایت بورسی
Collapse
X
-
-
با سلام و احترام خدمت همه دوستان و اساتيد
1-بکام - بيشترين تاثير پذيري از کاهش قيمت مس در بين شرکتهاي مصرف کننده مس-احتمال تعديل مثبت سود و گشايش نماد بالاتر از مقاومتهاي تکنيکي سهم-امکان تعديل مثبت از محل فروش ارز صادراتي
2-فباهنر - ايجاد جو مثبت رواني از کاهش قيمت جهاني مس-احتمال تعديل مثبت سود و گشايش نماد بالاتر از مقاومت تکنيکي سهم-امکان تعديل مثبت از محل فروش ارز صادراتي
3-شبريز -ايجاد جو مثبت از بازگشايي پالايشگاه بندر عباس-حمايت سهامدار عمده-افزايش قيمت بنزين-ابلاغ مصوبه اخير مجلس -تاثير پذيري از قيمت صعودي دلار
4-شفن - امکان تعديل مثبت سود 90-تاثير پذيري از افزايش قيمت دلار-تقسيم سود خوب در مجمع پيش رو-تاثير مثبت افزايش قيمت دلار بر روي سهم
8_سبد تائید شد.آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/05/17, 15:26.
نظر
-
با سلام خدمت بر و بچه های گل بورسی
1-کنور تعدیل مثبت و افزایش سرمایه 200%
2-کبافق حجم معاملات بالا و افزایش دلار،و قرار گرفتن در کانال صعودی
3-ومعادن اصلاح قیمتی و احتمال تعدیل مثبت
4-شبریز افزایش قیمت بنزین،ورود شبندر،حمایت های حقوقی
9_سبد تائید شد.آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/05/17, 15:30.
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postسلام
وحید جان برای مثال من سهم x رو معرفی کردم و بازه مورد انتظارم 1 ماهه نبود و میخواستم مثلا 2 هفته ای بفروشمش اونموقع باید اعلام کنم اینجا؟[
بابک جان قبلا پیشنهاداتی بود که مثلا زمان خروج رو تعیین کنیم یا اینکه درصد هر کدوم از سهم های سبد رو به کل سبد اعلام کنیم ولی برای سادگی بیشتر قوانین مسابقه و محاسبه راحتر نتایج اون نوسان قیمت پایانی چهارشنبه قبل از مسابقه و چهارشنبه اخرین روز مسابقه ملاکه و در این بین سهم هرچقدر بالا پایین رفته باشه ملاک قیمتی هست که در اخرین روز قرار داره.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
سلام و عرض ادب به همه دوستان و تبریک به دوست عزیزم جناب مختاری عزیز
تشکر از مدیران سایت و تیم مدیریت مسابقات
سبد بنده به شکل زیر است :
یک نکته رو عرض نمایم سبد بنده تنها با توجه به حالات متفاوت حجم در نظر گرفته شده به همین خاطر از 5 سهم پیشنهادی استفاده کردم
1- کچینی : تشکیل الگوی گارتلی و احتمال صعود تا 4150 ریال و تایید اسیلاتور های حجم
2- کسعدی : برگشت اسیلاتور دی تی ؛ کراس در مکدی و احتمال رسیدن قیمت تا 308 (نمودارشو تا شب توی تاپیک جناب مختاری قرار میدم)
3- وگستر : تغییر مکدی به فاز مثبت و تایید اون توسط اسیلاتور ها در تایم هفته ای
4- فولای : برگشت اسیلاتور تی دی اسیلاتور در تایم هفته ای و کراس مکدی
5- وبشهر : برگشت قیمت و مکدی از منطقه اشباع فروش در تایم هفته ای
6- فرآور : برگشت و تایید قیمت در تایم هفته ای و اصلاح مناسب و تایید وسط حجم
----------------------------------------------------
البته سبد پیشنهادی من شامل 9 سهم : خپارس -وبهشهر-وگستر- فراور-فملی-فولاژ-فولای-کسعدی-کچینی-
باتشکر
10_سبد تائید شد.آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/05/17, 16:39.[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]
نظر
-
سلام
سلام
از عزیزانی که این مسابقه را برگزار میکنند خیلی خیلی سپاسگزارم، اگر اجازه بفرمائید من هم برای اولین بار در این مسابقه شرکت کنم، سهم های پیشنهادی من:
1- رانفور : به دلیل افزایش سود آوری شرکت و قرارداد های جدید
2-ثشاهد: رسیدن به کف قیمت +احتمال رشد متناسب با بقیه ساختمانی ها
3-کهرام :رسیدن به کف قیمتی و کاهش درصد شناور
4-وسایپا:رسیدن به کف قیمت .
11_سبد تائید شد.
به مسابقه خوش اومدید
نظر
-
با تشکر از جناب وحید 20
1-سدور: پی بر ای پایین،واکنش به حمایت353،روند مثبت گروه
2-وساخت:ادامه روند صعود بلند مدت،و تا زمانی که سهم به زیر221 نیاد میتونه صعود کنه
3-دکوثر:پی بر پایین نسبت به گروه رسیدن به حمایت223 که چند بار واکنش نشون داده،در صورت افت دلار داروییها یکی از گزینه های صعودند
4-ونوین:افزایش سرمایه،پولبک به نزدیکای340،احتمال زیاد مثبت شدن مذاکرات و صعود گروه بانکی
12_سبد تائید شد.آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/05/17, 19:01.
