مسابقه ماهانه سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

با سلام

محسن مختاری و محسن ادیبی و یوسف عزیز تبریک میگم بابت بازدهی های عالی و خوبتون و موفقیت در مسابقات قبلی ...امیوارم همیشه پورتفوی سبز سبزی داشته باشین ...

1. وصنا : ان ای وی حدود 370 تومن ...احتمال تعدیل مثبت و تقسیم مناسب ونوین
    2. ولساپاح : اصلاح مناسب و نسبت پی به ای پایین و عدم تاثیر پذیری از قیمت های جهانی و حامل های انرژی
    3.چافست: اصلاح مناسب .بنیادی قوی و نسبت پی به ای مناسب قبل از مجمع
    4.پردیس: ان ای وی مناسب و پورتفوی خوب در کنار کف قیمتی بودن

40_سبد تائید شد.
    آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/05/18, 20:16.
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

جنابان مختاری - ادیبی و یوسف گرانقدر تبریک عرض می کنم و موفقیت روزافزون شما را آرزومندم

نظر

• mokhlas
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 301

1- وپترو :حمایتی که در 86 و 78 دارد میتواند این را حداقل تا 102 و هدف بعدی 125 هم سوق دهد.

2- ولیز:شکل گیری واگرایی مثبت در سهم واینکه سهم در استانه ورود به روند مثبت با شکست 196 هست

3- بترانس :ادامه روند صعودی + بخاطر تقسيم سود بالا

4-خزامیا:اصلاح قیمت

5-قپیرا:اصلاح قیمتی قابل توجه و کاهش فروشنده در قیمتهای فعلی و نیز در پیش بودن افزایش سرمایه

41_سبد تائید شد.
        آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/05/18, 20:24.
        هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

• محسن مختاری
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 663

با سلام
          1-شپارس:

2-کبافق:

3-قشکر(انتظار دارم از باقی گروه خودشو جدا کنه):

4-سشرق:

5-سفارس:
          با توجه به اینکه شاخص سیمان چهارشنبه بالاتر از سقف 7 ماه پیش خودش(سقف موج 3) بسته شد
          6-وپترو:
          روند نزولی بلند مدت شکسته شده و افزایش شدید حجم در صعودها موید روند صعودیه

42_سبد تائید شد.
          آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/05/18, 21:58.

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

با سلام و احترام خدمت تمامی شرکت کنندگان محترم و دوست داشتنی مسابقه ماهانه سایت بورسی

در این ماه تعداد 86 سهم توسط شرکت کنندگان انتخاب شده است

جدول فراوانی این ماه به شرح ذیل تقدیم حضور می گردد:

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

جدول سبدها نیز به شرح ذیل تقدیم حضور می گردد:

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

با سلام
                ضمن تشکر از مشارکت خوب دوستان در این دور از مسابقات
                تشکر ویژه ای از جناب بابک52عزیز دارم که زحمت اعلام نتایج مسابقه ماهانه را بر عهده گرفته اند.
                انشالله با همکاری و مشارکت همدیگر مسابقه بورسی هر بار با رونق بیشتری انجام بشه.

اگر نمی توانی اقیانوس باشی، دریا باش، اگر نه رودخانه باش واگر نمی نتوانی رودخانه باشی نهری كوچك باش، اما هیچ گاه مرداب نباش.

نهری باش جاری، زلال و مهربان و با جوشش زیبایت زندگی را به همه هدیه كن چون وقتی حركت می كنی هم زنده ای و هم به دیگران زندگی می دهی ، سبزه های كنار نهر را دیده ای چه زیبا چشم را نوازش می دهند و ماورای پروانه های لطیف و زیبا هستند، این ها به خاطر سخاوت و مهربانی نهر كوچك اما جاری است، پس تو هم با الهام از این رود كوچك جاری شو و بدان خدا در همه حال با توست.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

با سلام و عرض ادب

جناب وحید 20 به نکته دقیقی اشاره نمودند

به جای قیمت پایانی ، قیمت آخرین معامله در جداول لحاظ شده بود که پس از اصلاح تقدیم میگردد

با تقدیم احترام و تشکر از توجه دوست و همکار گرامی ام جناب وحید 20 عزیز

نظر

• بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

نتیجه روز اول مسابقه ماهانه :

با سلام و عرض ادب خدمت همه همکاران و دوستان عزیز و دوست داشتنی

برای تک تک شما برنده شدنتان را در تمامی لحظه های زندگی آرزومندم

جناب آقای عبدالله محمدی اول و جناب یوسف خان دوم و مهشید 20 سوم شده اند

البته مسابقه ماهانه است و هنوز کلی راه در پیش داریم

دوستان سبدهاشون رو ملاحظه فرمایند و در صورت هر گونه مشکلی از طریق پیام خصوصی به اینجانب یا جناب وحید 20 عزیز اطلاع دهند

تبریک مجدد به نفرات برتر

آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/05/19, 13:10.

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

با عرض ادب مجدد

این همه خود سبدها

نظر

• مجيد رادمنش
                        مدیر (6)
                        • Oct 2010
                        • 4902

از تیم مجری مسابقات خصوصا جناب آقای بابک عزیز بسیار ممنونم

چون اطلاع دارم وقت بسیار زیادی را صرف این کار نموده و حاصل کارشان بسیار زیبا و جذاب است

ضمن اینکه با سرعت بالایی نتایج را به اطلاع رساندند.
                        یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• داش مهدی
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 595

با سلام، سبد من شامل سهام بکام و دپارس هم بوده، که فکر کنم اشتباهی در سبد جناب danaisp قرار گرفته
                          مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

در اصل توسط مجيد 20 پست شده است View Post
                            از تیم مجری مسابقات خصوصا جناب آقای بابک عزیز بسیار ممنونم

چون اطلاع دارم وقت بسیار زیادی را صرف این کار نموده و حاصل کارشان بسیار زیبا و جذاب است

ضمن اینکه با سرعت بالایی نتایج را به اطلاع رساندند.

با سلام و احترام
                            همکار و دوست گرامي جناب آقاي مجيد 20 عزيز

اين موضوع لطف شما رو نسبت به من مي رسونه ولي به نظر من همه دوستان و اعضاء در اين سايت زحمت مي کشند

جا داره از همکاران محترمي که قبلا" اعلام نتايج رو به عهده داشتند تشکر بسيار ويژه داشته باشم از آقايان محسن ادیبی( محاد عزيز ) و جناب سيد ياسر شريعت دوست داشتني

و همينطور خود جنابعالي و بهنام و کيوان و جناب مخبر الدوله و کاپيتان عزيز که تاپيکهاي مختلفي را پوشش مي دهيد

ضمنا" با اينکه شايد جاش تو اين تاپيک نباشه خواستم در اينجا يه تشکر ويژه داشتم باشم از افراد فعال اين سايت:

1. جناب آقاي جمالي مدير بسيار خوب و دوست داشتني که واقعا" از زندگي شخصيشان براي سايت مي گذرند و بسيار زحمت مي کشند
                            2. از سرکار خانم خادمي عزيز که با فعاليت بسيار خوب خود ، تاپيکهاي مباحث آزاد و صندلي داغ رو پشتيباني مي نمايند.
                            3. از جناب آقاي برادران اين همکار نازنين که واقعا" در تمامي سايتهاي بورسي شناخته شده و شخصيت بسيار والايي دارند.
                            4. از جناب آقاي وحيد 20 عزيز که به نظر من تمامي اعضاء بايد يه تشکر بسيار ويژه از ايشون داشته باشند بابت فعاليت بسيار بسيار عاليشون در کليه تاپيکها و زحمت تاييد سبدها. شايد نبايد فرقي بين دوستان بگذارم ولي به نظر من وحيد 20 بهترين و مفيد ترين فرد اين سايت هستند
                            5. از جناب پر ريسک که به تنهايي تاپيک چي چرا را هدايت مي کنند و واقعا" خالصانه و برادرانه و با تمام وجود اين تاپيک را مديريت مي نمايند
                            6. از جناب محسن مختاري عزيز که تحليلهاي خوبشان هميشه مورد استفاده همه دوستان در اين سايت بوده و خواهد بود
                            7. از همکار عزيز و فعال مهشيد 20 که واقعا" ايشان هم يکي از فعالترين کاربران هستند
                            8. از جناب آقايان بابک پناهي و محسن نظري عزيز که در تاپيک خود با صبوري هر چه تمامتر سوالات دوستان را پاسخ مي دهند

و از کليه همکاران ديگر که اسمشون رو نبردم ولي زحمتهاي آنها در اين سايت بر همگان مشخص است

با آرزوي سلامتي و تندرستي براي تک تک شما همکاران گرامي و خانواده محترمتان
                            در پناه حق باشيد
                            آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/05/19, 18:54.

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
                              با سلام، سبد من شامل سهام بکام و دپارس هم بوده، که فکر کنم اشتباهی در سبد جناب danaisp قرار گرفته
                              با سلام و احترام

جناب داش مهدی عزیز سبد شما و دوستانی که در پیام خصوصی مواردی را عنوان نموده اند بررسی و جهت فردا اعمال خواهد شد

ممنون از همراهی همه دوستان و همکاران گرامی و دوست داشتنی

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

با سلام...
                                همین جا از زحمات تمام دوستان تشکر می کنن واز مدیریت سایت ...
                                ببخشید دوستان نمی رسم زیر پستها تشکر بزنم وگرنه زیر تک تک پستهای تمام تاپیک ها تشکر می زدم ....

ولی خوب همین جا اعلام می کنم از زحمات تمام دوستان از اساتید گرفته تا اون عزیزی فقط به این سایت سر می زنه واون دوستی که فقط یک پست زده تشکر می کنم....همه برا ما عزیزن ...

اسایتد هم بدونن ما قدردادن زحمات اون ها هستیم وامیدوارم دلسرد خسته نباشن از این بازار بد این چند وقته که در بورس حاکم شده ..اینها هم می گذره...

نظر

در حال کار...
                                X