نظر
-
سلام بر بورسی های پر انرژی و عزیز و دوست داشتنی
ببینم بالاخره معدلمون میاد بالا یا نه!
سبد من:
1- فایرا: شرایط بنیادی عالی و احتمال اعلام سود 500 تومنی
2- وتوصا: به دلیل شرایط خوب فایرا
3- فولاد : تعدیل در 12 ماهه 90
4- مداران: به دلیل سیگنال های تکنیکالی
14_سبد تائید شد.آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/05/17, 19:03.
نظر
-
باسلام
1- توریل
داشتن فاند خوب
خالی شدن حقیقی ها ازاین سهم
و داشتن سهامدارعمده ای چون وتوکادراین سهم که حامی خوبی نیزاست .
2- وپست
باتوجه به رشد قیمتی که کرده است کمی ریسکش نیززیاد شده است
ولی به نظرمی رسد که مشکل تشکیل مجمع عادی وافزایش سرمایه آن نیز باتوجه
به درپیش بودن معامله بلوکی درآینده حل شود .
پتانسیل این سهم همان افزایش سرمایه وسرمایه پایین این سهم است .
ودومی نیز خریداران معامله بلوکی .
3-چافست
باتوجه به افت قیمتی مناسبی که دراین سهم دراین مدت اتفاق افتاده
وخروج سهامداران کوتاه مدت
وباتوجه به سود وپی به ای خوب این سهم
ودرپیش بودن مجمع
وعدم تاثیرپذیری زیاداز طرح هدفمندی و ارز
4- کنور
فاند سهم که خوبه است
انتظار تعدیل + درگزارش 12 ماهه وببرسی افزایش سرمایه 2
تاثیرپذیری +ازدلار
وداشتن بتای + درصورت مثبت بودن شاخص وبازار
15_سبد تائید شدآخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/05/17, 19:05.اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان و تبریک به جناب مختاری ارجمند . این ماه نیز تقریبا سبد ماه قبل رو انتخاب میکنم . البته با کمی امید بیشتر
1 - وساخت : معاملات پرحجم نماد در قیمتهای بالای 230 و عدم عرضه در قیمتهای منفی نوید خبرهایی از واگذاری بخشی از نماد ونوین و افزایش سوداوری شرکت داره.
2 - فباهنر : با توجه به صحبتهایی که در مورد تثبیت نرخ دلار مرجع در قیمتهای 1450 تا 1550 شنیده میشه و همچنین کاهش قیمت های جهانی فلزات اساسی میتونه موجب رشد نماد بشه. در ضمن سهم در محدوده پرتقاضا قرار داره و میل به نزول بیشتر در اون دیده نمیشه .
3 - شمواد : امید به گزارش 6 ماهه مناسب و معاملات پر حجم روز گذشته در محدوده حمایتی امیدها به این سهم رو بیشتر میکنه . انتقال قسمتی از سهام این شرکت به بازرگانی پلی اکریل توسط خود شرکت شپلی با توجه به اینکه بخش عمده ای از بازرگانی دست شخصی های شپلی هستش نوید رشد سهم رو میده.
4 - ذودی : سهم تقریبا به منطقه اشباع فروش رسیده . من به وضعیت بنیادی مناسب و مدیریت قوی شرکت اعتقاد ویژه ای دارم.
5 - وتوصا : امید به اتمام نزول سبد قندی وتوصا و همچنین گزارش مطلوب فایرا .
16_سبد تائید شد.آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/05/17, 23:05.
نظر
-
با سلام و درود بر دوستان بورسي و تبريك بر نفرات برتر مسابقه ماهانه از اول بگير تا سوم اين ماه به نظرم صنعت حمل و نقل بياد بالا براي همين سه سهم حكشتي و توريل و حتايد رو انتخاب ميكنم و بترانس بخاطر تقسيم سود بالا و دريافت مطالبات تا 3 مرحله به مبلغ 90 ميليون دلار و فروش زمين به مبلغ 60 ميليارد و قرارداد با كشورهاي خارجي از قبيل افريقا و عراق و پاكستان به اميد حق و ارزوي داشتن تعطيلات خوش
ناظر مسابقه:حکشتی مغایر با بند 9 قوانین مسابقه ماهانه است. لطفا سبد را اصلاح نمائید.آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/05/18, 00:53.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postبا سلام و درود بر دوستان بورسي و تبريك بر نفرات برتر مسابقه ماهانه از اول بگير تا سوم اين ماه به نظرم صنعت حمل و نقل بياد بالا براي همين سه سهم حكشتي و توريل و حتايد رو انتخاب ميكنم و بترانس بخاطر تقسيم سود بالا و دريافت مطالبات تا 3 مرحله به مبلغ 90 ميليون دلار و فروش زمين به مبلغ 60 ميليارد و قرارداد با كشورهاي خارجي از قبيل افريقا و عراق و پاكستان به اميد حق و ارزوي داشتن تعطيلات خوش
ناظر مسابقه:حکشتی مغایر با بند 9 قوانین مسابقه ماهانه است. لطفا سبد را اصلاح نمائید.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postيعني به خاطر 3 صدم درصد بايد حذف كرد ايا ميشه كله سبدو تغيير داد؟
در شرایط عادی میشه 1 سهم از سبد رو تا پایان مهلت مسابقه تغییر داد ولی در سبد اصلاحی چون ممکنه شرکت کننده با رد شدن یک سهم توازن سبدش بهم بخوره میشه کل سبد رو تغییر داد.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
نظر